Közoktatás Eduline

Különórák, szakkörök, korrepetálás: több mint húszezer forintot is elkölthetnek havonta a szülők

Elolvasom

A legtöbb diák programja általában nem ér véget a hatodik, hetedik tanítási óra után, hiszen a különórák még csak ezután kezdődnek: sport, korrepetálás, nyelviskola, szakkör, előkészítő, zene. Biztos, hogy jó ennyi plusz elfoglaltsággal terhelni a gyerekeket és vajon mekkora költséget jelent mindez a szülő számára?

Közoktatás Eduline

Egyetemisták mentorálnak ősztől gyerekeket - ezért ösztöndíjat és krediteket is kapnak

Elolvasom

Azon egyetemisták, akik felveszik a Tanítsunk Magyarországért! kurzust, vagyis részt vesznek a programban, két kreditet és ösztöndíjat kaphatnak - mondta György László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára péntek reggel az M1 aktuális csatornán.

Közoktatás Eduline

Olcsó online tanárok Indiából

Elolvasom

Már nem csak olcsó személyi titkárt lehet Indiából kölcsönözni, hanem saját online tanárt is, aki a nap 24 órájában a rendelkezésünkre áll és elmagyarázza a feladatokat. Ráadásul a szolgáltatásra rákaptak az angol iskolák is, így ma már az sem meglepő, ha a matekórán mindenki képernyő előtt, fülhallgatóval a fején ül és a 7000 kilométerre lévő saját bértanárának a magyarázatát hallgatja.