Néhány európai folyóról készítettünk nektek kvízt. Tudjátok, melyik városokat érintik ezek a folyók?  Tovább »

Olyan hétköznapi fogalmakat válogattunk nektek össze, amelyekkel nap mint nap találkozunk az internet használata során.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A geometria nem csak a térlátáson múlik. Ebben a feladatban a fogalmakat és a meghatározásokat kell ismerni.  Tovább »

Péntekig a közép-magyarországi régió valamennyi érintett iskolájába megérkeztek a korszerű digitális eszközök - mondta Rétvári Bence pénteken...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az Alkotmánybíróság öttagú tanácsa megsemmisítette a pedagógusminősítésről szóló kormányrendelet egy részét - írja a hvg.hu.  Tovább »

Kevésbé ismert Radnóti-versek közül válogattunk nektek - mindegyiket felismeritek?  Tovább »

Lássuk mennyire boldogultok a következő nyelvtani kvízzel, amiben az a kérdés, hogy rövid vagy hosszú a magánhangzóval írjuk a kérdéses szavakat.  Tovább »

Sajnálatos tény, de ki kell jelenteni: eljött a téli vizsgaidőszak.  Tovább »

Javított múlt évi „zöld eredményén” a Szegedi Tudományegyetem. A GreenMetric 2017-es világrangsorában az SZTE 88. lett.  Tovább »

December 15-ig igényelhettek idén utoljára diákhitelt. Az igénylők január 15-én kapják meg a kért összeget.  Tovább »

Kifejezetten kezdő szinten, játékosan tanulhattok új nyelveket ezzel az alkalmazással.  Tovább »

Hamarosan elindul a felvételi előtti nagy pontszámítási hajsza, de pontosan hány többletpont jár a felsőoktatási szakképzések után a felvételinél?  Tovább »

"Sem korábban, sem most nem utasította senki sem a pedagógusokat arra, hogy takarítói feladatokat lássanak el" - így reagált a Klebelsberg Központ...  Tovább »

Előveszitek a laptopot, a tabletet vagy a telefont, és már el is kezdődött az első "órátok".  Tovább »

Összeütközött egy középiskolásokat szállító busz egy vonattal csütörtökön a délnyugat-franciaországi Millasnál, a spanyol határ közelében.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X