Hiába próbálkoztok a nyelvvizsgával, egyszerűen nem sikerül? Lehet, hogy rossz oldalról közelítitek meg a nyelvtanulást?  Tovább »

Szórakoztató videót mutatunk nektek - hallottatok már angol anyanyelvűeket magyarul beszélni?  Tovább »

Az Android és iOS mellett most már Windows Phone-on is elérhető a népszerű ingyenes nyelvoktató alkalmazás, a Duolingo.  Tovább »

Nem taníthatnak állami vagy EU-s pénzből finanszírozott nyelvtanfolyamon olyan oktatók, akiknek nincs pedagógia szakos végzettségük.  Tovább »

(x)

Találd meg a hozzád illő szakot!

8 lépésben segítünk a személyiségednek megfelelő szak megtalálásában, a szakok megismerésében, a döntésben. Próbáld ki most!  Tovább »

Nyelvvizsgára készültök, de nem tudjátok, melyiket válasszátok?  Tovább »

Ismét megrendezik a Nyelvparádé kiállítást péntektől vasárnapig a fővárosban, a Millenárison.  Tovább »

Mikor indulnak el a Diplomamentő program nyelvi képzései? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Szóbeli nyelvvizsgára készültök, de már unjátok, hogy egész nap a könyv fölött kell görnyednetek?  Tovább »

Júniustól folyamatosan indulnak intenzív nyári kurzusok a nyelviskolákban. De mennyiért? Itt vannak a 2014-es árak.  Tovább »

Lassíthatja az agy öregedését a kétnyelvűség, sőt az idegen nyelv felnőtt kori elsajátítása is - derült ki egy új kutatásból.  Tovább »

A gyors elhelyezkedéshez már nem elég az angolnyelv-tudás - derül ki a Jobline friss kutatásából, többek között a...  Tovább »

Nyelvvizsgára készülőknek ajánljuk a mai videót: egy amerikai fiú mondja el, miért nehéz az angol nyelv.  Tovább »

A magyar szülők csak az idegen nyelvi képzést tartják a sportnál fontosabb oktatáson kívüli tevékenységnek gyermekeik számára - derül ki a Nézőpont...  Tovább »

A 26-64 éves korú magyarok mindössze 37 százaléka tud legalább egy idegen nyelven az Eurostat 2013-as adatai szerint...  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X