szerző:
Eduline

Ha szeretnétek fejleszteni a tanulási, akár vizsgázási technikáitokat, a következő kurzusok sokat segíthetnek. Az új módszerekkel hatékonyabbak lehettek, és a vizsgaidőszakot is könnyebben átvészelitek majd.

©

Kevés időtök van tanulni?

Szuper kurzust ajánlunk azoknak a diákoknak, akik egyetem mellett dolgoznak, élsportolók, vagy egyéb elfoglaltságuk is van a tanulás mellett. Tippek és praktikák a hatékonyabb, gyorsabb tanuláshoz.

31 módszer a tanuláshoz

Ha szeretnének csiszolni a vizsgázási és tanulási technikátokon, érdemes ezeket a módszereket is megismernetek. Kevésbé stresszes lehet a vizsgaidőszakotok és még hatékonyabbak is lehettek.

Egy másik módszer

Ha nem a tanulási módszeretekkel van a baj, mégis nagyon stresszes egy-egy vizsgaidőszak, érdemes a sport felé is nyitni. Kezdésnek ajánlunk egy jógakurzust, amivel igazán energikusan indulhat a napotok.

Gazdasági képzésen tanultok? Ezek az online kurzusok sokat segíthetnek

Ha gazdasági képzésen tanultok, és elkélne némi segítség egy-egy tárggyal kapcsolatban, a következő kurzusok között nagy eséllyel találtok nektek valót. Online kurzusajánló. Adatelemzés könnyen Ha gazdasági szakon tanultok és jól jönne egy kis korrepetálás a statisztika zh-hoz, ez a kurzus rátok vár!