Ha angolul tanultok, akkor ez az alkalmazás a hasznotokra lehet, méghozzá teljesen ingyen.  Tovább »

Nyelvtanulásra fordítanátok a következő néhány hónapot? Mutatunk egy olyan fordító appot, amely magyarul is tud.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nyelvvizsgára készültök, és nem akartok szótárt cipelni magatokkal az órákra?  Tovább »

Olyan oldalt kerestek, amely a hosszabb mondatokat is helyesen fordítja le?  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Külföldre utaztok, idegen nyelvű szövegeket kell olvasnotok az egyetem vagy a munkátok miatt, esetleg külföldi csoporttársakkal, munkatársakkal kell...  Tovább »

Régóta megbízható fordítót kerestek? Esetleg már a nyaraláshoz keresitek a legjobb útitársat? Ez az alkalmazás nektek is tetszeni fog.  Tovább »

Nyelvet tanultok vagy a munkátokhoz lenne szükségetek egy megbízható fordítóra?  Tovább »

Magántanár nélkül készülnétek fel a nyelvvizsgára vagy csak felfrissítenétek a nyelvtudásotokat, de szükségetek lenne némi segítségre?  Tovább »

Kitiltják a 16 éven aluliakat a WhatsApp-ról a májusban életbe lépő uniós adatvédelmi szabályzás miatt.  Tovább »

A diákok csaknem harmada használhatja mobilját a tanórán is - derül ki egy friss felmérésből.  Tovább »

Nyelvvizsgára készültök, de úgy érzitek, hogy szükségetek lenne plusz felkészülési lehetőségre? Csak fejlesztenétek a nyelvtudásotokat?  Tovább »

A Duolingo eddigi talán legnagyobb, várhatóan jövőre érkező frissítése nagyobb kihívásra vágyóknak kedvező új fejlődési rendszert és eddig nem...  Tovább »

Olyan ingyenes alkalmazást kerestek, amely segít fejleszteni a kommunikációs készségeiteket?  Tovább »

Egy okostelefonos alkalmazás és egy tankönyv hibridjével nyerte meg a Microsoft Imagine Cup hazai döntőjét az innobie nevű csapat  Tovább »

Mutatjuk a 2 legjobb nyelvtanulós oldalt: ezekkel az ingyenes oldalakkal nyelvvizsgafelkészüléshez is plusz tudást kaphattok és a kiejtést is...  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X