Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez.

Jön az újabb tüntetés, márciusban vonulnak ismét utcára a tiltakozó pedagógusok

3

Újabb nagy demonstrációra készülnek a tiltakozó pedagógusok, legközelebb március 15-én tüntethetnek.

Forrás: hvg.hu

Erről Pukli István, a budapesti Teleki Blanka Gimnázium igazgatója beszélt az ATV-ben, aki mára a tanárlázadás egyik fő arca lett.

hirdetés
hirdetés

Beszélt arról a levélről is, amit a Klik az iskolának küldött, és néhány órás határidővel dokumentumokat kértek a Telekitől. „Kihúztam a gyufát” – így reagált erre Pukli. Kérték tőle például a szülői értekezletek jegyzőkönyvét, csakhogy ilyen nem készül.

Kapcsolódó cikkek

Ez a tanárlázadás új jelképe

Hogy is jön ki a 18 százalék a kormány szerint?

Kiakadt a 40 éve tanító tanár, közzétette, mennyit keres

A tegnap összeülő Civil Közoktatási Platformtól (CKP) azt várja, hogy nyomást tudjon gyakorolni a kormányra, elmondta, hogy a sztrájk szervezése is folyamatban van. Létrejön egy olyan munkacsoport is, ami teljesen új közoktatási törvényt írna.

A CKP úgy döntött, március 15-én egy újabb nagy tüntetést szerveznek.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások (3)

Napos Csilla

Mienk a Múzeum körút!!! Hatalmas március 15-i tüntetés lehet. Kapcsolva a szabadsággal, 1948-al!!!

Czimmermann József

Ismeri valaki a padra kiíró "pedagógust"? Nem? Lehet, hogy "csak egy" EMBER tette a padra a táblákat? Lehet. Nem biztos, hogy mindenki oly kulturált, mint Rabati Éva. A másik két tábla esetleg megfelelő?

Rabati Éva

Az autonóm ember nem nagy érték! Az egyszemélyes közösség nem érték! Kedves a padra kiíró pedagógus olvasson Csányi Vilmos etológustól, főleg az Íme az ember című munkáját! Ha, meg tudatlanul használ nagy szavakat ne oktasson!

Új hozzászóláshirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X