„Azért kapják meg a kollégák határozott időre a béremelést, hogy minden évben lehetőségük legyen eldönteni az intézményeknek, élnek a differenciálás...  Tovább »

Milyen az átlagbér az oktatásban, a közszférában, az iparban, a közigazgatásban?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nem tartotta be két korábbi ígéretét a kormány, a tanárok, tanítók, óvodapedagógusok nagy árat fizettek az életpályamodell bevezetéséért - állítja a...  Tovább »

Ha a pedagógusok keresetét a diplomások béréhez viszonyítjuk, kiderül: nem olyan rózsás a tanárok, tanítók, óvodapedagógusok helyzete.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Akkora az informatikushiány, hogy a programozókat már az iskolapadból elviszik a cégek.  Tovább »

A szellemi foglalkozásúaknál verhetetlenek a fővárosi bérek - derül ki a HVG összeállításából.  Tovább »

Júliusban a bruttó átlagkeresetek 13,1 százalékkal nőttek az egy évvel korábbihoz képest.  Tovább »

Vannak olyan helyzetek, amelyek a legtapasztaltabb tanárokat is az őrületbe kergetik. Ezek közül válogattunk.  Tovább »

Hiába kéri hónapok óta a tanárok fizetését meghatározó „vetítési alap” emelését több szakszervezet és a Nemzeti Pedagógus Kar, már most biztos, hogy...  Tovább »

Mennyit lehet keresni a legrosszabbul fizetett szakmákkal? Mennyit visz haza egy takarító, egy dajka vagy egy favágó?  Tovább »

A differenciált béremelésről szóló jogszabály-módosítás visszavonását kéri a Nemzeti Pedagógus Kar.  Tovább »

Milyen átlagbérre számíthattok a különböző szektorokban? A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) nyilvánosságra hozta a júniusi átlagkereseteket.  Tovább »

Átlagosan 3,5 százalékkal emelkedik ősztől a pedagógusok bére - jelentette ki többször az oktatási államtitkár az elmúlt hónapokban.  Tovább »

Mennyit keresnek ősztől a mesterpedagógusok? Több olvasónk kérdezte, így kiszámoltuk, ők milyen bruttó bérrel számolhatnak októbertől.  Tovább »

A második negyedévben újabb 2 százalékkal, éves összehasonlításban pedig 17 százalékkal nőtt a fizikai munkát végző szak- és betanított munkások...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X