Csütörtökre rendelték be a Putyin egyetemi díszpolgári címe ellen tiltakozó oktatókat - írja a 24.hu.  Tovább »

Felfüggesztették az oktatást hétfőn az északkelet-franciaországi Reims egyetemén, miután a hallgatók képviselete migránsokat költöztetett be a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

"Az Orvostudományi Doktori Iskola rendszeresen kér fel az onnan kikerülő, általában igen magas színvonalú PhD-dolgozatok bírálatára, a...  Tovább »

Arcfelismerő rendszerrel szerelték fel egy neves pekingi egyetem kollégiumi épületeit a diákok megóvása és szemmel tartása, valamint a biztonsági...  Tovább »

hirdetés

Akik csak most kezdték az egyetemet el sem tudják képzelni, milyen lesz az utolsó félévre, azonban akik már lediplomáztak, biztosan állítják, hogy...  Tovább »

Megdőlhet a látogatói rekord a XI. BME egyetemi napokon.  Tovább »

Csaknem egymilliárd forintból újítják fel a következő két évben a Magyar Képzőművészeti Egyetem (MKE) tetőszerkezetét és restaurálják az épület...  Tovább »

Tanított-e Eötvös Loránd az Eötvös Loránd Tudományegyetemen? Mi köze Pázmány Péternek az ELTE-hez? Miért éppen Corvinus a Budapesti Corvinus Egyetem?  Tovább »

Vissza kell fizetni az állami támogatás összegét, ha egy félév után otthagyjátok az egyetemet? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

"Néhány szerencsétlen, világtalan, tehetetlen balfácán az egyetemen azt mondta, húha, a sajtó mond valamit, hú, most itt a lehetőség" - mondta a...  Tovább »

Két képzéssel is felkerült a Financial Times friss felsőoktatási rangsorára a Budapesti Corvinus Egyetem.  Tovább »

Szabálytalanul szavazhatta meg a Debreceni Egyetem szenátusa Vlagyimir Putyin orosz elnök díszpolgári címét - írja a 24.hu.  Tovább »

Kizöldült a Budapesti Corvinus Egyetem aulájának egyik része - derül ki a Facebook-oldalukon megosztott képekből.  Tovább »

Több mint tízmilliós nagyságrendű támogatást kapott a Debreceni Egyetem az orosz Russzkij Mir Alapítványtól - írja a 24.hu.  Tovább »

Nyolc évszázad kézzel írott vizsgadolgozatai után laptopok vehetik át a tollak helyét a világhírű Cambridge-i Egyetemen.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X