Egyelőre nem tudni, hogy mikor készültek a dokumentumok, amikre több évet kellett várni.  Tovább »

Korábban megpróbáltuk felbecsülni, hogy a fizetetlen számlák miatt mekkora késedelmes tartozást halmozott fel a Klik, de önmagában a Tigáz lefedte...  Tovább »

Kinevezték az új tankerületi vezetőket is, akik állítólag nem lesznek igazi vezetők, hanem a több ezer igazgató.  Tovább »

Nem hozzáférhetők a Klik elmúlt három évben kötött, ötmillió forintot meghaladó szerződései, holott erre törvény kötelezi a közfeladatot ellátó...  Tovább »

(x)

Jó szélben a SZIE hajója

A Szent István Egyetem hajója jó szelet kapott a magyar felsőoktatás regattájában, értékelte az elmúlt tanévet dr. Tőzsér János rektor.  Tovább »

Csaknem kilencvenhét százalékkal csökkent a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) adóssága a február közepi állapothoz képest, az akkori 17...  Tovább »

A Pedagógusok Szakszervezet állítja, törvénytelen határidővel kérte be a helyi Klik több tankerületben is az iskolaigazgatók és helyetteseik...  Tovább »

Több száz takarítói, karbantartói és adminisztrátori állást féltenek az iskoláknál Szegeden, miután az önkormányzattól az államhoz kerül át az...  Tovább »

Gimnáziumi és általános iskola osztályokkal is rendelkező iskolákat soroltak át a Nemzetgazdasági Minisztérium alá tartozó szakképzési centrumokhoz...  Tovább »

A Népszabadság szerint az új tankerületek kiosztásánál több esetben „hatalmi harcok” döntötték el, mely település iskolái melyik központhoz...  Tovább »

A kezdeti 56-ból végül 59 tankerületet alakít ki a kormány.  Tovább »

Fel kellene kínálni a lehetőséget az önkormányzatoknak, hogy ha kívánják, akkor működtethessék és fenntarthassák az iskoláikat - jelentette ki...  Tovább »

Nem szeretnék a budapesti önkormányzatok, hogy a működtetést is az állami fenntartó vállalja magára.  Tovább »

A nagyon fontos vitanapon alig néhány képviselő volt az ülésteremben.  Tovább »

Bár a Kliknek van jogi osztálya, ott csak kevesen dolgoznak, ezért sok ügyet kiszerveztek.  Tovább »

A Klik szeptembertől nem teszi lehetővé mindenhol, hogy támogatással tejet vásároljanak a diákoknak az iskolák.  Tovább »

hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X