szerző:
Eduline

Ha még nem hallottátok, hogy a világ leghíresebb egyetemei világszerte ingyen kínálnak online tanfolyamokat, akkor itt az ideje körbenézni. Most egy olyan listát mutatunk, ahol ilyen ingyenes online képzéseket találhattok.

©

Ezeket a kurzusokat nyitott online kurzusoknak nevezik, és az elmúlt években, több mint 800 egyetem több mint 10 000 ilyen nyitott online kurzust hozott létre.

A Quartz összeállított egy listát, amelyen szerepelnek informatika, matematika, programozás, humán tudományok, társadalomtudományok, oktatás, egészségügy, üzleti képzések,  illetve mérnöki és művészeti képzések is.

Ha szívesen tanulátok programozást a Harvardon vagy mérnöki képzésen vennétek részt a Princeton, akkor a kurzusok teljes litáját itt nézhetitek meg.

Három remek ötlet a könnyebb vizsgaidőszakért: online kurzusajánló

Ha szeretnétek fejleszteni a tanulási, akár vizsgázási technikáitokat, a következő kurzusok sokat segíthetnek. Az új módszerekkel hatékonyabbak lehettek, és a vizsgaidőszakot is könnyebben átvészelitek majd. Kevés időtök van tanulni? Szuper kurzust ajánlunk azoknak a diákoknak, akik egyetem mellett dolgoznak, élsportolók, vagy egyéb elfoglaltságuk is van a tanulás mellett.