Az Európai Unió átlagánál nagyobb Magyarországon a betöltetlen álláshelyek száma és a bérköltség növekedése is, mivel a cégek béremeléssel próbálnak...  Tovább »

A Clementine kutatása szerint nem az innováció, diverzitás vagy csapatmunka vonzza a munkakeresőket.  Tovább »

A munkahelyi vezetők hajlamosak félreértelmezni a fiatalok attitűdjét.  Tovább »

Angela Merket nyitotta meg a CeBit informatikai kiállítást és beszédében kormánya terveiről beszélt a Német és az európai digitális gazdaság...  Tovább »

hirdetés

A Rutgers egyetem kutatása szerint az érzelmi intelligencia sokkal jobban jelzi előre a szakmai sikert.  Tovább »

A szakmai Facebooknak is nevezhető LinkedIn sok millió munkavállaló önéletrajzát őrzi.  Tovább »

Az NSA szakértői szerint valószínűtlen, hogy 2020-ig megmarad az USA vezető pozíciója.  Tovább »

Március 8-9-én rendezik meg a 2017-es tavaszi HVG Állásbörzét a Papp László Budapest Sportarénában, ahol alighanem jó néhány ígéretes...  Tovább »

Március 8-9-én rendezik meg a 2017-es tavaszi HVG Állásbörzét a Papp László Budapest Sportarénában.  Tovább »

Felszívja a munkaerőpiac az OKJ-s szakképesítést szerzőket, számos területen sok a betöltetlen állás az egyik felnőttképző cég szerint.  Tovább »

Elbocsátja 34 munkatársát és állásaikat egy mesterséges intelligencia (AI) rendszerrel tölti fel a Fukoku Mutual Life Insurence japán...  Tovább »

A cégek 81 százalékának leginkább szakmunkásra lenne szüksége, csaknem minden harmadik keres segéd-, illetve betanított munkást is, egyötödüknél...  Tovább »

Érdemes figyelni az új trendeket és nyitottnak maradni, hogy másfél évtized múlva a legmenőbb állások között válogathassatok.  Tovább »

Az oktatás nem megfelelő minősége is okolható azért, hogy rengeteg a betöltetlen álláshely országosan.  Tovább »

Ahogy Nyugat-Európában egyre több diplomás hagyja el az egyetemeket, a verseny a felsőfokú végzettséget igénylő álláshelyekért egyre fokozódik.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X