A tanévnyitóval egybekötött ünnepségen kedden átadták a Testnevelési Egyetem (TE/TF) új, Alkotás úti központi épületét.  Tovább »

Lehet-e majd államilag támogatott formában tanulni a Budapesti Corvinus Egyetemen, ha az intézményt egy alapítvány tartja majd fenn?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ha tavasszal érettségiztetek vagy diplomáztatok, és nem tanultatok tovább vagy nem dolgoztok, saját zsebből kell fizetnetek az egészségügyi...  Tovább »

A Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE) az idei évi általános és pótfelvételi eljárás összesítése alapján 13 százalékkal több elsőéves hallgatót vett fel.  Tovább »

hirdetés

A CEU nem privilégiumokat kér, hanem azt, hogy a kormány írja alá a megállapodást, amely biztosíthatná az egyetem budapesti működését - így reagált...  Tovább »

Július 1-jétől állami alapítású alapítvány tartja fenn a Budapesti Corvinus Egyetemet, amely közhasznú felsőoktatási intézményként működik majd.  Tovább »

Az Egyesült Államok Képviselőházának és Szenátusa levelet küldött az Egyesült Államok magyarországi nagykövetének.  Tovább »

Huszonhét év után újra magyar diplomafilm nyert Diák Oscar-díjat (Student Academy Award), Kovács István Ostrom című munkájával bekerült a Diák Oscar...  Tovább »

Még csak most kezdődött a suli, de már kifáradtatok? Nehezen veszitek fel az iramot? Magatokra ismertek a következő képekről?  Tovább »

A CEU még hosszú évekig meg fog maradni – így gondolja David Cornstein amerikai nagykövet azután, hogy hétfőn két órán át beszélgetett Orbán...  Tovább »

Ma reggel levelet küldtek a Budapesti Corvinus Egyetem vezetői a hallgatóknak és az oktatóknak.  Tovább »

Máshol tanultok szeptembertől, de korábban már jogosultak voltatok a Bursa Hungarica ösztöndíjra? Ezt kell tennetek, ha intézményt váltottatok.  Tovább »

Vissza kell fizetni az állami támogatás összegét, ha egy félév után otthagyjátok az egyetemet? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Több új kart, új szakokat és új campust is tervez a tavaly októberben az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) fenntartásába került és...  Tovább »

A tervek szerint az Emmitől az innovációs tárcához, onnan pedig egy közalapítványhoz kerülne az intézmény fenntartása.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X