December 15-ig igényelhettek idén utoljára diákhitelt. Az igénylők január 15-én kapják meg a kért összeget.  Tovább »

Ismerniük kell az új technológiákat, kapcsolatot kell tartaniuk a kivitelezőkkel, tesztelési eljárásokat és terveket kell kidolgozniuk - többek...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Államilag elismert gyorstalpaló tanfolyamokat indíthatnak a vállalatok, a képzések maximum 30 órásak lehetnek - erről döntött az Országgyűlés.  Tovább »

Már csak öt napig, december 15-ig lehet diákhitelt igényelni az idén - közölte a Diákhitel Központ.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Safety first - ez a mottója a munkavédelmi mérnököknek. De milyen feladataik vannak, milyen ismeretekkel és tulajdonságokkal kell rendelkezniük?  Tovább »

Az európai uniós átlag alatt van a fiatalkori munkanélküliség - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család- és ifjúságügyért...  Tovább »

Nyilvánosságra hozták a 2018/2019-es tanév hiányszakmáinak listáját - nézzük, milyen végzettségű szakemberekből van hiány Hajdú-Bihar megyében.  Tovább »

Hogyan nézne ki egy munkanapotok, ha valamelyik autóipari vállalat beszállító fejlesztő mérnökeként dolgoznátok?  Tovább »

Annak a diáknak, akinek a diákigazolványa október végén lejárt, és nem tanul tovább, illetve nem helyezkedett el, és orvosi ellátásra más jogcímen...  Tovább »

Nyilvánosságra hozták a 2018/2019-es tanév hiányszakmáinak listáját - nézzük, milyen végzettségű szakemberekből van hiány Pest megyében.  Tovább »

Nem emelkednek jövőre a vonatjegyek és a távolsági buszokra vásárolható jegyek ára, így a diákjegyeké sem.  Tovább »

Milyen feladatai vannak egy autóipari vállalat logisztikai mérnökének?  Tovább »

Egyes ágazatokban többezres a munkaerőhiány, egyre sürgetőbb az átképzés a hiányszakmákra - írta keddi számában a Világgazdaság.  Tovább »

Milyen feladatai vannak egy autóipari vállalat technológus mérnökének?  Tovább »

Milyen feladatai vannak egy autóipari vállalat stratégiai beszerzőjének?  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X