Több mint ezer férőhelyes kollégium épült Győrben, az épületet egy lebontott sportcsarnok helyére húzták fel.  Tovább »

Milyen ponthatárok lesznek a három népszerű orvosi-egészségtudományi osztatlan képzésen? Hány pont kell az állami ösztöndíjas férőhelyhez?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A kompetenciaméréseket követően a legjobb budapesti, Pest és Győr-Moson-Sopron megyei gimnáziumokban töltötték ki a diákok a kérdőívet, így 961...  Tovább »

Az Átlátszó Oktatás szerint legalább felét emelte át szó szerint az általa írt fejezeteinek Paprika Zita Döntéselmélet című könyvében egy másik...  Tovább »

hirdetés

Kis mértékben ugyan, de csökkent az orvosok elvándorlása az utóbbi években; tavaly 615 magyar doktor kérte a külföldi munkavállaláshoz szükséges...  Tovább »

Franciaország és Spanyolország után Nagy-Britanniával együtt a harmadik legtöbb Erasmus Mundus-projekt Magyarországon van.  Tovább »

Egészen elképesztő fotókat talál a hazai egyetemi épületekről az, aki kicsit kutat a Fortepanon.  Tovább »

A Kaposvári Egyetem és a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) szerdai megállapodása révén a hallgatók a játékvezetés a labdarúgásban elnevezésű tárgyat...  Tovább »

Siralmas a Magyar Képzőművészeti Egyetem több épületének állapota, az intézmény ráadásul komoly helyhiánnyal küzd.  Tovább »

Egy felsőoktatási-továbbtanulási kiállításon könnyebb megszerezni a jelentkezéshez, a szak- és egyetemválasztáshoz szükséges információkat, mint az...  Tovább »

Megnéztük, hány pontra lehet szüksége annak, aki a három nagy vidéki tudományegyetem egyikére szeretne bekerülni.  Tovább »

Második szakaszba léptetheti jövő csütörtökön az Európai Bizottság a magyar felsőoktatási törvény ügyében még április végén kezdeményezett...  Tovább »

Még mindig az albérleti árak töredékéért lehet kollégiumi szobát bérelni Budapesten, nem csoda, hogy jelentős a túljelentkezés.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X