Akkora az informatikushiány, hogy a programozókat már az iskolapadból elviszik a cégek.  Tovább »

A szellemi foglalkozásúaknál verhetetlenek a fővárosi bérek - derül ki a HVG összeállításából.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Júliusban a bruttó átlagkeresetek 13,1 százalékkal nőttek az egy évvel korábbihoz képest.  Tovább »

Vannak olyan helyzetek, amelyek a legtapasztaltabb tanárokat is az őrületbe kergetik. Ezek közül válogattunk.  Tovább »

hirdetés

Hiába kéri hónapok óta a tanárok fizetését meghatározó „vetítési alap” emelését több szakszervezet és a Nemzeti Pedagógus Kar, már most biztos, hogy...  Tovább »

Mennyit lehet keresni a legrosszabbul fizetett szakmákkal? Mennyit visz haza egy takarító, egy dajka vagy egy favágó?  Tovább »

A differenciált béremelésről szóló jogszabály-módosítás visszavonását kéri a Nemzeti Pedagógus Kar.  Tovább »

Milyen átlagbérre számíthattok a különböző szektorokban? A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) nyilvánosságra hozta a júniusi átlagkereseteket.  Tovább »

Átlagosan 3,5 százalékkal emelkedik ősztől a pedagógusok bére - jelentette ki többször az oktatási államtitkár az elmúlt hónapokban.  Tovább »

Mennyit keresnek ősztől a mesterpedagógusok? Több olvasónk kérdezte, így kiszámoltuk, ők milyen bruttó bérrel számolhatnak októbertől.  Tovább »

A második negyedévben újabb 2 százalékkal, éves összehasonlításban pedig 17 százalékkal nőtt a fizikai munkát végző szak- és betanított munkások...  Tovább »

Vendéglátást tanultok, szakképzett pincérek vagy éppen szakácsok vagytok?  Tovább »

Mennyit lehet keresni jó nyelvtudással? Az Öt év - öt nyelv blog utánajárt, milyen fizetésre számíthattok, ha egy vagy több idegen nyelvet beszéltek?  Tovább »

A pedagóguséletpálya-modell kialakításának befejező lépéséhez szükséges forrásokat, valamint a felsőoktatási oktatói, kutatói és tanári bérrendezés...  Tovább »

Mennyit lehet keresni pályakezdőként egy érettségivel? Ennek jártunk utána a vizsgák előtt szűk egy héttel.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X