Tájékoztatta a nyilvánosságot Michael Ignatieff, a CEU rektora.  Tovább »

Az egyetem fórumot tartott, miután a kormány egy olyan törvénymódosítást nyújtott be, amely ellehetetlenítené az intézményt.  Tovább »

Az Egyesült Államok nagy aggodalommal tekint a magyar kormány által kedden benyújtott törvénymódosítási javaslatra, amely súlyosan akadályozná a...  Tovább »

Felmenő rendszerben kellett volna bevezetni az új nyelvvizsga-követelményeket.  Tovább »

Palkovics szerint a CEU nem menne át az újonnan felállított szűrön.  Tovább »

Tiltakozik a felsőoktatási törvény tervezett módosítása ellen a Közép-európai Egyetem (CEU), közleményükben az áll: diszkriminatívnak tartják a...  Tovább »

A kormány új törvénytervezetében nem említik név szerint a Közép-európai Egyetemet (CEU), de nyilvánvalóan rá vonatkozik, az intézmény rektora meg...  Tovább »

Több külföldi felsőoktatási intézmény magyarországi működésével összefüggésben tárt fel szabálytalanságot és törvénytelenséget az Oktatási Hivatal -...  Tovább »

A jövőben a budapestiek ellátásából is ki kell vennie a részét az egyetemnek.  Tovább »

A kormány továbbra is bizonytalanságban tartja a felsőoktatást, most éppen az agrárképzést akarják „erőből” átalakítani - írja két szakszervezet.  Tovább »

Egy fudzsiani egyetem menzáján automatából esznek.  Tovább »

Dékánválasztás előtt áll a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem - néhány hónappal ezelőtt kis híján az ELTE-hez csatolt - gazdasági kara.  Tovább »

Nem állt le a felsőoktatás átalakítása: a kormány szeretne létrehozni egy új agrártudományi egyetemet.  Tovább »

Tandíjjal együtt évente mintegy 43 milliárd forintot költ a debreceni, szegedi és pécsi egyetemen tanuló mintegy 11 ezer külföldi hallgató a három...  Tovább »

hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X