Két évtized után újraindul a hazai pilótaképzés a 2018/2019-es tanévtől a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) Hadtudományi és Honvédtisztképző Karán...  Tovább »

A kormány több mint 4 milliárd forintot biztosított a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE), Ludovika campusban történő elhelyezésének újabb...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Csak a 2006 előtt végzett jogászok bízhatnak abban, hogy anélkül lehetnek állami vezető tisztségviselők, hogy elvégeznék az államtudományi...  Tovább »

Kezdhetik az újratervezést a karrierdiplomaták: nemcsak a minisztériumi vezetőket, a nagyköveteket is beiskolázza a kormány.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

"Tudatos, irigységen alapuló félrevezetésnek" tartja azt az állítást, hogy a kormány csak ezt az egy egyetemet támogatja - mondta Patyi András, a...  Tovább »

Feltehetően egy 100 kilogrammos bombát találtak építkezés közben a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Ludovika téri campusánál, az épületeket kiürítik -...  Tovább »

Közszolgáknak szervezett képzésre nyert el a Nemzeti Közszolgálati Egyetem uniós pályázati pénzeket.  Tovább »

Matolcsy Györgynek a nyelvvizsgákkal gyűlt meg a baja.  Tovább »

A kormánynak célja, hogy valamennyi állami vezető részesüljön államtudományi képzésben, legyen szó területi vagy központi szerv vezetőjéről - mondta...  Tovább »

Február 15-ig jelentkezhettek a 2017-es felsőoktatási felvételire.  Tovább »

Ilyen elnevezésű kar még nem volt az országban, de a Közszolgálati Egyetemen most ilyen alakult.  Tovább »

A bajai vízügyi szakok elcsatolása miatt lesznek változások, ezek közül is legfontosabb, hogy az állami diákok közszolgálati ösztöndíjat kapnak.  Tovább »

A Nemzeti Közszolgálati Egyetemhez kerül két vízügyi intézet az Eötvös József Főiskolától, ami néhány változást fog eredményezni a felvételit...  Tovább »

Miközben a fél ország a Műegyetem gazdasági karának kiválásával foglalkozott, a kormány szép csendben újra kiváltságos helyzetbe hozta a Nemzeti...  Tovább »

Bukovics István azzal vált hírhedtté, hogy a Szovjetunióban szerzett kandidátusi fokozatát titkosították, valamint a kiskapukat kihasználva lett...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X