Ha nagy hangsúlyt fektettek a hobbitokra vagy éppen szeretnétek új dolgokat kipróbálni, akkor ez az ajánló nektek szól.  Tovább »

A játék, a mozgás, a gondolkodni tanítás a legfontosabb az iskolában, és ezeket bármilyen rendszerben, bármilyen felügyelet mellett el lehet érni...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A korábbi összeg kétszeresére, 30 milliárd euróra (9600 milliárd forintra) emelné az Erasmus program finanszírozását az Európai Bizottság (EB) a...  Tovább »

A diákok a nyári szünetben nehezebben veszik rá magukat arra, hogy elkezdjenek egy intenzív nyelvtanfolyamot, pedig nagyon jó kurzusok vannak a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Egészen 17-18 éves korig nagyon hatékony az idegennyelv-tanulás, a hanyatlás csak ezután kezdődik - vélik a Massachusetts Institute of Technology...  Tovább »

Nehezen tudjátok magatokat rávenni a tanulásra, hiába közeledik az érettségi? Adunk néhány tanulási tippet.  Tovább »

Hamarosan itt az érettségi, de mit érdemes ilyenkor inni és enni, hogy könnyebben menjen a tanulás? Itt a válasz.  Tovább »

A legfrissebb felmérések szerint 98%-unk hatékonyabban végezné a dolgát, ha munkakörnyezete rendezettebb lenne.  Tovább »

A vizsgaidőszak olyan, mint a főzés, minden hozzávalónak kéznél kell lennie ahhoz, hogy gördülékenyen menjen – véli Lipták-Váradi Julianna, az...  Tovább »

Meghirdette a 2019-2020-as tanévre szóló ösztöndíjait a Fulbright Magyar-Amerikai Oktatási Csereprogram Bizottság, már lehet pályázni.  Tovább »

Néhányan nehezen tudnak lemondani a kávé adta szuperképességekről főleg a vizsgaidőszak alatt, de azt fontos tudni, hogy sok más élénkítő itallal is...  Tovább »

Hamarosan itt az érettségi, de mit érdemes ilyenkor inni és enni, hogy könnyebben menjen a tanulás? Itt a válasz.  Tovább »

Ingyenes, online adattudományi kurzust indított a világ egyik legjobb egyeteme, a Berkeley.  Tovább »

A magyar diákok egyik jellemzője, amit külföldön megfogalmaznak róluk, hogy nem mernek kérdezni - mondja noÁr, akinek Tanulni akarok című videóját...  Tovább »

Egy nemzetközileg elismert tanácsadó szerint a mentor–tanítvány kapcsolat a tanulás leghatékonyabb módja.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X