Nyelvvizsgára készültök, de nem tudjátok, melyiket válasszátok?  Tovább »

Ismét megrendezik a Nyelvparádé kiállítást péntektől vasárnapig a fővárosban, a Millenárison.  Tovább »

Mikor indulnak el a Diplomamentő program nyelvi képzései? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

(x)

Gondoskodjon magáról is!

A középiskolások, egyetemisták szüleinek többsége valószínűleg gyermeke jövőjét tartja legfontosabbnak. Sokan még saját jövőjükről is megfeledkeznek.  Tovább »

Szóbeli nyelvvizsgára készültök, de már unjátok, hogy egész nap a könyv fölött kell görnyednetek?  Tovább »

Júniustól folyamatosan indulnak intenzív nyári kurzusok a nyelviskolákban. De mennyiért? Itt vannak a 2014-es árak.  Tovább »

Lassíthatja az agy öregedését a kétnyelvűség, sőt az idegen nyelv felnőtt kori elsajátítása is - derült ki egy új kutatásból.  Tovább »

A gyors elhelyezkedéshez már nem elég az angolnyelv-tudás - derül ki a Jobline friss kutatásából, többek között a...  Tovább »

Nyelvvizsgára készülőknek ajánljuk a mai videót: egy amerikai fiú mondja el, miért nehéz az angol nyelv.  Tovább »

A magyar szülők csak az idegen nyelvi képzést tartják a sportnál fontosabb oktatáson kívüli tevékenységnek gyermekeik számára - derül ki a Nézőpont...  Tovább »

A 26-64 éves korú magyarok mindössze 37 százaléka tud legalább egy idegen nyelven az Eurostat 2013-as adatai szerint...  Tovább »

Néhány nap alatt majdnem nyolcmillióan megnézték a YouTube-on annak a lánynak a videóját, aki tökéletesen tudja utánozni a különböző nyelveken...  Tovább »

Államilag elismert nyelvvizsgát a jövőben nemcsak B1, B2 és C1, hanem A2 szinten is lehet tenni - az emberierőforrás-minisztérium megmagyarázta...  Tovább »

Míg 2005-ben több mint 77 ezer középiskolás szerzett nyelvvizsgát, 2012-ben mindössze 53 ezren vehették át nyelvvizsga-bizonyítványukat.  Tovább »

A Nyelvtudásért Egyesület szerint jó, ha korán kezdődik a nyelvtanulás, de fontos a folytathatóság is - ezt az...  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X