Vendéglátást tanultok, szakképzett pincérek vagy éppen szakácsok vagytok?  Tovább »

Mennyit lehet keresni jó nyelvtudással? Az Öt év - öt nyelv blog utánajárt, milyen fizetésre számíthattok, ha egy vagy több idegen nyelvet beszéltek?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A pedagóguséletpálya-modell kialakításának befejező lépéséhez szükséges forrásokat, valamint a felsőoktatási oktatói, kutatói és tanári bérrendezés...  Tovább »

Mennyit lehet keresni pályakezdőként egy érettségivel? Ennek jártunk utána a vizsgák előtt szűk egy héttel.  Tovább »

hirdetés

Elég jól lehet majd keresni, ha ez megvalósul.  Tovább »

Az Európai Unió átlagánál nagyobb Magyarországon a betöltetlen álláshelyek száma és a bérköltség növekedése is, mivel a cégek béremeléssel próbálnak...  Tovább »

Nagy a munkaerőhiány a takarítók körében, főként Budapesten és a Dunántúlon nehéz utánpótlást találni, egy főállású takarító legalacsonyabb bére 110...  Tovább »

A néhány ezer forinttól a több százezres fizetésig is eljuthatnak napjainkban a hallgatói önkormányzatok tagjai.  Tovább »

Műszaki alapszakon szeretnétek továbbtanulni, de kíváncsiak vagytok, milyen fizetésekre számíthattok majd friss diplomásként? Utánajártunk.  Tovább »

Gazdasági alapszakon szeretnétek továbbtanulni, de kíváncsiak vagytok, milyen fizetésekre számíthattok majd friss diplomásként? Utánajártunk.  Tovább »

Mennyit keresnek jövőre azok a pedagógusok, akiket januártól a "pedagógus II" kategóriába sorolnak át? Itt vannak a bruttó bérek.  Tovább »

Alighanem sok pedagógus kíváncsian várja az október elején érkező fizetést, annak az összege ugyanis valamivel magasabb lesz, mint az előző fizetésé.  Tovább »

Mennyit keresnek októbertől a pályakezdő pedagógusok? Kiszámoltuk.  Tovább »

Az október elejét alighanem minden pedagógus várja - végre kiderül, mennyivel emelkedik a bérük. Kiszámoltuk.  Tovább »

A TED-ed világszerte 17 tanárt keresett meg, akik állami intézményben tanítanak.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X