Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Kínos dolgokat árult el magánéletéről Pukli István, aki tart a lejáratástól

1

Nagyapja ávós volt, testvére pedig börtönben ül – ezt Pukli István, a zuglói Teleki Blanka Gimnázium igazgatója mondta el a Klubrádiónak.

Forrás: Túry Gergely
Azt mondta, azért beszél maga, mert lejárató kampány indult ellene, és nem szeretné, ha a közvélemény mástól értesülne ezekről.

Nagyapja „kemény dolgokban” vett részt az ötvenes években, de ennél többet nem árult el. Bátyja pedig kábítószerrel kapcsolatos bűncselekményért ül börtönben.

hirdetés
hirdetés
Kapcsolódó cikkek

Százak tüntettek a Teleki igazgatója mellett

Váratlan akciókra készülnek a tiltakozók

Márciusban ismét utcára vonulnak a pedagógusok

A TV2-n a Tényekben múlt héten Zuschlag János szólalt meg vele kapcsolatban. A botrányos politikai pályát maga mögött tudó, a börtönt is megjárt Zuschlag régi harcostársának nevezte Puklit.

A Teleki igazgatója korábban maga is beszélt arról, hogy régebben az MSZP tagja volt, ahonnan Gyurcsány Ferenc miatt 2007-ben távozott.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (1)

Éva Duplahammer

NA! így kell elterelni a figyelmet az igazi szándékról!A módszert igazán megtanulta az mszp-s tanítóitól. De figyeljünk rá, mert botrányokkal tud szolgálni, botrányt tud gerjeszteni és imádja, ha rá figyel mindenki.

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X