Felsőoktatás Szabó Fruzsina

Ezek a világ legjobb egyetemei: ismét a CalTech végzett az élen

Elolvasom

Az idén sem került fel magyar egyetem a Times Higher Education (THE) 2013/2014-es felsőoktatási rangsorára, amelyet harmadik éve a California Institute of Technology vezet. A Harvard, az Oxford és a Stanford nagy csatát vívott a dobogós helyezésekért – úgy tűnik, ebben az évben a listát 2011-ig vezető Harvard, valamint az Oxford volt az erősebb.

Felsőoktatás Gál Éva Laura

2012-es egyetemi rangsor: ezek az ország legjobb bölcsészkarai

Elolvasom

Statisztikai problémák miatt módosította a 2012-es Felvi-rangsort az Educatio Nonprofit Kft. – a kiigazítás a bölcsészkarok listáján nem változtatott, az élen továbbra is az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kara áll, amely az összesített kari rangsorban is az első helyet szerezte meg.

Felsőoktatás Eduline

Megjelent az új egyetemi rangsor: az ELTE, a Semmelweis és a PTE az élen

Elolvasom

Statisztikai problémák miatt módosította a 2012-es felsőoktatási rangsort az Educatio - az összesített kari rangsorban helyet cserélt a Pécsi Tudományegyetem és a Semmelweis Egyetem orvosi kara, a kiigazítás nagy nyertese azonban az Eötvös Loránd Tudományegyetem Természettudományi Kara, amely kilenc helyet lépett előre. Az összesített rangsor élén továbbra is az ELTE bölcsészkara áll.

1 2 3 4 5 6