Melyik a legszebb budapesti egyetemi épület? Indul a szavazás

Szerintetek melyik a legszebb budapesti egyetemi épület? Az egykori Fővámpalota, amelyben ma a Budapesti Corvinus Egyetem működik? Vagy a Műegyetem hatalmas főépülete, esetleg a lenyűgöző belső tereiről híres Zeneakadémia? Szavazzatok!

Forrás: Horváth Szabolcs

A szavazás első körében hét régi egyetemi épületet választottunk ki - köztük van az ELTE Múzeum körúti épületegyüttese és az Egyetem téri épület, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Szentkirályi utcai épülete, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, valamint a Corvinus főépülete is.

hirdetés
hirdetés

Vasárnapig szavazhattok, méghozzá itt:

Jövő héten jelentkezünk a szavazás második körével, és persze nem feledkezünk meg a modern - de kifejezetten szép - egyetemi épületekről sem. Ha tippet adnátok nekünk, írjatok kommentet!

Vége a szavazásnak, megvan a legszebb vidéki egyetemváros

Tegnap éjfélkor lezárult a legszebb vidéki egyetemváros szavazás, több mint 21 000 ember szavazott az eltelt egy hét alatt, a győztes pedig hamar megszerezte a vezetést és a verseny végéig tartotta is. A szavazás első körében azt a húsz magyarországi várost gyűjtöttük össze, ahol van önálló felsőoktatási intézmény vagy egyetemi-főiskolai kar, és amelyek az ország legnépesebb települései közé tartoznak.

hirdetés

Hozzászólások (0)

Új hozzászóláshirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X