A köznevelési kerekasztal szerdai ülésén elhangzottak szerint a vártnál is eredményesebb volt a korábbi Klebelsberg Intézményfenntartó Központ...  Tovább »

A közoktatásról szóló nyílt vitanapot tartottak a Magyar Tudományos Akadémián, ahol a szakma szélesebb része teljesen másképp gondolkodott az...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Hat önkormányzat nem írta alá a tankerületi központokkal közösen készített megállapodásokat az iskolák átvételéről, ezért Tiszaeszláron, Csömörön...  Tovább »

Időben elkészül a tankerületi központokhoz átkerülő közel tízezer munkavállaló okirata - állítja a Klik.  Tovább »

hirdetés

Hat önkormányzat nem írta alá a tankerületi központokkal közösen készített megállapodásokat az iskolák átvételéről, ezért Tiszaeszláron, Csömörön...  Tovább »

Egy-egy tankerületi egység költségvetése 3 és 18 milliárd forint között lesz az új intézményfenntartó rendszerben, az iskolák működtetésének állami...  Tovább »

November 30-ával létrejöhetnek a tankerületi központok az oktatási tárgyú törvények módosítása révén, amelyet 129 igen, 34 nem szavazattal, 29 -...  Tovább »

Még nem kapták meg az alapvető jogok biztosának jelentését, arról csak a sajtóból értesültek - ezt közölte a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ...  Tovább »

Az új tankerületek az önkormányzatokkal már egyeztettek, de az iskolaigazgatók még nincsenek megkérdezve.  Tovább »

A Tanítanék Mozgalomból kivált iskolaigazgató egyértelművé tenné, hogy nem lett érdemben szabad egy iskola sem az új Klik idejére sem, az...  Tovább »

Jövő héten levélben tájékoztatják az önkormányzatokat az intézmények működtetésének átvételi menetrendjéről - mondta az oktatási államtitkár kedden...  Tovább »

Néhány számlát egyszerűen nem fizet ki a Klik.  Tovább »

A Klik nagy bevásárlásba kezdett, egymilliárd forintot már el is költöttek.  Tovább »

A Klik eddigi fennállása alatt több vezetőt is elfogyasztott, Marekné új kihívást talált.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X