Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Jön az újabb tüntetés, márciusban vonulnak ismét utcára a tiltakozó pedagógusok

3

Újabb nagy demonstrációra készülnek a tiltakozó pedagógusok, legközelebb március 15-én tüntethetnek.

Forrás: hvg.hu

Erről Pukli István, a budapesti Teleki Blanka Gimnázium igazgatója beszélt az ATV-ben, aki mára a tanárlázadás egyik fő arca lett.

hirdetés
hirdetés

Beszélt arról a levélről is, amit a Klik az iskolának küldött, és néhány órás határidővel dokumentumokat kértek a Telekitől. „Kihúztam a gyufát” – így reagált erre Pukli. Kérték tőle például a szülői értekezletek jegyzőkönyvét, csakhogy ilyen nem készül.

Kapcsolódó cikkek

Ez a tanárlázadás új jelképe

Hogy is jön ki a 18 százalék a kormány szerint?

Kiakadt a 40 éve tanító tanár, közzétette, mennyit keres

A tegnap összeülő Civil Közoktatási Platformtól (CKP) azt várja, hogy nyomást tudjon gyakorolni a kormányra, elmondta, hogy a sztrájk szervezése is folyamatban van. Létrejön egy olyan munkacsoport is, ami teljesen új közoktatási törvényt írna.

A CKP úgy döntött, március 15-én egy újabb nagy tüntetést szerveznek.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (3)

Napos Csilla

Mienk a Múzeum körút!!! Hatalmas március 15-i tüntetés lehet. Kapcsolva a szabadsággal, 1948-al!!!

Czimmermann József

Ismeri valaki a padra kiíró "pedagógust"? Nem? Lehet, hogy "csak egy" EMBER tette a padra a táblákat? Lehet. Nem biztos, hogy mindenki oly kulturált, mint Rabati Éva. A másik két tábla esetleg megfelelő?

Rabati Éva

Az autonóm ember nem nagy érték! Az egyszemélyes közösség nem érték! Kedves a padra kiíró pedagógus olvasson Csányi Vilmos etológustól, főleg az Íme az ember című munkáját! Ha, meg tudatlanul használ nagy szavakat ne oktasson!

Új hozzászóláshirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X