szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Közzétette az Oktatási Hivatal a tegnapi horvát, német, román, szerb, szlovák nemzetiségi nyelv és irodalom közép- és emeltszintű feladatsorát és megoldását.

Középszinten tegnap horvát nemzetiségi nyelv és irodalomból 2 vizsgahelyszínen 8 (emelt szinten 32-en), német nemzetiségiből 7 vizsgahelyszínen 215 (emelt szinten 170-en), románból 1 vizsgahelyszínen 49, szerbből szintén 1 vizsgahelyszínen 65 (emelt szinten összesen egy diák vizsgázott), míg szlovák nemzetiségi nyelv és irodalomból 2 vizsgahelyszínen 4-en (emelt szinten 12-en) érettségiztek.

A középszintű feladatsorokat és a megoldásokat itt nézhetitek meg.

Az emelt szintű feladatsorokat és azok megoldását pedig itt nézhetitek meg.

Ma kémiából és földrajzból érettségiznek a diákok, kövessetek minket ma is a legfrissebb infókért:

Érettségizzetek velünk!

Az Eduline-on az idén is megtaláljátok a legfrissebb infókat az érettségiről: a vizsgák napján reggeltől estig beszámolunk a legfontosabb hírekről, megtudhatjátok, milyen feladatokat kell megoldaniuk a középszinten vizsgázóknak, de az emelt szintű írásbelikről is nálunk találjátok meg a tudnivalókat.

És ami a legfontosabb: az írásbeli után nálunk nézhetitek át először a szaktanárok által kidolgozott, nem hivatalos megoldásokat.

Délutánonként arról olvashattok, hogy mit gondolnak a tanárok és a vizsgázók a feladatsorokról, és persze ti is leírhatjátok véleményeteket kommentben, sőt a szaktanároktól is kérdezhettek.

Ha elsőként szeretnétek megkapni a megoldásokat, lájkoljátok Facebook-oldalunkat, itt pedig feliratkozhattok hírlevelünkre. A 2021-es érettségiről itt találjátok legfrissebb cikkeinket.