Visszaigényelnétek a sikeres nyelvvizsga díját? Mutatjuk, milyen feltételeket kell teljesíteni ehhez.  Tovább »

Továbbra sem hajlandó elárulni a kormány, milyen eredmények születtek azon az Oktatási Hivatal által elvégzett felmérésen, amely a hazai...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nyelvtanulásra fordítanátok a következő néhány hónapot? Mutatunk egy olyan fordító appot, amely magyarul is tud.  Tovább »

Még mindig hatalmas a különbség a budapesti és a községi általános iskolákban tanulók nyelvtudása között - derül ki a 2017-ben végzett idegen nyelvi...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Külföldre utaztok, idegen nyelvű szövegeket kell olvasnotok az egyetem vagy a munkátok miatt, esetleg külföldi csoporttársakkal, munkatársakkal kell...  Tovább »

Maguk az egyetemek lesznek azok, amelyek – finanszírozási okok miatt – szabotálják majd a rendelkezés végrehajtását.  Tovább »

Nem mutatnak nagy hajlandóságot idegen nyelvek elsajátítására a magyar fiatalok – derült ki egy friss kutatásból.  Tovább »

Egy új nyelv tanulása egész életünkben kifizetődő, bármilyen korban is kezdi el az ember.  Tovább »

Nyelvet tanultok vagy a munkátokhoz lenne szükségetek egy megbízható fordítóra?  Tovább »

Magántanár nélkül készülnétek fel a nyelvvizsgára vagy csak felfrissítenétek a nyelvtudásotokat, de szükségetek lenne némi segítségre?  Tovább »

Egészen 17-18 éves korig nagyon hatékony az idegennyelv-tanulás, a hanyatlás csak ezután kezdődik - vélik a Massachusetts Institute of Technology...  Tovább »

Zseniális játékot fejlesztett a Google Research, a neve Semantris, amolyan nyelvi tetrisz.  Tovább »

A Duolingo eddigi talán legnagyobb, várhatóan jövőre érkező frissítése nagyobb kihívásra vágyóknak kedvező új fejlődési rendszert és eddig nem...  Tovább »

Olyan ingyenes alkalmazást kerestek, amely segít fejleszteni a kommunikációs készségeiteket?  Tovább »

Hiába kérik diák- és szakmai szervezetek, hiába beszélnek oktatáskutatók a várható negatív hatásokról, egyelőre úgy tűnik, nem hajlandó lemondani a...  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X