A nagyon fontos vitanapon alig néhány képviselő volt az ülésteremben.  Tovább »

Bár a Kliknek van jogi osztálya, ott csak kevesen dolgoznak, ezért sok ügyet kiszerveztek.  Tovább »

A Klik szeptembertől nem teszi lehetővé mindenhol, hogy támogatással tejet vásároljanak a diákoknak az iskolák.  Tovább »

Legalább ennyibe fog kerülni, ha elveszik a működtetési jogot is a településektől, de aligha lesz elegendő.  Tovább »

(x)

Sprechen Sie Deutsch?

A budapesti Osztrák Intézet intenzív nyári német nyelvtanfolyamokat indít, amelyek az ÖSD német nyelvvizsgára is felkészítenek.  Tovább »

Évente több mint 300 milliót fordított a budaörsi önkormányzat a helyi iskolákra, hogy a Klik ellátási hiányosságait pótolja - összegezhető...  Tovább »

A Klik egyelőre hallgat, hogy miért szüneteltették hosszabban a sztrájk miatt a tanári társadalombiztosítást.  Tovább »

Bár a decentralizációt hangoztatja a kormányzat, a megmaradt önkormányzati tulajdonú iskolák államosítása távolról sem ezt mutatja, ki is akadtak az...  Tovább »

Tudták, hogy kevés a pénz a Klik működésére, de minden ment tovább, most 120 milliárdot kell emiatt többletként az oktatásra fordítani.  Tovább »

Az oktatási államtitkár szerint az állami intézményfenntartó irányító központjának elnevezése a jövőben is maradhat Klebelsberg, ami egy jó név és...  Tovább »

A Klik közleményben tagadja, hogy a jóváhagyás után kihúznának könyveket a leadott rendelésekről.  Tovább »

Bár a Klik szerint már ettől a hónaptól igényelhetik bankkártyáikra a működésüket kiegészítő ellátmányt az iskolaigazgatók, tapasztalataink szerint...  Tovább »

Korábban Palkovics László és Rétvári Bence államtitkár is 100 milliárdos forrásbővülésről beszélt a jövő évre, a miniszter rátromfolt munkatársaira...  Tovább »

A sztrájk miatt előfordulhat, hogy néhány helyen be kell pótolni az elmaradt órákat, a Klik viszont szeretne nagyot mondani, ezért közölték, hogy a...  Tovább »

Az újságírók azt akarták megtudni, hogy hány tanár fizetése csúszik és mióta, de a Klik a peren kívüli megegyezés ellenére sem adta ki az adatokat.  Tovább »

Bár a kormány nagy sajtóvisszhang mellett jelentette be, hogy 38 milliárd forintot fordít a Klik hattyúdalának előadására, ám ez a pénz nem extra...  Tovább »

hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X