"A jelenlegi oktatási rendszer rohad" - hangzott el a Kossuth téren, ahol több ezer diák, szülő és tanár tüntetett az "oktatási rendszerváltásért".  Tovább »

A kormány azonnali vizsgálatot kér a Magyar Nemzeti Banktól (MNB) a veronai buszbaleset áldozatainak hozzátartozóit "zaklató biztosító" miatt -...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Az első lövések után másfél perccel kiért a Marjory Stoneman Douglas középiskolához egy seriffhelyettes, de nem ment be az épületbe, hogy...  Tovább »

Rendőrségi szervezet is ellenzi Donald Trump amerikai elnök azon javaslatát, hogy a tanárokat és az iskolai személyzetet is fegyverezzék fel az...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Többen felháborodva mondták el a Blikknek, hogy szerintük ez bőven túllépi a jó ízlés határát, illetve a biztosító egyáltalán nincs tekintettel a...  Tovább »

Kíváncsiak vagytok, hogy milyen lehet egy nagy multinál dolgozni vagy kipróbálnátok magatokat egy állásinterjún?  Tovább »

Egyetért a januári diáktüntetésen elhangzott követelésekkel a Civil Közoktatási Platform (CKP).  Tovább »

Donald Trump amerikai elnök szerdán a Fehér Házban, a múlt heti floridai lövöldözés túlélő diákjait, az áldozatok szüleit és tanáraikat, valamint...  Tovább »

Több mint ötven egyetemen szakították meg óráikat az előadók, még az olyan neves intézményekben is megakadt a tanítás, mint az oxfordi vagy a...  Tovább »

Úgy gondoljátok, hogy rajtatok nem foghat ki a matek? Lássuk, hány kérdésre tudjátok a helyes választ. Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Lássuk, mennyire jó a helyesírásotok. Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Sajnos a lelkesedés hamar elfogy, már a szemeszter elején.  Tovább »

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem hallgatói és oktatói válaszoltak a kérdésre: miért éri meg nőként mérnöknek tanulni.  Tovább »

Szlovéniában és Horvátországban csütörtökön komoly közlekedési fennakadásokat okozott a hóesés. Horvátország egyes településein szünetel az oktatás.  Tovább »

Az állami és önkormányzati intézményekben dolgoznak a legkisebb arányban fiatal, 40 év alatti pedagógusok.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X