Közoktatás Eduline

Augusztustól újranyithatnak az iskolák Skóciában

Elolvasom

Bár a legtöbb országban még képlékeny, hogy online vagy tantermi oktatással kezdődik-e majd a tanév, de Skóciában már döntöttek: a járványügyi adatokat figyelembe véve augusztus 11-től tervezik újranyitni az iskolákat. Az iskolák extra óvintézkedésekkel is készülnek.

Közoktatás Eduline

Ő lehet a világ legmagányosabb diákja

Elolvasom

A tízéves Aron Anderson kissé magányos, viszont mindig osztályelső, több személyes figyelmet kap az iskolában, mint a legdrágább magánintézményekben, a tanulás igen borsos költségeit azonban az önkormányzat állja számára. Ismerjétek meg a világ legmagányosabb diákját!

Közoktatás Eduline

Horgászati órák Skóciában

Elolvasom

Skóciában hamarosan új tantárgyat írhatnak be a diákok az órarendjükbe. Nemsokára ugyanis lehetőségük lesz elsajátítani a horgászás minden csínján-bínját, méghozzá az iskolában.

Közoktatás Eduline

Ingyen tanulni az egyetemen? Itt a megoldás

Elolvasom

Mind több magyar egyetemista választja külföldi tanulmányainak helyszínéül a ködös Skóciát, a whisky és juhlegelők hazáját. A magyar és más nemzetiségű diákok választását az egyre erősödő és az önállóság felé kacsingató skót állam is támogatja, és a skót felföldön valóságos Bábel tornyát épít.

1 2