Érettségi-felvételi Eduline

Kémiaérettségi: feladatsorok és megoldások elsőként itt!

Elolvasom

Péntek reggel a közép- és emelt szintű kémiaérettségivel folytatódik az idei érettségi szezon - nálunk ma is mindent megtaláltok, beszámolunk a feladatokról, tanárokat és diákokat kérdezünk a vizsgáról, és persze jövünk a nem hivatalos megoldásokkal! A kémia érettségi nap támogatását köszönjük a Pécsi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Karának.

Érettségi-felvételi Eduline

Kémiaérettségi 2013: milyen feladatokat kapnak a diákok?

Elolvasom

Szerda reggel a kémiával folytatódik az érettségi: középszinten 1320-an, emelt szinten 3346-an vizsgáznak. Milyen feladattípusokra lehet számítani? Milyen témákat kaptak a diákok az előző években? Az eduline-on holnap minden információt megtaláltok az írásbeliről, délben pedig jövünk a nem hivatalos megoldásokkal.

Érettségi-felvételi Eduline

Itt van a középszintű kémiaérettségi feladatsora

Elolvasom

A tejsav és a politejsav tulajdonságai, a vörösiszap és az alumíniumgyártás, az oxovegyületek, a nátrium, valamint a szén-dioxid és a kén-dioxid összehasonlítása is szerepel az idei középszintű kémiaérettségi feladatsorában. Itt nézhetitek meg a feladatlapot, a megoldásokat holnap reggel 8 órától ellenőrizhetitek. A szintén ma zajló földrajzérettségi feladatsorát este 7-kor rakhatjuk ki.

1 2