Összeállították a világ legboldogabb országainak listáját.  Tovább »

A diákok kétharmada menne külföldre, sokaknak pedig ez már tanulmányaik alatt sikerül.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A felsőoktatásért felelős államtitkár szerint fontos, hogy a magyar diákok nemzetközi szinten is értékelhető tudást, értékes diplomát kapjanak...  Tovább »

Megmutatjuk, hogyan tanulhattok Európa bármelyik egyetemén ingyen, az otthonotokból!  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Bár lassan vége a tanévnek, még nem érdemes elpakolni az egyetemi, főiskolai iratokat - többféle külföldi ösztöndíjra pályázhattok, Japánban...  Tovább »

Szigorít a felvételi feltételein a Bécsi Egyetem: több szakon keretszámokat határoztak meg, ha ennél többen...  Tovább »

Csehországba utaznak a legtöbben, és onnan is érkeznek a legtöbben Szlovákiába – derül ki az UNESCO legfrissebb...  Tovább »

Soha nem érte még meg ennyire a brit diákoknak külföldi egyetemre beiratkozni: jelenleg a brit egyetemeken kell a...  Tovább »

2010-ben összesen 3,6 millió hallgató folytatta a tanulmányait külföldön világszerte, több, mint korábban bármikor –...  Tovább »

A magyar diákok Németországot, Ausztriát és Nagy-Britanniát célozzák meg a legszívesebben, ha tovább tanulásról van...  Tovább »

Miért dönt úgy egy magyar diák, hogy maga mögött hagyja az egyetemet, a családot és a barátokat, a Kazinczy utcai romkocsmai "merengést", és...  Tovább »

A 21. század első évtizedében két nagy tényező befolyásolta jelentősen a nemzetközi hallgatói mobilitást: a 2001.  Tovább »

Miért dönt úgy egy magyar diák, hogy maga mögött hagyja az egyetemet, a családot és a barátokat, a Kazinczy utcai romkocsmai "merengést", és...  Tovább »

Az oktatási minisztérium adatai szerint jelen pillanatban több mint 1,2 millió kínai diák tanul távol a hazájától...  Tovább »

Spanyolország, Olaszország és Dánia – ezeket az országokat célozza meg a legtöbb Erasmus-ösztöndíjas – írja az...  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X