Teljes tantestületek állnak bele a tiltakozásba: már háromezren szólalnak fel

Szerda délelőttig közel háromezren csatlakoztak egy oldalon a miskolci Herman Ottó Gimnázium tantestületének múlthéten nyilvánosságot látott nyílt leveléhez. Több iskola testületileg áll a miskolciak mellé.

Tovább bővül a hermanosokat támogatók listája. Tegnap estig 17 iskola testületileg csatlakozott a felhíváshoz, de reggel óta újabb intézmények kerültek fel.

hirdetés
hirdetés

A nyílt levélben megfogalmazott kritikákhoz a Tanítanék oldalon lehet csatlakozni, ahogy azt már közel háromezren meg is tették.

Kapcsolódó cikkek

Országos akciót indítanak a hermanosok

Több középiskola is tiltakozik Miskolcon

Eddig nem látott tiltakozáhullá jön a miskolci akcióval

Klikesként is a tiltakozók mellé állt a tankerületi vezető?

A támogatók között nagy nevű budapesti és vidéki intézmények neve olvasható, de vannak aktív és nyugdíjas tanárok is, és több egyesület, civil szervezet. A kezdeményezéshez szülők is csatlakoztak.

Ezen a listán tűnt fel Pojányi Balázs, a Klik móri tankerületvezetőjének neve is. Tegnap kerestük Pojányit, szerettük volna megtudni, hogy tényleg támogatja-e a hermanosok – egyébként a Kliket is élesen bíráló – nyílt levelét, ám kérdéseinkre eddig nem válaszolt.

(x)

Sprechen Sie Deutsch?

A budapesti Osztrák Intézet intenzív nyári német nyelvtanfolyamokat indít, amelyek az ÖSD német nyelvvizsgára is felkészítenek.  Tovább »

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X