A kiskereskedelemben a diákok és nyugdíjasok foglalkoztatásával, folyamatos munkaerő felvétellel, illetve úgynevezett toborzási bónusszal próbálják...  Tovább »

Nyilvánosságra hozták a 2018/2019-es tanév hiányszakmáinak listáját - nézzük, milyen végzettségű szakemberekből van hiány Szabolcs-Szatmár-Bereg...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nem sikerül eligazodni az olykor-olykor kacifántos nevű pozíciók, munkakörök világában?  Tovább »

Már nemcsak a betanított munkások, de a diplomások állásait is fenyegeti az automatizáció, a robotok és a mesterséges intelligencia.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Teljesítményértékelési rendszert működtet, tehetségeket keres, céges rendezvényeket szervez, állásbörzéken és konferenciákon vesz részt - a...  Tovább »

Ismerniük kell az új technológiákat, kapcsolatot kell tartaniuk a kivitelezőkkel, tesztelési eljárásokat és terveket kell kidolgozniuk - többek...  Tovább »

Safety first - ez a mottója a munkavédelmi mérnököknek. De milyen feladataik vannak, milyen ismeretekkel és tulajdonságokkal kell rendelkezniük?  Tovább »

A fiatalok több mint 80 százaléka opciónak tartja a külföldi munkavégzést, de 38 százalékuk biztosan nem itthon tervezi jövőjét - írja a Pénzcentrum.  Tovább »

Hogyan nézne ki egy munkanapotok, ha valamelyik autóipari vállalat beszállító fejlesztő mérnökeként dolgoznátok?  Tovább »

Milyen feladatai vannak egy autóipari vállalat logisztikai mérnökének?  Tovább »

Egyes ágazatokban többezres a munkaerőhiány, egyre sürgetőbb az átképzés a hiányszakmákra - írta keddi számában a Világgazdaság.  Tovább »

Milyen feladatai vannak egy autóipari vállalat technológus mérnökének?  Tovább »

Milyen feladatai vannak egy autóipari vállalat stratégiai beszerzőjének?  Tovább »

Magyarországon nincs diplomás-munkanélküliség, mert akinek van diplomája és szakmája, annak jelenleg állása is van - mondta az Emberi Erőforrások...  Tovább »

Milyen lehetőségek várnak a pályakezdőkre az autóipari vállalatoknál? El lehet-e helyezkedni angol- vagy némettudás nélkül?  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X