szerző:
Eduline

Jó lenne, ha lenne olyan "tanárotok", aki bármikor segítene nektek, újra és újra elmagyarázná a feladatokat, segítene a házi megoldásában, felkészülni a dolgozatra? Az Eduline online kurzusai segítségetekre lehetnek matematikából.

©

Trigonometria, szögfüggvények

Nehezen megy a szinusz tétel, koszinusz tétel? A következő online kurzussal megérthetitek, gyakorolhatjátok azt, ami nehezebben megy a trigonometrikus egyenletektől egészen a szögfüggvényekig.

Koordináta geometria

A 11. osztályos tananyagot, a koordináta geometriát is gyakorolhatjátok. A vektorok, felezőpont koordinátáival, de egyenletekkel is találkozhattok ebben az online kurzusban.

Valószínűségszámítás

Permutáció, variáció, kombináció - ismerősen csengenek? Ha ebben a témában lennének bizonytalanságaitok, nézzétek meg ezt a kurzust.

Így tanulhattok teljesen ingyen a világ legjobb egyetemein: íme, a kurzuslista

Ha még nem hallottátok, hogy a világ leghíresebb egyetemei világszerte ingyen kínálnak online tanfolyamokat, akkor itt az ideje körbenézni. Most egy olyan listát mutatunk, ahol ilyen ingyenes online képzéseket találhattok. Ezeket a kurzusokat nyitott online kurzusoknak nevezik, és az elmúlt években, több mint 800 egyetem több mint 10 000 ilyen nyitott online kurzust hozott létre.