Átalakítás várható az iskolák fenntartásának rendszerében, még az idén megerősödhet a megyei szint - mondta Balog Zoltán emberierőforrás-miniszter a...  Tovább »

Előkészítő munkacsoport jött létre a szakképzéssel foglalkozó iskolák átvételére a Klebelsberg Intézményfenntartó Központtól.  Tovább »

Akár az iskolák fenntartója, a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ is a kormányhivatalokhoz kerülhet - mondta György István fővárosi...  Tovább »

A Nemzeti Pedagógus Kar (NPK) nem a kormánynak, nem az ellenzéknek, és nem is más szervezeteknek szeretne megfelelni, hanem csak és kizárólag a...  Tovább »

A rendőrség mellett a közmunkások is részt vesznek a tankönyvek rakodásában és szállításában - írja a 444.hu.  Tovább »

Közel húszmilliárd forint plusz pénzt ad a kormány a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) idei működésére, további félmilliárdot pedig a...  Tovább »

Egyre több iskolában szorulnak szülői adományokra, van, ahol új táblát, padokat vesznek belőle, de egy iskola még az új tantermek építtetését is...  Tovább »

Távozik a Klebelsberg-központ elnöke, elfogadták a felsőoktatási törvény módosítását, néhány nap múlva lehet jelentkezni az ingyenes...  Tovább »

"A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ teljesítette a kormány eddigi oktatáspolitikai célkitűzéseit, ezért köszönet illeti a KLIK távozó...  Tovább »

Marekné Pintér Aranka közös megegyezéssel távozik a közoktatást és középiskolákat is felügyelő intézmény éléről – értesült az Index.hu.  Tovább »

Dress code-ot vezetnek be a közszolgálati egyetemen, őszig átalakítják a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ működését, megvan az idei Pont Ott...  Tovább »

Őszig átalakítaná a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) működését az új köznevelési államtitkár.  Tovább »

Pölöskei Gáborné, az Emberi Erőforrások Minisztériumának főosztályvezetője, Áder János húga az egyik esélyes arra...  Tovább »

Mennyivel keresnek kevesebbet azok a pedagógusok, akik nem végzettségüknek megfelelő munkakört töltenek be?  Tovább »

A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) szerint a munkakörük alapján nőtt a pedagógusok bére, és ahol mégis előfordult, hogy nem a...  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X