A Békés megyei fogvatartottak egy éven át készítettek képzőművészeti alkotásokat, melyeket aztán elárvereznek, a beérkező összeg pedig egy...  Tovább »

A tartós betegség miatt is kaphatok többletpontot az egyetemi felvételin? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Deliága Éva gyermekpszichológus szerint ha 10 tanítási órát is végig kell ülniük a gyerekeknek, és egyre nagyobb a követelmény, az könnyen...  Tovább »

Amikor beteg vagy, semmi másra nem vágysz, mint az ágyadra, egy meleg teára és egy jó részre az éppen aktuális sorozatodból. - és ez jól is van így.  Tovább »

hirdetés

Az egyik legismertebb pornóoldal megelégelhette, hogy állandóan valami rosszal azonosítják őket, ezért külön a programot indítottak az oda tévedő...  Tovább »

Mit érdemes enni járvány idején? Hasznos tanácsok a Semmelweis Egyetemtől.  Tovább »

Hivatalosan is kitört a szokásos téli influenzajárvány. Ne hagyd magad!  Tovább »

Nem lehetett a szőnyeg alá söpörni a problémát, olyan sok volt a megbetegedés az ír egyetemen.  Tovább »

Rengeteg súlyos betegség kockázatának teszik ki a szülők a gyereküket - derül ki a Gyermek-orvosok Egyesületének vezetőjének nyilatkozatából.  Tovább »

Az USA oktatásért és az egészségügyért felelős minisztériumainak közös vizsgálata kimutatta, hogy ugrásszerűen emelkedett egyes nemi betegségekkel...  Tovább »

Csontvelőre volt szüksége, de thai és olasz gyökerei miatt nagyon kevés donor jöhetett szóba Laránál, akinek a családja nem adta fel, és több...  Tovább »

Raymond Wang még csak 17 éves, de alighanem megoldást talált egy komoly problémára.  Tovább »

A gerincbántalmakkal foglalkozó szakember a The Telegraph-nak azt nyilatkozta, egyre több diák púpos vagy gerincferdült az okostelefonok miatt.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X