Vissza lehet-e igényelni a korábbi években szerzett nyelvvizsga díját? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Mutatjuk a 2 legjobb nyelvtanulós oldalt: ezekkel az ingyenes oldalakkal nyelvvizsgafelkészüléshez is plusz tudást kaphattok és a kiejtést is...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ma egy újabb online fordítót mutatunk nektek, amelyet nyugodtan használhattok, ha idegen nyelvű szövegeket kell értelmeznetek.  Tovább »

Nyelvvizsgára készültök, szükségetek van egy hiteles, gyors és megbízható fordító programra? Akkor ezt az oldalt nektek is ajánljuk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Január elseje óta visszaigényelhetitek a nyelvvizsgátok díját, ha megfeleltek néhány feltételnek.  Tovább »

Most már mindent tudunk a sikeres nyelvvizsga díjának visszaigényléséről!  Tovább »

Tavaly 26 ezerrel kevesebben próbálkoztak nyelvvizsgát szerezni mint 2016-ban - írta szerdai lapszámában a Világgazdaság.  Tovább »

Szükségünk van-e nyelvtudásra, ha egy alkalmazás a másodperc törtrésze alatt bármilyen szöveget képes lefordítani az anyanyelvünkre?  Tovább »

Milyen nyelvtanulási és sportolási lehetőségeket kínálnak a hallgatóknak az egyetemek és főiskolák?  Tovább »

Az elmúlt napokban több ingyenes és jól használható nyelvoktató alkalmazást mutattunk nektek, ma ezek közül ajánlunk ötöt.  Tovább »

Brit tudósok bebizonyították, hogy a szóbeli több stresszt okoz, mint az írásbeli.  Tovább »

Külföldi ösztöndíjak, itthoni képzések és munkalehetőségek közül válogathatnak azok a középiskolások, egyetemisták és friss diplomások, akik...  Tovább »

Kifejezetten kezdő szinten, játékosan tanulhattok új nyelveket ezzel az alkalmazással.  Tovább »

Nyelvvizsgára készültök, és a szóbeli a mumus, mert nem szívesen szólaltok meg idegenek előtt? Akkor ezt az appot érdemes kipróbálnotok.  Tovább »

Az elmúlt napokban több ingyenes és jól használható nyelvtanuló alkalmazást mutattunk nektek - ma három olyan appot ajánlunk, amely elsősorban...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X