A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) az év végéig rendezni tudja kintlévőségeit - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi)...  Tovább »

A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ azonnali megszüntetését követeli a Magyar Liberális Párt, mert szerintük csak a pénzt nyeli, miközben az...  Tovább »

Közel 10 milliárd forintra nőtt a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) lejárt tartozásainak összege.  Tovább »

Több ferencvárosi iskolában is felfüggesztették az úszás- és korcsolyaórákat, mivel nincs pénze az iskolák fenntartójának – tehát a Kliknek – a...  Tovább »

(x)

Duális képzés - dupla esély a Kecskeméti Főiskolán

Kecskeméten már nem próbaüzem! Duplázd esélyeid a duális képzést elsőként bevezető Kecskeméti Főiskolával és partnereivel!  Tovább »

Több vállalkozó nem volt hajlandó Klik által fenntartott iskolában munkát vállalni, mivel nem tudták, látnak-e valamit a munkadíjból – ilyen...  Tovább »

A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) kifizeti fennálló tartozásait a Magyar Idők szerdai cikke szerint.  Tovább »

Hirtelen adott a kormány több mint 30 milliárd forintot a Kliknek és a szakiskolák fenntartójának.  Tovább »

Mától újra van tanítás a tiszabői általános iskolában, ahol három hete rendkívüli szünetet rendeltek el, mert elromlott az intézmény fűtésrendszere.  Tovább »

Több önkormányzat is inkább visszakérte az iskolákat, mivel kiszámolták, hogy többe kerül nekik, ha a Kliknek kell fizetniük, akik nem költik az...  Tovább »

A Klik még mindig 6,6 milliárd forintos tartozást görget maga előtt.  Tovább »

Már nincs géz és jód sem abban az iskolában, ahová Áder János gyereke is jár. A szülők dobtak össze egy osztálypatikára – írta a cink.hu.  Tovább »

Még mindig 8 milliárdos tartozása van a Kliknek, bár állítják, a személyi tartozásokat rendezték.  Tovább »

Majdnem háromezer pedagógus állása kerülhet veszélybe, ha iskolaközpontokba tömörítik a felső tagozatosokat - állítja a Pedagógusok Szakszervezete...  Tovább »

Visszavette az iskolákat a Kliktől a siklósi önkormányzat, mert szerintük a központ elnyelte az általuk befizetett évi 105 millió forintot.  Tovább »

A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) sokmilliós tartozása miatt megint az iskolák kerülnek szorult helyzetbe: több somogyi iskolában is...  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X