A Klik vezetőjének leváltását követeli a PDSZ.  Tovább »

Szakszervezetekkel tárgyalt az Emberi Erőforrások Minisztériuma köznevelési államtitkársága pénteken, a megbeszélésen a nem pedagógus munkakörben...  Tovább »

A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) vizsgálja, hogy valóban Pánczél Károly fideszes képviselő kérésére, az iskolaigazgató akarata...  Tovább »

Nem adott pénzt a Klik egy miskolci általános iskolának festékpatronra, így lehet, hogy nem tudnak felvételizni a nyolcadikosok - írta az...  Tovább »

Hanesz József, a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) eddigi megbízott elnöke pénteken átvette hivatalos elnöki kinevezését az emberi...  Tovább »

Nem jön létre semmilyen mamutintézmény, az Oktatási Hivatal (OH) jelenleg is működik - mondta Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere a...  Tovább »

Nemcsak a Kliktől, a kormányhivataloktól, valamint az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézettől vesz át feladatokat az Oktatási Hivatal, várhatóan...  Tovább »

Az átszervezéseknek köszönhetően jogosultságok kerülnek közelebb az iskolákhoz, így gyorsabb döntések várhatók - mondta a Klebelsberg...  Tovább »

Még az év vége előtt elutalta a decemberi béreket a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) az alkalmazásában álló pedagógusoknak...  Tovább »

Módosulhat a Klebelsberg Intézményfenntartó Központról szóló kormányrendelet január elsejétől.  Tovább »

Elkészült a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) átalakításának terve, amely törvényjavaslat formájában még az év vége előtt a kormány elé...  Tovább »

A Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) szerint a jövő évi költségvetésről szóló törvényjavaslat jelen formájában történő elfogadása katasztrofális...  Tovább »

Azonnali hatállyal újabb 20 milliárd forintot biztosítanak a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik) működésére az idei költségvetésből.  Tovább »

Mintegy 524 milliárd forintos támogatást kap 2015-ben a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (Klik), amely emellett 12 milliárd forintnyi...  Tovább »

Az Emberi Erőforrások Minisztériumához tartozó valamennyi ágazat költségvetése növekedhet jövőre - mondta Balog Zoltán keddi budapesti...  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X