Nem igaz, hogy csak magántanárral lehet eljutni a nyelvvizsgáig, a középiskolai nyelvórák száma megfelelő, "amennyiben a tanulók megfelelően...  Tovább »

Egyetemi felvételihez, a diploma átvételéhez vagy éppen egy új állás megszerzéséhez lenne szükségetek nyelvvizsgára?  Tovább »

2020-tól csak azok kerülhetnek be egyetemre, főiskolára, akiknek van egy - legalább középfokú, vagyis B2-es - nyelvvizsgájuk.  Tovább »

A Duolingón túl is van élet. Nem is akármilyen!  Tovább »

hirdetés

Nem mindegy, ki hol él, milyen anyanyelvű emberek veszik körül élete első hónapjaiban.  Tovább »

Több száz állami, egyházi, alapítványi intézmény, azaz négy-, öt-, hat- és nyolcéves középiskolák, topgimnáziumok, alternatív iskolák közül kell...  Tovább »

Új szolgáltatással rukkolt elő a világ legnépszerűbb nyelvtanuló platformja, a Duolingo: családtagok, barátok, ismerősök csoportokat hozhatnak...  Tovább »

Újévi fogadalmatok, hogy 2017-ben megszerzitek végre a nyelvvizsgát a felvételihez/diplomához/elhelyezkedéshez?  Tovább »

Már több mint négymillióan nézték meg a YouTube-on azt a reklámfilmet, amelyben egy lengyel nagypapa az unokája kedvéért kezd angolul tanulni.  Tovább »

Az unió tagországai általános iskolás tanulóinak több mint nyolcvan százaléka tanult legalább egy idegen nyelvet 2014-ben, az esetek többségében...  Tovább »

Az angol mellé szívesen megtanulnátok még egy idegen nyelvet, de nem tudjátok, hogy a német, a francia, az olasz vagy valamelyik másik nyelv lenne a...  Tovább »

Több nagy nyelviskola is komoly kedvezményeket hirdet azok számára, akik júniusban kezdődő kurzusra iratkoznak be, és ez nem véletlen.  Tovább »

Hétfőn kezdődik a magyar nyelv hete rendezvénysorozata, az eseményeknek a nyelvújító Kazinczy Ferenc életéhez és munkásságához fűződő zempléni...  Tovább »

Még mindig jelentkezhettek az ingyenes nyelvtanfolyamokra a diplomamentő program keretén belül. A határidő november 15.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X