Pölöskei Gáborné, az Emberi Erőforrások Minisztériumának főosztályvezetője, Áder János húga az egyik esélyes arra...  Tovább »

Mennyivel keresnek kevesebbet azok a pedagógusok, akik nem végzettségüknek megfelelő munkakört töltenek be?  Tovább »

A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) szerint a munkakörük alapján nőtt a pedagógusok bére, és ahol mégis előfordult, hogy nem a...  Tovább »

Miskolc és Pécs mellett Nyíregyházán, Kecskeméten, Keszthelyen és Szigetváron is alacsonyabb kategóriába soroltak egyetemi végzettséggel rendelkező...  Tovább »

Havonta átlagosan húszezer forinttal kapnak kevesebbet azok a pécsi általános iskolai tanárok, akiknek a fizetését rosszul állapította meg a...  Tovább »

A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) belső vizsgálatot indított a tévesen utalt miskolci pedagógusbérek ügyében - közölte a központ...  Tovább »

Több tanár is kisebb fizetést kap Miskolcon, mert valaki kicserélte a szerződésük előlapját, amelyen a bérük is szerepelt – írta a Blikk.  Tovább »

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) azt javasolja, hogy augusztus 1-től szűnjön meg a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik).  Tovább »

A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) keresi "a pozitív megoldást" az idei évi béren kívüli juttatások kifizetésére, a tárgyalások a...  Tovább »

A Klebelsberg Intézményfenntartó Központról (Klik) készült belső tanulmányok célja a még hatékonyabb működés, és az ezek alapján hozott intézkedések...  Tovább »

Ezen a nyáron számos általános iskolában nem lesz napközis tábor, mert a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ és az önkormányzatok nem tudnak vagy...  Tovább »

A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) hatékony működését segíti a minisztériumi átvilágítás, és a Klik...  Tovább »

Hibás gazdasági döntések, valótlanságok állítása, rossz vezetési stílus és a jobbító javaslatok figyelmen kívül hagyása – ilyen megállapításokat írt...  Tovább »

Nem fizette ki időben a pedagógusok útiköltség-térítését a Klebelsberg-központ - közölte a Pedagógusok Demokratikus...  Tovább »

A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) vezetője szerint a központ létrehozásával átláthatóbb, hatékonyabb, a...  Tovább »

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X