Több ponton módosítottak a diákhitel igénylési és törlesztési szabályain - összefoglaltuk a legfontosabb változásokat.  Tovább »

Deliága Éva gyermekpszichológus szerint ha 10 tanítási órát is végig kell ülniük a gyerekeknek, és egyre nagyobb a követelmény, az könnyen...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az Európai Unióból való távozásával Nagy-Britannia akár egymillió magasan képzett, fiatal munkaerőt is elveszíthet.  Tovább »

Tízévnyi tanulás után, 91 évesen vehette át diplomáját egy thaiföldi nő, személyesen a thai királytól.  Tovább »

hirdetés

Vannak olyan dolgok a középiskolában is, amire garantáltan minden diák emlékszik.  Tovább »

Sokan most kezditek majd az első szemesztert az egyetemen, de sokan vannak, akik már a szakdogájukat fogalmazgatják, vagy már végeztek is vele.  Tovább »

Az oktatás a legfontosabb eszköz a munkanélküliség csökkentésében, a foglalkoztatottság növelésében Csath Magdolna közgazdász szerint.  Tovább »

Több között egyesült államokbeli, perui, ausztrál, thaiföldi, spanyolországi és chilei egyetemek közül választhatnak azok a hallgatók, akik...  Tovább »

Az új dolgok tanulása, az egészséges táplálkozás, a dohányzás elhagyása és az elmagányosodás elkerülése megelőzheti a demenciás esetek harmadának...  Tovább »

Egy felsőoktatási-továbbtanulási kiállításon könnyebb megszerezni a jelentkezéshez, a szak- és egyetemválasztáshoz szükséges információkat, mint az...  Tovább »

Itt a nyár, de te mégis nyakig úszol a tanulnivalókban a Balaton helyett? Nehezen veszed rá magad, hogy a kötelességeidre koncentrálj?  Tovább »

Ezt kutatták a Mathisa Corvinus Collegium programja alatt.  Tovább »

Hogyan választ szakot és egyetemet egy magyar diák, ha nem itthon, hanem Nagy-Britanniában tanul tovább?  Tovább »

Rekordot döntött a szegedi Radnóti Miklós Kísérleti Gimnáziumban a végzős matekos osztály: a 146 érettségi jegyükből csak három volt négyes, a többi...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X