Egyre gyakoribb, hogy elbocsátják a közalkalmazottakat a Klik-hez tartozó oktatási intézményeknél, hogy közmunkásként vegyék vissza őket – írta a...  Tovább »

Kilenc vidéki egyetemi-főiskolai gyakorlóiskolát venne át az állami intézményfenntartó, a döntés elbocsátásokkal járhat.  Tovább »

Kitálalt egy tanár a Klikről, magyar gimnazistákra vadásznak a külföldi egyetemek, csökkentik a tankönyvek árát, elkezdődött a nemi erőszakkal...  Tovább »

A tanárok korántsem osztják a kormány lelkesedését oktatás terén.  Tovább »

(x)

A francia a jövő generációjának nyelve

A francia nyelv több szempontból is jó befektetés.  Tovább »

A Klik vezetőjének leváltását követeli a PDSZ.  Tovább »

Szakszervezetekkel tárgyalt az Emberi Erőforrások Minisztériuma köznevelési államtitkársága pénteken, a megbeszélésen a nem pedagógus munkakörben...  Tovább »

A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) vizsgálja, hogy valóban Pánczél Károly fideszes képviselő kérésére, az iskolaigazgató akarata...  Tovább »

Nem adott pénzt a Klik egy miskolci általános iskolának festékpatronra, így lehet, hogy nem tudnak felvételizni a nyolcadikosok - írta az...  Tovább »

Hanesz József, a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) eddigi megbízott elnöke pénteken átvette hivatalos elnöki kinevezését az emberi...  Tovább »

Nem jön létre semmilyen mamutintézmény, az Oktatási Hivatal (OH) jelenleg is működik - mondta Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere a...  Tovább »

Nemcsak a Kliktől, a kormányhivataloktól, valamint az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézettől vesz át feladatokat az Oktatási Hivatal, várhatóan...  Tovább »

Az átszervezéseknek köszönhetően jogosultságok kerülnek közelebb az iskolákhoz, így gyorsabb döntések várhatók - mondta a Klebelsberg...  Tovább »

Még az év vége előtt elutalta a decemberi béreket a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) az alkalmazásában álló pedagógusoknak...  Tovább »

Módosulhat a Klebelsberg Intézményfenntartó Központról szóló kormányrendelet január elsejétől.  Tovább »

Elkészült a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) átalakításának terve, amely törvényjavaslat formájában még az év vége előtt a kormány elé...  Tovább »

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X