A tanévkezdéssel és a fenntartói feladatok változásával összefüggő témákról tart értekezletet az iskolák igazgatóinak a Klebelsberg...  Tovább »

Az őszi szünet végéig mindenhol véglegesítik a tankerületi központok székhelyét, és november végén megkezdődhet az iskolák átvétele az...  Tovább »

Optimistán áll a következő tanévhez az oktatási államtitkár.  Tovább »

El szeretné kerülni a Teleki Blanka Gimnázium igazgatója, hogy II.  Tovább »

Nem tisztázza a levél, pontosan kikre gondolnak, és miért ilyen sürgős a dolog.  Tovább »

A tankerületek átszabásával kevesebb, de már kipróbált igazgatókkal kezdi meg a Klik a következő tanévet.  Tovább »

Hiába csökkent tavaly a Klik dolgozóinak száma, bérekre folyamatosan többet költ a központ.  Tovább »

Csobánkán egy kis létszámú iskola működött egészen 2015-ig, ahova főleg a település roma származású gyerekei jártak.  Tovább »

Egyelőre nem tudni, hogy mikor készültek a dokumentumok, amikre több évet kellett várni.  Tovább »

Korábban megpróbáltuk felbecsülni, hogy a fizetetlen számlák miatt mekkora késedelmes tartozást halmozott fel a Klik, de önmagában a Tigáz lefedte...  Tovább »

Kinevezték az új tankerületi vezetőket is, akik állítólag nem lesznek igazi vezetők, hanem a több ezer igazgató.  Tovább »

Nem hozzáférhetők a Klik elmúlt három évben kötött, ötmillió forintot meghaladó szerződései, holott erre törvény kötelezi a közfeladatot ellátó...  Tovább »

Csaknem kilencvenhét százalékkal csökkent a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) adóssága a február közepi állapothoz képest, az akkori 17...  Tovább »

A Pedagógusok Szakszervezet állítja, törvénytelen határidővel kérte be a helyi Klik több tankerületben is az iskolaigazgatók és helyetteseik...  Tovább »

Több száz takarítói, karbantartói és adminisztrátori állást féltenek az iskoláknál Szegeden, miután az önkormányzattól az államhoz kerül át az...  Tovább »

hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X