A 10-14 éves gyereket nevelő szülők 86 százaléka ad az apró kiadások fedezésére zsebpénzt, amely átlagosan heti 1100 forint - derült ki az NRC...  Tovább »

Magyarországon nincs diplomás-munkanélküliség, mert akinek van diplomája és szakmája, annak jelenleg állása is van - mondta az Emberi Erőforrások...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Milyen lehetőségek várnak a pályakezdőkre az autóipari vállalatoknál? El lehet-e helyezkedni angol- vagy némettudás nélkül?  Tovább »

Mennyi támogatás igényelhető egy egyetemista gyerek után?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ha még nincs ötletetek, hogy az iskola elvégzése után mihez kezdjetek, vagy hogy melyek azok a képesítések, amelyek megszerzése szinte azonnali...  Tovább »

Miért félünk annyira a kudarctól, a bukástól? Miért áll rosszul a „vállalkozói ökoszisztéma” Magyarországon?  Tovább »

Milyen vállalatok szívják fel Magyarországon a legtöbb pályakezdőt? Hol várják tárt karokkal a több nyelvet beszélő bölcsészeket?  Tovább »

Általános diplomás bérminimumot javasol a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete (MKKSZ), javaslatukat az...  Tovább »

Akkora az informatikushiány, hogy a programozókat már az iskolapadból elviszik a cégek.  Tovább »

Mennyit keresnek az egyetemi és főiskolai végzettségű pályakezdő pedagógusok?  Tovább »

A szellemi foglalkozásúaknál verhetetlenek a fővárosi bérek - derül ki a HVG összeállításából.  Tovább »

Júliusban a bruttó átlagkeresetek 13,1 százalékkal nőttek az egy évvel korábbihoz képest.  Tovább »

Egészen szeptember 30-ig igényelhettek diákhitel 2-t a kedden bejelentett változások miatt.  Tovább »

Több ponton módosítottak a diákhitel igénylési és törlesztési szabályain - összefoglaltuk a legfontosabb változásokat.  Tovább »

Míg az egyetemisták és főiskolások után nem jár családi pótlék, addig az érettségi után OKJ-s képzést kezdők szülei megkaphatják a támogatást.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X