Michael Ignatieff rektor egy konferencián árulta el, hol tart a CEU-ügy.  Tovább »

Június 30-ig pályázhatnak már működő, vagy a jövő tanévtől munkájukat megkezdő iskolai kórusok minisztériumi támogatásra.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Először arról volt szó, hogy döntött a kormány a plusz egy évfolyamról, aztán arról beszéltek, hogy csak a vita indításáról született döntést.  Tovább »

Érdekes stratégiát követ a kormány az egyetemmel való párbeszéd során.  Tovább »

hirdetés

De az amerikai kormány csak nem akar tárgyalni a CEU-ról, mivel az alkotmányuk szerint ehhez nincs is joga.  Tovább »

A CKP szerint elfogadhatatlan, hogy Húsvétkor kellett volna a nagyon is lényeges változtatásokat hozó módosító javaslatot véleményezni.  Tovább »

A hvg.hu portréjából derül ki, hogy jövőre már nem biztos, hogy vállalná az oktatási tárca irányítását a jelenlegi államtitkár.  Tovább »

Az Egyesült Államok nagy aggodalommal tekint a magyar kormány által kedden benyújtott törvénymódosítási javaslatra, amely súlyosan akadályozná a...  Tovább »

Palkovics szerint a CEU nem menne át az újonnan felállított szűrön.  Tovább »

A kormány koncepciója szerint az iskolák udvarán is lőtereket lehetne kialakítani, tesiórán pedig kerepelhetnének a fegyverek.  Tovább »

Első alkalommal rendeztek Moszkvában Orosz—Magyar Felsőoktatási Fórumot, melynek fókuszában a két ország közötti...  Tovább »

Jöhetnek a 9 osztályos általános iskolák, de részleteket egyelőre - úgy tűnik - a kormány sem tud mondani.  Tovább »

Az iskolák által szervezett utakra keményebb szabályok fognak vonatkozni, hogy a jövőben ne fordulhasson elő a veronaihoz hasonló tragédia.  Tovább »

Az államtitkárral ellentétben a Pedagógusok Szakszervezete nem érzi, hogy vonzóbbá vált volna a tanári pálya.  Tovább »

A tanárok nem tudják, miről kéne titkot tartaniuk, pedig büntethetők lennének, ha megszegik.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X