Első magyar városként nyerte el Pécs a Tanuló Város díjat, mellyel azokat ismerik el, ahol kimagasló és „kézzel fogható” a fejlődés az oktatás és az...  Tovább »

A légszennyezettség negatívan hat a kisiskolások iskolai teljesítményére - számolt be egy belga lap.  Tovább »

Nyelvoktatástól a programozás-alkalmazásfejlesztésig, kultúrtörténettől a biokémiáig, zongoraleckéktől a közlekedési szabályok gyakorlásáig vagy...  Tovább »

Ez a kínai kisfiú nem adja fel.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Hiába fogadod meg minden szemeszter elején, hogy az idén nem fogsz elcsúszni a vizsgákkal, mégis mindig megtörténik?  Tovább »

Gyorsan szeretnétek átrágni magatokat az ötszáz oldalas jegyzeten?  Tovább »

Ha a Jingle Bells szövege helyett ti még mindig az anatómia/grammatika/római jog tételeit mormoljátok, ajánlunk pár tippet: hogy fájdalommentesebb...  Tovább »

Alapvető baklövések, amiket a negyedik szemeszterben már nem fogsz elkövetni, de addig is érdemes a más hibáiból tanulni.  Tovább »

Rossz hírünk van mindazoknak, akiknek a december nem a mézeskalácsot, a nagy családi együttlétet és az év legjobb buliját jelenti, hanem magolást és...  Tovább »

Csaba László akadémikus szerint az egyetem leértékelése, ha három éves képzésért diplomát adnak.  Tovább »

November végén, december elején több ösztöndíj jelentkezési határideje lejár. Összeszedtük a legfontosabbakat.  Tovább »

November 30-ig pályázhattok a Magyar Állami Eötvös Ösztöndíjra, amellyel három-nyolc hónapig kutathattok, tanulhattok, végezhettek alkotómunkát...  Tovább »

Az utóbbi években drasztikusan esett a diszlexiás és diszgráfiás gyerekek száma, ám ez csak a statisztikában van így.  Tovább »

Egyszerű szabály, amit érdemes betartani.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X