Ha a tanítás után is van még energiátok egy kis játékra, próbáljátok ki ezt az appot.  Tovább »

A nap végére úgy érzitek, hogy már semmire sem tudjátok használni az agyatokat?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az élményszerű oktatásban áttörést ígérő alkalmazással jutott be egy magyar fiatalokból álló csapat a világ egyik legrangosabb fejlesztői versenye...  Tovább »

A német Aaleni Egyetemre járó Philip Frenzel olyan mobiltokot fejlesztett ki, amely beépített "légzsákkal" védi a telefonokat.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A lányok kétszer annyira hajlamosak az okostelefon-függőségre, mint a fiúk, ami abból adódhat, hogy többet használják a közösségi médiát és az...  Tovább »

Magyarországon a 3 évnél fiatalabb gyerekek 42 százaléka rendszeresen használ valamilyen okoseszközt, és kisiskolás korra ez a szám 89 százalékra nő.  Tovább »

A diákok csaknem harmada használhatja mobilját a tanórán is - derül ki egy friss felmérésből.  Tovább »

Minél több időt töltenek az elektronikus eszközök monitorai előtt, annál boldogtalanabbak az amerikai tizenévesek egy új tanulmány szerint.  Tovább »

Sok egyetemista és főiskolás laptopon, táblagépen, netán okostelefon jegyzetel.  Tovább »

Engedélyezhetik az okostelefonok használatát az iskolai órákon: az oktatási miniszter javaslatára péntektől két szakértői munkacsoport dolgozza ki a...  Tovább »

A hvg.hu számolt be arról a kutatásról, mely a gyerekek reakcióját vizsgálta akkor, amikor szüleik mellettük mobiloztak. Az eredmény meglepő lehet.  Tovább »

Az okostelefonokon az állandó online jelenlét miatt egyre jobban összemosódnak a munka és a magánélet határai, a dolgozó felnőtt magyar internetezők...  Tovább »

Megbotránkoztató módszerekkel, de technológiában a magyar oktatás előtt jár az Iszlám Állam.  Tovább »

Szexuális forradalom zajlik a mobilalkalmazások terén is.  Tovább »

Ha nem figyelnek a jelekre, az egész családon végigmehet a fertőzés.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X