A 420 ezer forint vagy az alatti alapfizetéssel rendelkező pedagógusok magasabb túlóradíjat kapnak, mint eddig - így reagált a Klebelsberg Központ a...  Tovább »

Az idősebb pedagógusok számára hátrányos megállapodásokat akarnak kötni a tankerületi központok - írja Facebook-oldalán a PDSZ.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az új köznevelési törvény „által elindított változások valójában egy helyen – az óvodákban – jelentettek pozitív elmozdulást, nem kellene ezt is...  Tovább »

Rendkívüli tisztújító kongresszust hív össze a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ).  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének (PDSZ) vezető testületének többsége azért mondott le, hogy teljes tisztújításra kerüljön sor.  Tovább »

A Pedagógus Szakszervezet belügyének tartja a másik érdekképviselet, a PDSZ elnöke, hogy széthúzás van a szakszervezet vezetésében.  Tovább »

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) továbbra sem vesz részt a köznevelési kerekasztal munkájában - közölte a szakszervezet.  Tovább »

A magyar oktatási rendszerről tart nyílt fórumot szombaton a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete és a Civil Közoktatási Platform, amelyre...  Tovább »

Tüntetést szervez a Kossuth térre a Tanítanék a szabad oktatásért.  Tovább »

A Pedagógusok Szakszervezete is csatlakozik a Tanítanék vasárnap délutáni tüntetéséhez.  Tovább »

A honvédelmi intézkedési terv elkészítése jelentkezős többletfeladatot jelent az intézményvezetőknek és beosztottjaiknak, ez a tevékenység biztosan...  Tovább »

Ha nem szakították volna el minimálbértől a pedagógusok bértábláját.  Tovább »

Eddig is kötelező lett volna terrorellenes intézkedési tervet készíteni az iskolákban, ám a egyik tanári szakszervezet elnöke szerint a pedagógusok...  Tovább »

A szakképzési centrumokhoz tartozó középiskolák dolgozói kapnak év végi jutalmat, de a tankerületi központokhoz tartozó állami iskolák tanárai...  Tovább »

"A hírre reagáló államtitkári megnyilatkozás nem több, mint rosszízű kampánypropaganda.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X