Összegyűjtöttünk 5 olyan fordítóprogramot amik sokkal könnyebbé tehetik az életeteket. Egyszerűek, gyorsak és ingyenesek.  Tovább »

Külföldi nyaralásra készültök, vagy hosszú idő után újra idegen nyelven néznétek filmet, sorozatot, esetleg angol nyelvű könyvet olvasnátok?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A város lakóinak életét könnyíti meg az általuk programozott alkalmazás.  Tovább »

Az érettségi előtti utolsó napok már általában csak a lazításról szólnak. Ehhez kerestünk nektek néhány hasznos appot.  Tovább »

hirdetés

Az alkalmazás összes tartalmát csak ezen a hétvégén lehet letölteni ingyenesen.  Tovább »

A Napflix unalmas repetitív videókat mutat a felhasználóknak.  Tovább »

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület újabb remek applikációval rukkolt elő. Nem csak azoknak ajánljuk, akik bioszérettségire készülnek.  Tovább »

Okos kis applikáció, ami főleg a tüntetőknek lehet hasznos, de egy fesztiválon is könnyebben megtaláljátok egymást.  Tovább »

A gyerekek jobban használják a különböző elektromos ketyeréket, mint mi magunk.  Tovább »

Már százezrek használják az akkumulátort kímélő alkalmazást.  Tovább »

Szexuális forradalom zajlik a mobilalkalmazások terén is.  Tovább »

Egy alkalmazás kideríti, ki nem akart már az ismerősei között tudni.  Tovább »

A Duolingón túl is van élet. Nem is akármilyen!  Tovább »

Ha hajlamos vagy elkésni a vizsgákról, főleg, mikor a vizsgaidőszakban azt sem tudod, hol áll a fejed, akkor ezt az alkalmazást neked találták ki.  Tovább »

Új szolgáltatással rukkolt elő a világ legnépszerűbb nyelvtanuló platformja, a Duolingo: családtagok, barátok, ismerősök csoportokat hozhatnak...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X