Az unió tagországai általános iskolás tanulóinak több mint nyolcvan százaléka tanult legalább egy idegen nyelvet 2014-ben, az esetek többségében...  Tovább »

Az angol mellé szívesen megtanulnátok még egy idegen nyelvet, de nem tudjátok, hogy a német, a francia, az olasz vagy valamelyik másik nyelv lenne a...  Tovább »

Több nagy nyelviskola is komoly kedvezményeket hirdet azok számára, akik júniusban kezdődő kurzusra iratkoznak be, és ez nem véletlen.  Tovább »

hirdetés

Hétfőn kezdődik a magyar nyelv hete rendezvénysorozata, az eseményeknek a nyelvújító Kazinczy Ferenc életéhez és munkásságához fűződő zempléni...  Tovább »

Még mindig jelentkezhettek az ingyenes nyelvtanfolyamokra a diplomamentő program keretén belül. A határidő november 15.  Tovább »

Idén is megrendezik a Nyelvparádét a budapesti Millenárison: a péntektől vasárnapig tartó program keretében több mint nyolcvan kiállító a...  Tovább »

Csökken a nyelvvizsgák száma, ami az egyre több emelt szintű érettségi és a fiatal korosztályok demográfiai mutatóinak a következménye - írta...  Tovább »

Ezen a héten indul a jelentkezési időszak a diplomamentő program új nyelvi tanfolyamaira - írta keddi számában a Napi Gazdaság.  Tovább »

Duolingo, Rosetta Stone, Babbel – három a legnépszerűbb nyelvoktató alkalmazások közül. Mire lehet használni az ingyenes appokat?  Tovább »

Öt év alatt 12 százalékkal nőtt az idegen nyelveket beszélők aránya Magyarországon - írja keddi számában a Magyar Nemzet a Központi Statisztikai...  Tovább »

Hiába próbálkoztok a nyelvvizsgával, egyszerűen nem sikerül? Lehet, hogy rossz oldalról közelítitek meg a nyelvtanulást?  Tovább »

Szórakoztató videót mutatunk nektek - hallottatok már angol anyanyelvűeket magyarul beszélni?  Tovább »

Az Android és iOS mellett most már Windows Phone-on is elérhető a népszerű ingyenes nyelvoktató alkalmazás, a Duolingo.  Tovább »

Nem taníthatnak állami vagy EU-s pénzből finanszírozott nyelvtanfolyamon olyan oktatók, akiknek nincs pedagógia szakos végzettségük.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X