Összeállították a világ legboldogabb országainak listáját.  Tovább »

Április 10-ig lehet pályázni a tavaszi fordulóban a Tempus Közalapítvány Campus Mundi ösztöndíjára, amely rövid külföldi tanulmányutakhoz nyújt...  Tovább »

Hamarosan az ország egyik legnevesebb gimnáziumában érettségizik a 18 éves hencidai roma fiú, Ötvös Pisti, az L.  Tovább »

Az Oxfordi Egyetem vezetői szerint garantálni kell a Nagy-Britanniában élő külföldi EU-állampolgárok tartózkodási jogosultságát a brit EU-tagság...  Tovább »

Középiskolából a felsőoktatásba kerülve sokak számára feltűnik, hogy mennyivel rugalmasabb az időbeosztás.  Tovább »

Több mint 750 ezer külföldi hallgató tanul amerikai egyetemeken, sokan közülük komoly problémával küzdenek.  Tovább »

A külföldi továbbtanulás továbbra is népszerű a magyar egyetemisták körében, jelenleg több mint 10 ezren tanulnak főként nyugat-európai és amerikai...  Tovább »

Már az idei tanévre emelkedtek a támogatási összegek.  Tovább »

Az idén 30 éves program hatalmas népszerűségnek örvend, hogy ez így is maradjon, itthon is keresik azt a hallgatót, aki bemutatja történetét.  Tovább »

Figyelemzavar és stressz esetére ajánlunk pár remek hangot, ami segít a tanulásban.  Tovább »

Van még mit javítani az egyébként nagyon népszerű hallgatói mobilitási programon, de elő is álltak a tervekkel.  Tovább »

Első magyar városként nyerte el Pécs a Tanuló Város díjat, mellyel azokat ismerik el, ahol kimagasló és „kézzel fogható” a fejlődés az oktatás és az...  Tovább »

A légszennyezettség negatívan hat a kisiskolások iskolai teljesítményére - számolt be egy belga lap.  Tovább »

Nyelvoktatástól a programozás-alkalmazásfejlesztésig, kultúrtörténettől a biokémiáig, zongoraleckéktől a közlekedési szabályok gyakorlásáig vagy...  Tovább »

Ez a kínai kisfiú nem adja fel.  Tovább »

hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X