Csökken a nyelvvizsgák száma, ami az egyre több emelt szintű érettségi és a fiatal korosztályok demográfiai mutatóinak a következménye - írta...  Tovább »

Ezen a héten indul a jelentkezési időszak a diplomamentő program új nyelvi tanfolyamaira - írta keddi számában a Napi Gazdaság.  Tovább »

Duolingo, Rosetta Stone, Babbel – három a legnépszerűbb nyelvoktató alkalmazások közül. Mire lehet használni az ingyenes appokat?  Tovább »

Öt év alatt 12 százalékkal nőtt az idegen nyelveket beszélők aránya Magyarországon - írja keddi számában a Magyar Nemzet a Központi Statisztikai...  Tovább »

Hiába próbálkoztok a nyelvvizsgával, egyszerűen nem sikerül? Lehet, hogy rossz oldalról közelítitek meg a nyelvtanulást?  Tovább »

Szórakoztató videót mutatunk nektek - hallottatok már angol anyanyelvűeket magyarul beszélni?  Tovább »

Az Android és iOS mellett most már Windows Phone-on is elérhető a népszerű ingyenes nyelvoktató alkalmazás, a Duolingo.  Tovább »

Nem taníthatnak állami vagy EU-s pénzből finanszírozott nyelvtanfolyamon olyan oktatók, akiknek nincs pedagógia szakos végzettségük.  Tovább »

Nyelvvizsgára készültök, de nem tudjátok, melyiket válasszátok?  Tovább »

Ismét megrendezik a Nyelvparádé kiállítást péntektől vasárnapig a fővárosban, a Millenárison.  Tovább »

Mikor indulnak el a Diplomamentő program nyelvi képzései? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Szóbeli nyelvvizsgára készültök, de már unjátok, hogy egész nap a könyv fölött kell görnyednetek?  Tovább »

Júniustól folyamatosan indulnak intenzív nyári kurzusok a nyelviskolákban. De mennyiért? Itt vannak a 2014-es árak.  Tovább »

Lassíthatja az agy öregedését a kétnyelvűség, sőt az idegen nyelv felnőtt kori elsajátítása is - derült ki egy új kutatásból.  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X