Magyarországon nincs diplomás-munkanélküliség, mert akinek van diplomája és szakmája, annak jelenleg állása is van - mondta az Emberi Erőforrások...  Tovább »

Milyen lehetőségek várnak a pályakezdőkre az autóipari vállalatoknál? El lehet-e helyezkedni angol- vagy némettudás nélkül?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ha még nincs ötletetek, hogy az iskola elvégzése után mihez kezdjetek, vagy hogy melyek azok a képesítések, amelyek megszerzése szinte azonnali...  Tovább »

Milyen vállalatok szívják fel Magyarországon a legtöbb pályakezdőt? Hol várják tárt karokkal a több nyelvet beszélő bölcsészeket?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Miért érdemes már végzős egyetemistaként, főiskolásként figyelemmel követni, milyen állásokat hirdetnek meg a vállalatok?  Tovább »

Milyen szakmákkal lehet a legkönnyebben elhelyezkedni Pest megyében? Mutatjuk az idei listát.  Tovább »

Ha az embernek rosszul fizetett vagy stresszes munkája van, az többet árthat az egészségének, mintha munkanélküli lenne - ezt állapította meg a...  Tovább »

Egyelőre nem segített a munkaerőhiányon sem a magán-, sem az állami szektorban a bérrendezés, ezért egyre több vállalat úgynevezett toborzási...  Tovább »

Mit érdemes tanulni, hogy biztosan olyan munkád legyen, amit nem vesz el tőled egy algoritmus?  Tovább »

Az Európai Unió átlagánál nagyobb Magyarországon a betöltetlen álláshelyek száma és a bérköltség növekedése is, mivel a cégek béremeléssel próbálnak...  Tovább »

A Clementine kutatása szerint nem az innováció, diverzitás vagy csapatmunka vonzza a munkakeresőket.  Tovább »

A munkahelyi vezetők hajlamosak félreértelmezni a fiatalok attitűdjét.  Tovább »

Angela Merket nyitotta meg a CeBit informatikai kiállítást és beszédében kormánya terveiről beszélt a Német és az európai digitális gazdaság...  Tovább »

A Rutgers egyetem kutatása szerint az érzelmi intelligencia sokkal jobban jelzi előre a szakmai sikert.  Tovább »

A szakmai Facebooknak is nevezhető LinkedIn sok millió munkavállaló önéletrajzát őrzi.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X