Érdemes élni az iskolakezdési támogatással.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Óránként akár 950-1200 forintot is lehet keresni nyáron diákmunkával, de az adózásról nem szabad elfeledkezni.  Tovább »

Rekord alacsonyra, 2,3 százalékra csökken a szabad felhasználású Diákhitel1 konstrukció kamata július 1-jétől az első félévi 3,35 százalékról, a...  Tovább »

hirdetés

A szülők az eltartottak után kapják a családi kedvezményt. De vajon eltartottnak minősül-e egy hallgató?  Tovább »

A kormány nem hajlandó emelni a jelenlegi ösztöndíjakon, így a felsőoktatásban tanulók egyre magasabb megélhetési költségekkel és stagnáló...  Tovább »

Mennyit lehet keresni jó nyelvtudással? Az Öt év - öt nyelv blog utánajárt, milyen fizetésre számíthattok, ha egy vagy több idegen nyelvet beszéltek?  Tovább »

A nagyobb hazai fesztiválokon sok diákmunkás dolgozik.  Tovább »

Aki érettségi után nem kerül be egyetlen felsőoktatási intézmény nappalis képzésére sem, és munkát sem vállal, annak gondoskodnia kell a...  Tovább »

Módosítaniuk kell az érettségizők szüleinek a családi adókedvezményről a munkáltatójuknak adott nyilatkozatukat.  Tovább »

A Magyarországon tanuló külföldi diákok sokkal kevesebbet stresszelnek a pályaválasztáson, mint magyar társaik - ez derül ki a Budapesti...  Tovább »

Elég szép fizetést lehet zsebre tenni egy áruházláncban dolgozva főiskolai hallgatóként.  Tovább »

A nyári munkát vállaló diákok bejelentésére, adózásukra - a diákszövetkezeten keresztül vállalt munka kivételével - ugyanolyan szabályok...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X