A cél az volt, hogy elismerjék a "legjobb önkormányzati gyakorlatokat".  Tovább »

A kormány egy szombati Facebook-poszttal emlékeztette a pedagógusokat arra, mennyivel emelkedtek a tanári bérek.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A magyar kormány állítólag már nem ragaszkodik az egyik teljesíthetetlen feltételhez CEU-ügyben, de ettől még maradt egy kivitelezhetetlen feladata...  Tovább »

Nyelvtanulással a boldogulásért címmel hirdet 3,3 milliárd forint keretösszegű, a középiskolások tanórán kívüli nyelvtanulását segítő pályázatot az...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Eddig nem mondta ki senki a kormányból, hogy Soros György miatt zárnák be az egyetemet.  Tovább »

Tárgyal a kormánnyal, de akár tüntetni is hajlandó a HÖOK, ha továbbra sem emelik a hallgatói ösztöndíjakat.  Tovább »

Michael Ignatieff rektor egy konferencián árulta el, hol tart a CEU-ügy.  Tovább »

Június 30-ig pályázhatnak már működő, vagy a jövő tanévtől munkájukat megkezdő iskolai kórusok minisztériumi támogatásra.  Tovább »

Először arról volt szó, hogy döntött a kormány a plusz egy évfolyamról, aztán arról beszéltek, hogy csak a vita indításáról született döntést.  Tovább »

Érdekes stratégiát követ a kormány az egyetemmel való párbeszéd során.  Tovább »

De az amerikai kormány csak nem akar tárgyalni a CEU-ról, mivel az alkotmányuk szerint ehhez nincs is joga.  Tovább »

A CKP szerint elfogadhatatlan, hogy Húsvétkor kellett volna a nagyon is lényeges változtatásokat hozó módosító javaslatot véleményezni.  Tovább »

A hvg.hu portréjából derül ki, hogy jövőre már nem biztos, hogy vállalná az oktatási tárca irányítását a jelenlegi államtitkár.  Tovább »

Az Egyesült Államok nagy aggodalommal tekint a magyar kormány által kedden benyújtott törvénymódosítási javaslatra, amely súlyosan akadályozná a...  Tovább »

Palkovics szerint a CEU nem menne át az újonnan felállított szűrön.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X