Vizsgálatot indít Székely László ombudsman a társadalmi nemek mesterszak megszüntetése miatt.  Tovább »

A gender már nem szalonképes szó, a társadalmi nemek szakot ugyanis már az indulásakor komoly támadások érték, félreértelmezések kerültek...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Újabb tanszék csatlakozik az ELTE Társadalomtudományi Kar oktatóinak és hallgatóinak szerdai „figyelemfelhívó szolidaritási és információs...  Tovább »

Egyre több tanszék csatlakozik az ELTE Társadalomtudományi Kar oktatóinak és hallgatóinak szerdai „figyelemfelhívó szolidaritási és információs...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az ELTE BTK Magyar Irodalom- és Kultúratudományi Intézetének huszonkét munkatársa is csatlakozott az ELTE TÁTK oktatóinak és hallgatóinak...  Tovább »

A CEU hallgatói is csatlakoznak az ELTE Társadalomtudományi Karán szerveződő „figyelemfelhívó szolidaritási és információs sztrájknaphoz”.  Tovább »

Corvinusos oktatók és hallgatók is csatlakoznak az ELTE Társadalomtudományi Karán szerveződő „figyelemfelhívó szolidaritási és információs...  Tovább »

„Figyelemfelhívó szolidaritási és információs sztrájk napot” szerveznek az ELTE Társadalomtudományi Kar oktatói és hallgatói november 14-én, így...  Tovább »

Megjelent a HVG középiskolai rangsora, megkezdődött az őszi érettségi és a keresztféléves felvételi, és hivatalosan is vége a genderszaknak - ezek...  Tovább »

Közleményben reagált az Eötvös Loránd Tudományegyetem a genderszak megszüntetésére.  Tovább »

Megszületett a társadalmi nemek szak megszüntetéséről szóló határozat, ezt a 444 szúrta ki.  Tovább »

A mesterképzéses szakok kétötödének annyi, ha komolyan vesszük a Miniszterelnökséget vezető miniszter szavait, és a jövőben attól teszik függővé a...  Tovább »

"Sokat tudunk a magyarság régmúltjáról, hogy hol alakult, de hol vannak a tanszékek, ahol a komplex kutatások különböző tudományágai szükséges számú...  Tovább »

"Szélsőség" - így nevezte a gendertudományok beiktatását a "hivatalos oktatás" keretei közé Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Echo Tv-ben.  Tovább »

A Független Diákparlament több okból is kifogásolja a döntést.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X