szerző:
Eduline

Még nem ért véget az idei őszi érettségi, hiszen az írásbeli vizsgák után, hamarosan a szóbeli vizsgákra kerül sor. Mutatjuk, pontosan mikor lesznek a vizsgák.

©

A 2017-es őszi érettségi október 13-án, a nemzetiségi nyelvi és irodalmi írásbelikkel kezdődtek el, az írásbeli vizsgák egészen október 27-ig tartottak, most a szóbelizésen a sor.

Az emelt szintű szóbeli érettségi vizsgákat 2017. november 9. és 13. között tartják, a középszintű szóbeliket pedig november 20. és 24. között hirdetik meg. Úgyhogy a vizsgázóknak még van egy kis ideje átnézni a tételeket, hiszen az őszi szünet alatt sokkal többet tundak ezzel foglalkozni.

Ha már végeztetek az írásbelikkel, és érdekelnek a feladatok és a megoldások, vagy még nem vizsgáztatok, de szeretnétek felkészülni és gyakorolni, akkor az összes feladatot és hivatalos megoldást megtaláljátok, erre a linkre kattintva.

Itt az összes feladatsor és hivatalos megoldás a 2017-es őszi érettségiről

Ha érettségiztetek és ellenőriznétek a válaszaitokat, ha csak jövőre csináljátok, de gyakorolnátok, akkor itt a lehetőség. Az idei őszi érettségi közép- és emeltszintű feladati és megoldásai egy helyen. A mai nappal végetért a 2017-es őszi érettségi időszak írásbeli része. A fizika és az ének-zene zárta a sort ma kettő órakor.