2013-ban még sikertörténetként beszélt a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ létrehozásáról Hoffmann Rózsa, szerdán az RTL Klub Híradójának...  Tovább »

Egy állami tankönyvkiadó lesz a három helyett, a jövőben kevesebb felsőoktatási képzés közül lehet majd választani, és országos vizsgálatot...  Tovább »

Az önkormányzatoktól örökölt számlák és adósságok miatt kellett konszolidálni a Klebelsberg Intézményfenntartó Központot (Klik), amely jelenleg is...  Tovább »

Ma a járási tankerületek és az országos központ végzi az iskolák fenntartásával és működtetésével kapcsolatos feladatokat, ezen változtatni kell -...  Tovább »

Jó és tartandó az irány a köznevelésben - nyilatkozta a Világgazdaságnak Czunyiné Bertalan Judit, aki arról is beszélt, hogy gördülékenyebbé teheti...  Tovább »

Átalakítás várható az iskolák fenntartásának rendszerében, még az idén megerősödhet a megyei szint - mondta Balog Zoltán emberierőforrás-miniszter a...  Tovább »

Előkészítő munkacsoport jött létre a szakképzéssel foglalkozó iskolák átvételére a Klebelsberg Intézményfenntartó Központtól.  Tovább »

Akár az iskolák fenntartója, a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ is a kormányhivatalokhoz kerülhet - mondta György István fővárosi...  Tovább »

A Nemzeti Pedagógus Kar (NPK) nem a kormánynak, nem az ellenzéknek, és nem is más szervezeteknek szeretne megfelelni, hanem csak és kizárólag a...  Tovább »

A rendőrség mellett a közmunkások is részt vesznek a tankönyvek rakodásában és szállításában - írja a 444.hu.  Tovább »

Közel húszmilliárd forint plusz pénzt ad a kormány a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) idei működésére, további félmilliárdot pedig a...  Tovább »

Egyre több iskolában szorulnak szülői adományokra, van, ahol új táblát, padokat vesznek belőle, de egy iskola még az új tantermek építtetését is...  Tovább »

Távozik a Klebelsberg-központ elnöke, elfogadták a felsőoktatási törvény módosítását, néhány nap múlva lehet jelentkezni az ingyenes...  Tovább »

"A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ teljesítette a kormány eddigi oktatáspolitikai célkitűzéseit, ezért köszönet illeti a KLIK távozó...  Tovább »

Marekné Pintér Aranka közös megegyezéssel távozik a közoktatást és középiskolákat is felügyelő intézmény éléről – értesült az Index.hu.  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X