Ha az angol már jól megy, érdemes más nyelveken is megtanulni.  Tovább »

Ha a tanítás után is van még energiátok egy kis játékra, próbáljátok ki ezt az appot.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Egy újabb alkalmazást ajánlunk, most a gazdasági képzésen tanulóknak.  Tovább »

Ha vezetni tanultok, ez az alkalmazás a segítségetekre lehet a felkészülésben.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Sok a matekházi, elkezdtétek az érettségi-felkészülést, vagy csak közeleg egy témazáró?  Tovább »

Nehezen mennek a szavak, ezért szükségetek lenne egy kis szókincsbővítésre? Ha angolul tanultok, ez az ingyenes alkalmazás a hasznotokra lehet.  Tovább »

Idegen nyelvű szövegeket kell olvasnotok az egyetem vagy a munkátok miatt, esetleg külföldi csoporttársakkal, munkatársakkal kell kommunikálnotok...  Tovább »

Ha szeretnétek egy kicsit megújítani a telefonotok alkalmazás-felhozatalát, akkor ez a történelmi app a legjobb választás.  Tovább »

Pozitív visszajelzés – mennyivel jobban működnének a munkahelyek, ha a kollégák gyakrabban használnák ezt az egyszerű, de annál hatékonyabb eszközt?  Tovább »

Nagyon szuper mobilos alkalmazást ajánlunk a földrajz szerelmeseinek vagy éppen azoknak akik szeretnének tanulni, esetleg tesztelni a tudásukat.  Tovább »

Mutatunk egy remek alkalmazást, amely jól jöhet, ha éppen matekot gyakoroltok, és ellenőrizni szeretnétek a végeredményeteket.  Tovább »

Ha az angol már jól megy, hasznos lehet például oroszul is megtanulni. Érdemes ingyenes appokkal kezdeni, így meglátjátok, tetszik-e egyáltalán.  Tovább »

A nap végére úgy érzitek, hogy már semmire sem tudjátok használni az agyatokat?  Tovább »

Még csak 15 éves, de már olyan alkalmazást készített, amellyel azonnal segítséget hívhatnak az elveszett vagy bajba jutott gyerekek.  Tovább »

Szerettek rendszerekben gondolkozni és nem szeretitek az összevisszaságot? A következő telefonos alkalmazással hatékonyabbak lehettek.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X