Érettségi-felvételi Eduline

Németérettségi megoldások: nyelvhelyesség

Elolvasom

Idén is harminc perc alatt kellett megoldani a középszintű németérettségi nyelvhelyességi feladatsorát. Itt nézhetitek meg a nem hivatalos javítókulcsot. Köszönjük a német érettségi nap támogatását és a feladatlapok megoldását az Euro Nyelvvizsga Központnak.  

Érettségi-felvételi Eduline

Németérettségi megoldások: olvasott szöveg értése

Elolvasom

A világ leghíresebb karneváljairól és egy mesegyűjteményről szóló szöveget is kellett értelmezniük a vizsgázóknak a középszintű németérettségin. Itt találjátok a feladatlap első részének nem hivatalos megoldását. Köszönjük a német érettségi nap támogatását és a feladatlapok megoldását az Euro Nyelvvizsga Központnak.

Érettségi-felvételi Eduline

Angolérettségi: itt van a hallás utáni szövegértés feladatsora

Elolvasom

Idén sem maradt ki a középszintű angolérettségiből a hallás utáni szövegértést tesztelő feladatsor - mivel a hanganyagot nem kaptuk meg, itt csak a feladatlapot nézhetitek meg, a javítókulcsot holnap reggel 8 órától tölthetitek le. Köszönjük az angol érettségi nap támogatását és a feladatlapok megoldását az Euro Nyelvvizsga Központnak!

Érettségi-felvételi Eduline

Angolérettségi megoldások: nyelvhelyességi feladatsor

Elolvasom

Harminc perc alatt kellett megoldani a középszintű angolérettségi második, nyelvhelyességi részét - itt találjátok a nem hivatalos javítókulcsot. Ha bármilyen kérésetek van a megoldásokkal kapcsolatban, kérdezzetek kommentben a tanároktól a cikk alatt! Köszönjük az angol érettségi nap támogatását és a feladatlapok megoldását az Euro Nyelvvizsga Központnak.

Érettségi-felvételi Eduline

Itt van az angolérettségi megoldása: olvasott szöveg értése

Elolvasom

Hatvan percet kaptak a vizsgázók a középszintű angolérettségi első, szövegértési részének megoldására - itt találjátok a nem hivatalos javítókulcsot. Ha bármilyen kérésetek van a megoldásokkal kapcsolatban, kérdezzetek kommentben a tanároktól a cikk alatt! Köszönjük az angol érettségi nap támogatását és a feladatlapok megoldását az Euro Nyelvvizsga Központnak.

1
362 363 364 365 366
411