"Nem igényel további kivizsgálást az ügy" - ezt állapította meg a Váci Járási Hivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztálya...  Tovább »

A tavalyi évhez képest hatvannal csökkent a rendszeres gyermekvédelmi támogatásra jogosultak száma Csongrádban, mivel nyolc éve nem változott a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Csongrádon van olyan iskola, ahol 700 ezer forintnál is többel tartoznak a szülők az étkezésért.  Tovább »

Kukacot talált a menzán ebédre kapott mákos tésztában egy dunakeszi középiskolás, a tányéron gyümölcsmoly lárvája volt.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

"Gyermekétkeztetés embertelen körülmények között?  Tovább »

Egyetlen fenntartó sem dönthet úgy, hogy az óvodába, iskolába járó ételallergiás gyerekek étkezését a szüleiknek kell megoldania - erre jutott...  Tovább »

Étkező nélkül indul el a tanév a budakalászi Szentistvántelepi Általános Iskolában, ahol három éve a meglévő épület mellett négy konténerben is...  Tovább »

Hiába betegedett meg több mint 250 gyerek Óbudán, a hatóság mindössze 450 ezer forintos pénzbüntetést szabott ki, és a cég több milliárd forintos...  Tovább »

A francia bíróság döntött: az iskoláknak alternatív menüt kell biztosítaniuk azoknak a muszlim és zsidó diákoknak, akik nem esznek disznóhúst - írta...  Tovább »

Két hétig hideg ebédet kapnak szeptemberben a budakalászi Szentistvántelepi Általános Iskolába járó diákok, mert nem készül el időben az a konténer...  Tovább »

Több mint kétszáz menza bukott meg a váratlan teszten.  Tovább »

Folytatódik az iskolagyümölcs- és iskolazöldség-program a következő tanévben is.  Tovább »

El a kezekkel a silány műkajáinktól! - üzenték amerikai diákok a brit sztárséfnek.  Tovább »

A nyári szünetben is igényelhetik a rászoruló gyermekek szülei az ingyenes étkeztetést - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi)...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X