Alumíniumból készített álkönyvek vannak a futurisztikus, világszerte csodált kínai könyvtár polcain.  Tovább »

"Jókait és a Bánk bánt levenném a kötelezők listájáról, Az ember tragédiájának is csökken a népszerűsége, izgalma, olvashatósága.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Érdekes dologgal rukkoltak elő a fiatal tervezők Várnában. Az utcai könyvtár megjelenésében is rendhagyónak tűnik.  Tovább »

Az emberi szemben lévő fényérzékelő sejtek elrendeződése lehet a felelős a diszlexiáért - vélik francia kutatók.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az olvasás igenis izgalmas és szórakoztató dolog. Nem hiszitek? El szoktátok olvasni a könyvek elején a köszönetnyilvánítást?  Tovább »

Találtatok egy gazdátlan könyvet Budapest valamelyik pontján? Lehet, hogy nem véletlenül "hagyta el" a tulajdonosa.  Tovább »

A Szegedi Tudományegyetem Művészettel az Oktatásért Kutatócsoportjában folytatott kutatások azt bizonyították, hogy a BOOKR Kids interaktív...  Tovább »

Van, aki szerencsés, és autóban is tud olvasni.  Tovább »

Az Egyesült Államokban a diákok többsége a Ne bántsátok a feketerigót!  Tovább »

A nyári szünet elsősorban a pihenésről szól, de ha már nyaraltál, szántál időt a családra és a barátokra, szinte már unatkozol is egy kicsit, akkor...  Tovább »

Ha te is szeretsz olvasni, akkor ezek a képek biztosan mosolyt csalnak majd az arcodra.  Tovább »

Összeszedtünk öt olyan olvasmányt, amelyre mindenképpen megéri felhívni a gyerekek figyelmét. Jobbnál jobb könyvek jönnek.  Tovább »

Olvasni és pihenni vágyó vendégeket vár egy több ezer kötetes könyvtárral felszerelt kapszulahotel Tokióban.  Tovább »

"Kötelező" olvasmányt adna New York lakóinak a metropolisz polgármestere: az Egy könyv, egy New York elnevezésű olvasásnépszerűsítő akcióban a...  Tovább »

A világ egyik leggazdagabb embere, Warren Buffett azt tanácsolta, hogy minden nap olvassunk el 500 oldalt. Valaki kipróbálta.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X