El a kezekkel a silány műkajáinktól! - üzenték amerikai diákok a brit sztárséfnek.  Tovább »

Már csak pár nap van hátra az egyetemi vizsgaidőszakból és az érettségi szezonból, ha pedig már letudtátok a vizsgákat, a moziba is behúzódhattok a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A varázsvilág 20 éve ejtette ámulatba a mágia szerelmeseit. J.K. Rowling pillanatok alatt vált híressé és a világ első író milliárdosává.  Tovább »

Megszületett az eredmény: két külön szavazás alapján a Szegedi Tudományegyetem és a Miskolci Egyetem kampusza a legszebb a hazai kampuszok közül.  Tovább »

hirdetés

Már nincs sok hátra a megpróbáltatásokból, nemsokára mindenkinek eljön a nyári szünet és a pihenés időszaka. Ez az idei érettségi utolsó hete:  Tovább »

Nem árt észben tartani, hány államilag támogatott féléve van egy hallgatónak, nehogy szeptemberben szembesüljön vele, hogy elfogyott.  Tovább »

Egy szülői szervezet szerint törvényt sértenek az önkormányzatok és az óvodák, amikor nem veszik fel a gyerekeket akkor, amikor betöltik a harmadik...  Tovább »

Komoly ösztöndíjat nyerhetnek a tanári pályára készülő hallgatók.  Tovább »

Az NPK egyetért a "felmentések kivezetésének pozitív irányú jogalkotói szándékával".  Tovább »

A szülői szervezet szerint nem minden hároméves gyereket vesznek fel, pedig a törvény ezt előírja.  Tovább »

A Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) sajtófőnöke szerint nem kell a New York állam kormányzójával a Közép-Európai Egyetemről (CEU) folytatott...  Tovább »

A tankerületi tanácsok tervezett taglistája „zöld utat biztosít a kormányzati akarat-gőzhenger gátlástalan nyomulásának” - írja a Pedagógusok...  Tovább »

"Ma a szülők meg vannak győződve róla, hogy ha a gyereknek van egy érettségije, minden ajtó nyitva áll előtte.  Tovább »

A CSOK, vagyis a Családi Otthonteremtési Kedvezmény mozaikszava lett az év szava - ezt A Magyar Nyelv Múzeumában jelentették be szombaton este a...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X