Az Európai Unió átlagánál nagyobb Magyarországon a betöltetlen álláshelyek száma és a bérköltség növekedése is, mivel a cégek béremeléssel próbálnak...  Tovább »

Idén januárban a bruttó átlagkereset 274 ezer forint volt, 10,0 százalékkal több, mint egy évvel azelőtt, a nettó keresetek ugyanúgy 10,0...  Tovább »

A kormány az idén több mint ötmilliárd forintot fordít a gyermekek üdültetésére az Erzsébet- táborokban - hangzott el az M1-en.  Tovább »

Érkezett egy jó hír az álláskeresőknek.  Tovább »

A munkaerőhiány miatt hamarosan komplex javaslatcsomaggal fordul a nemzetgazdasági tárcához a Turisztikai és Vendéglátó Munkaadók Országos...  Tovább »

A kutatóknak szánt Google Scholar segítségével törheti át az óriáscég a digitális kínai nagy falat.  Tovább »

Egyre több főiskolai diplomás érdeklődik a szakképzések iránt.  Tovább »

Komoly gondot jelenthet, ha valaki jelentkezik egy állásra, majd 1-2 hónap után is bizonytalan az eredménnyel kapcsolatban.  Tovább »

Már nincs sok a szülőktől kapott apanázsból, az ösztöndíj még messze van? Mutatjuk, mikor kapjátok meg a tavaszi szemeszterben a diákhitelt.  Tovább »

Budapesten már kétszer annyiba kerül egy lakás, mint a nyugati országrészekben.  Tovább »

Március 8-9-én rendezik meg a 2017-es tavaszi HVG Állásbörzét a Papp László Budapest Sportarénában, ahol alighanem jó néhány ígéretes...  Tovább »

Egy befektető adta lányai iskolájának a tanácsot. Most a suli vezetése azon agyal, mire költsék a dollármilliókat.  Tovább »

Miért éppen öt napot dolgozunk, és nem hatot vagy hetet? Ki találta ki, hogy negyvenórás legyen a munkahét? És milyen heti 72 órát dolgozni?  Tovább »

Pályakezdőként állást kerestek? Utánajártunk, milyen lehetőségek vannak az SSC-kben, vagyis a szolgáltató központokban.  Tovább »

A KSH kiadta a legfrissebb jelentését.  Tovább »

hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X