A legfrissebb nyilvánosságra hozott statisztikai adatok alapján 2002 és 2016 közt több mint kétszeresére nőtt az egészségügyben dolgozók bére.  Tovább »

Az utóbbi években alacsonyabb lett a táborokat látogatók átlagéletkora.  Tovább »

A miniszterelnök szerint a diákoknak a gazdasági életet kell figyelniük, mert a gazdaság igényei döntik el, ki tud elhelyezkedni, vagy fut az élete...  Tovább »

A Startup Safary idei előadói között volt Limbacher Tivadar, aki Szabadkai Attilával 2011-ben, egyetemistaként hozta létre Ma este Színház!  Tovább »

hirdetés

Jó, hogy a tárca nem "szociológiai értelemben" közelít a szakképzéshez, a szakképzési centrumok rendszere pedig bevált - közölte a Nemzetgazdasági...  Tovább »

Ennek ellenére mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak a szülőnek, aki saját lakást akar gyerekének az egyetemi évekre.  Tovább »

Közszolgáknak szervezett képzésre nyert el a Nemzeti Közszolgálati Egyetem uniós pályázati pénzeket.  Tovább »

Sok más mellett rengeteg pénzt is veszítene az ország.  Tovább »

Már lehet jelentkezni a Nemzeti Tehetség Program idei pályázataira, a beadási határidő április 20.  Tovább »

Elég jól lehet majd keresni, ha ez megvalósul.  Tovább »

Az Európai Unió átlagánál nagyobb Magyarországon a betöltetlen álláshelyek száma és a bérköltség növekedése is, mivel a cégek béremeléssel próbálnak...  Tovább »

Idén januárban a bruttó átlagkereset 274 ezer forint volt, 10,0 százalékkal több, mint egy évvel azelőtt, a nettó keresetek ugyanúgy 10,0...  Tovább »

A kormány az idén több mint ötmilliárd forintot fordít a gyermekek üdültetésére az Erzsébet- táborokban - hangzott el az M1-en.  Tovább »

Érkezett egy jó hír az álláskeresőknek.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X