Újabb ösztöndíjlehetőséget ajánlunk: 16-18 éves diákoknak hirdet négyhetes ösztöndíjat a Benjamin Franklin Nyári Intézet.  Tovább »

Kétéves külföldi ösztöndíjra pályázhatnak középiskolások a United World Colleges (UWC) nevű szervezetnél - az ösztöndíjasok két évig tanulhatnak...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

December 16-ig pályázhatnak végzős középiskolások a Klein Family Scholarshipre, amely fedezi a négyéves alapképzést az egyesült államokbeli Sewanee...  Tovább »

Hogyan lehet olyan diákokat egyszerre tanítani, akiknek a tudásában hétévnyi különbség van?  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A következő tanévet már valamelyik brit egyetemen szeretnétek elkezdeni? A felvételi határidő 2018. január 15.  Tovább »

A felsőoktatási intézmények még erőteljesebb bekapcsolását szorgalmazta a nemzetközi vérkeringésbe az oktatási államtitkár kedden Budapesten.  Tovább »

Hamarosan lezárul a jelentkezés néhány külföldi egyetemen. Magyarországról is egyre többen választanak a külföldi továbbtanulási lehetőségek közül.  Tovább »

Több ponton módosítottak a diákhitel igénylési és törlesztési szabályain - összefoglaltuk a legfontosabb változásokat.  Tovább »

Deliága Éva gyermekpszichológus szerint ha 10 tanítási órát is végig kell ülniük a gyerekeknek, és egyre nagyobb a követelmény, az könnyen...  Tovább »

Az Európai Unióból való távozásával Nagy-Britannia akár egymillió magasan képzett, fiatal munkaerőt is elveszíthet.  Tovább »

Tízévnyi tanulás után, 91 évesen vehette át diplomáját egy thaiföldi nő, személyesen a thai királytól.  Tovább »

Vannak olyan dolgok a középiskolában is, amire garantáltan minden diák emlékszik.  Tovább »

Sokan most kezditek majd az első szemesztert az egyetemen, de sokan vannak, akik már a szakdogájukat fogalmazgatják, vagy már végeztek is vele.  Tovább »

Az oktatás a legfontosabb eszköz a munkanélküliség csökkentésében, a foglalkoztatottság növelésében Csath Magdolna közgazdász szerint.  Tovább »

Több között egyesült államokbeli, perui, ausztrál, thaiföldi, spanyolországi és chilei egyetemek közül választhatnak azok a hallgatók, akik...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X