Több tankerületben is fórumra hívta a tanárokat a helyi Klik a tegnapi tüntetések idején, azonban néhány helyen botrányba fulladtak az egyeztetések.  Tovább »

Összesen 209 millió forintot követel 63 roma tanuló a Kliktől, az iskolától és Gyöngyöspatától, mert sokáig elkülönítve kellett tanulniuk.  Tovább »

Feleannyi papírral kell beérni, mint amennyi diák van és napi egy krétát kapnak a tanárok.  Tovább »

Már több szülői testület is van az oktatás állapota miatt tiltakozók listáján.  Tovább »

(x)

Bejczy Antalra emlékezve az Óbudai Egyetemen

Az Óbudai Egyetem Bejczy Antal iRobottechnikai Központja január 16-át Nemzetközi Bejczy Nappá nyilvánította a kiváló professzorra emlékezve.  Tovább »

Ez a hét is mozgalmas volt: az államtitkár bejelentett, a diákok fáztak, a tanárok pedig levelet írtak.  Tovább »

Pert indít a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) ellen a dombóvári önkormányzat.  Tovább »

Korábban írtunk arról, mikre lehettünk büszkék az oktatás terén 2015-ben. Azt is összeszedtük, mire nem fogunk szívesen emlékezni ebből az évből.  Tovább »

Helyi népszavazást tartanak vasárnap a Békés megyei Méhkeréken arról, hogy a Klik helyett a román nemzetiségi önkormányzat legyen-e a fenntartója a...  Tovább »

A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ elnöke egy rendezvényen megígérte, mindenki megkapja a bérét – igaz, arról nem szólt, hogy ez időben...  Tovább »

Mérik a sztrájkhajlandóságot a Hívatlanul Hálózatban, és a pedagógus szakszervezetek is egyre keményebb fellépést szorgalmaznak a...  Tovább »

Tűzifa vagy karácsonyi ajándék? Ezzel a dilemmával szembesül a napokban egy győri tanár, akit hónapok óta nem fizet ki a Klik.  Tovább »

Nincs net és telefon a Kliknél, sokan ezért otthonról dolgoznak, vagy a saját mobiljukon, laptopjukon. A háttérben egy pofonegyszerű ok állhat.  Tovább »

A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) az év végéig rendezni tudja kintlévőségeit - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi)...  Tovább »

A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ azonnali megszüntetését követeli a Magyar Liberális Párt, mert szerintük csak a pénzt nyeli, miközben az...  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X