Jó lenne, ha lenne olyan "tanárotok", aki bármikor segítene nektek, újra és újra elmagyarázná a feladatokat, segítene a házi megoldásában...  Tovább »

Több tucat nyelvi kurzus közül válogathattok, ha megnézitek az EdX kínálatát: ingyen tanulhattok például mandarin nyelven, spanyolul, oroszul és...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Egy tavalyi felmérés szerint a magyar középiskolások főként a nyelvtanulás kedvéért lennének legszívesebben cserediákok.  Tovább »

Ha még nem hallottátok, hogy a világ leghíresebb egyetemei világszerte ingyen kínálnak online tanfolyamokat, akkor itt az ideje körbenézni.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Gyakran kell előadást tartanotok az egyetemen, de szeretnétek fejlődni a prezentációkészítésben és az előadásmódban? Remek online kurzusokat ajánlunk.  Tovább »

Több mint 2500 magyar hallgató tanul német egyetemeken, az alapképzésekért EU-s állampolgárként ugyanis nem kell fizetniük.  Tovább »

Ha a tanítás után is van még energiátok egy kis játékra, próbáljátok ki ezt az appot.  Tovább »

A diplomás magyaroknak már a 8 százaléka él külföldön – derül ki a Tárki Társadalmi Riport 2018 elvándorlásról szóló elemzéséből.  Tovább »

Néhány egyetemen már javában megkezdődött a zh-időszak, de a diákok nyakán van már a félév vége, vagyis a vizsgaidőszak is.  Tovább »

Minden harmadik magyar diák tervezi, hogy tanulás, de inkább munka miatt rövidebb-hosszabb időt töltene külföldön.  Tovább »

A leszakadó megyékben, a kisebb iskolákba járó diákok számára alig van lehetőség iskolai könyvtárba járni, minden második iskolában van csak...  Tovább »

Ha szeretnétek fejleszteni a tanulási, akár vizsgázási technikáitokat, a következő kurzusok sokat segíthetnek.  Tovább »

Ha gazdasági képzésen tanultok, és elkélne némi segítség egy-egy tárggyal kapcsolatban, a következő kurzusok között nagy eséllyel találtok nektek...  Tovább »

Mennyire jó megoldás a félév végi vizsga? Tényleg bizonyítjuk a megtanultakat vagy egyszerűen minden törlődik utána?  Tovább »

Ha átfogóbban szeretnétek készülni a közelgő érettségire vagy éppen tudjátok, hogy mi az a témakör, ami nehezebben megy, a következő online...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X