A Klik közleményben tagadja, hogy a jóváhagyás után kihúznának könyveket a leadott rendelésekről.  Tovább »

Bár a Klik szerint már ettől a hónaptól igényelhetik bankkártyáikra a működésüket kiegészítő ellátmányt az iskolaigazgatók, tapasztalataink szerint...  Tovább »

Korábban Palkovics László és Rétvári Bence államtitkár is 100 milliárdos forrásbővülésről beszélt a jövő évre, a miniszter rátromfolt munkatársaira...  Tovább »

A sztrájk miatt előfordulhat, hogy néhány helyen be kell pótolni az elmaradt órákat, a Klik viszont szeretne nagyot mondani, ezért közölték, hogy a...  Tovább »

Az újságírók azt akarták megtudni, hogy hány tanár fizetése csúszik és mióta, de a Klik a peren kívüli megegyezés ellenére sem adta ki az adatokat.  Tovább »

Bár a kormány nagy sajtóvisszhang mellett jelentette be, hogy 38 milliárd forintot fordít a Klik hattyúdalának előadására, ám ez a pénz nem extra...  Tovább »

A több száz önkormányzatot tömörítő Magyar Önkormányzatok Szövetségének közoktatási konzultációs fórumán a kormányzati szereplőket leszámítva...  Tovább »

Állítólag a Klik figyelmezteti az igazgatókat, hogyan kell eljárni a médiával.  Tovább »

A tanulmányi kirándulás és az erdei iskola ingyenes köznevelési szolgáltatás.  Tovább »

A mindennapos tesi milliós pluszterhet jelent a Kiskunfélegyházi Tankerületnek, így az önkormányzattól kértek segítséget.  Tovább »

Osztályok és tagozatok szűntek meg az utóbbi években, ennek vetne véget a vezetőség a fenntartó cseréjével.  Tovább »

Várhatóan áprilisban megszülethet a kormány döntése a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) átalakításáról - tudatta az oktatási...  Tovább »

Nagyon rossz állapotban vannak a szentesi iskolák az önkormányzat elé került állapotfelmérés szerint.  Tovább »

Az emberi erőforrás-miniszter elárulta, hatvan szervezet jön létre a mostani Klik helyett.  Tovább »

Palkovics László a Magyarul Balóval című műsor vendége volt az RTL Klubon. Az államtitkár beszélt a Klik átalakításáról is.  Tovább »

hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X