A bajai vízügyi szakok elcsatolása miatt lesznek változások, ezek közül is legfontosabb, hogy az állami diákok közszolgálati ösztöndíjat kapnak.  Tovább »

A Nemzeti Közszolgálati Egyetemhez kerül két vízügyi intézet az Eötvös József Főiskolától, ami néhány változást fog eredményezni a felvételit...  Tovább »

Miközben a fél ország a Műegyetem gazdasági karának kiválásával foglalkozott, a kormány szép csendben újra kiváltságos helyzetbe hozta a Nemzeti...  Tovább »

Bukovics István azzal vált hírhedtté, hogy a Szovjetunióban szerzett kandidátusi fokozatát titkosították, valamint a kiskapukat kihasználva lett...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Isaszegi János tábornok doktorijában tucatszámra találhatók rosszul vagy hiányosan hivatkozott részek, az egyetem viszont úgy tűnik, hogy szemet...  Tovább »

Doktori címet adó, ötéves, osztatlan képzésként államtudományi mesterszak indul jövő szeptemberben a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen (NKE) - mondta...  Tovább »

A Nemzeti Közszolgálati Egyetemen úgy gondolták, hogy az újságíróknak szükségük van vonalzókra, ha a közpénzek elköltéséről írnak - például...  Tovább »

A Testnevelési Egyetembe több mint 44 milliárd forintot csatornáz be a kormány, melyből számos sportlétesítmény és oktatási részleg is épül.  Tovább »

Átalakul az állami tisztviselők képzési programja és a közszolgálati továbbképzési rendszer .  Tovább »

Bár korábban érintetlenül hagyták volna, mégis új helyet kell keresni Európa egyik legjelentősebb természettudományi kiállításának.  Tovább »

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem hosszú évek óta a kormány kedvencének számít, több tízmilliárd forintnyi uniós és költségvetési forrást öntöttek...  Tovább »

Először osztottak diplomát a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) Katasztrófavédelmi Intézetének katasztrófavédelem alapszakán; összesen százöt...  Tovább »

Az egyetem terjeszkedése folytatódik az Orczy-parknál, a fakivágások miatt azonban felszólaltak a civilek is, az egyetem ezért mérsékelné a zöld...  Tovább »

Több orosz egyetemmel is együttműködik a jövőben a Nemzeti Közszolgálati Egyetem.  Tovább »

Az Debreceni Egyetem eljárást indít Isaszegi János nyugalmazott tábornokkal szemben, mert szöveghűen, hivatkozások nélkül több oldalnyi szöveget...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X