Mintegy 524 milliárd forintos támogatást kap 2015-ben a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik), amely emellett 12 milliárd forintnyi...  Tovább »

Az Emberi Erőforrások Minisztériumához tartozó valamennyi ágazat költségvetése növekedhet jövőre - mondta Balog Zoltán keddi budapesti...  Tovább »

Több megyében és a főváros egyes kerületeiben egyáltalán nincs iskolapszichológus, miközben a gyermek- és ifjúságvédelmi felelős státusok nagy része...  Tovább »

Több tanár jelezte, hogy a háziorvosnál derült ki: piros jelzést kapott a TAJ-száma, mintha a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) nem...  Tovább »

Mégsem kerül a kormányhivatalokhoz a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) 198 tankerületének működtetése, helyette a megyei szintű...  Tovább »

Több miskolci tanár szerződésében valóban kicserélték azt a lapot, amelyen a fizetésük szerepelt, de ez nem számít okirat-hamisításnak - erre jutott...  Tovább »

Hoffmann Rózsa szerint rosszul vágták össze az RTL Klub Híradóját, ezért tűnhetett úgy, hogy a volt köznevelési államtitkár szerint már nem...  Tovább »

Hoffmann Rózsa meglepő kijelentéséről, a hallgatói önkormányzatokról és a Klebelsberg-központ átalakításáról is beszélt Pokorni Zoltán, a Fidesz...  Tovább »

2013-ban még sikertörténetként beszélt a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ létrehozásáról Hoffmann Rózsa, szerdán az RTL Klub Híradójának...  Tovább »

Egy állami tankönyvkiadó lesz a három helyett, a jövőben kevesebb felsőoktatási képzés közül lehet majd választani, és országos vizsgálatot...  Tovább »

Az önkormányzatoktól örökölt számlák és adósságok miatt kellett konszolidálni a Klebelsberg Intézményfenntartó Központot (Klik), amely jelenleg is...  Tovább »

Ma a járási tankerületek és az országos központ végzi az iskolák fenntartásával és működtetésével kapcsolatos feladatokat, ezen változtatni kell -...  Tovább »

Jó és tartandó az irány a köznevelésben - nyilatkozta a Világgazdaságnak Czunyiné Bertalan Judit, aki arról is beszélt, hogy gördülékenyebbé teheti...  Tovább »

Átalakítás várható az iskolák fenntartásának rendszerében, még az idén megerősödhet a megyei szint - mondta Balog Zoltán emberierőforrás-miniszter a...  Tovább »

Előkészítő munkacsoport jött létre a szakképzéssel foglalkozó iskolák átvételére a Klebelsberg Intézményfenntartó Központtól.  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X