2017-re háromszor annyian tanultak duális képzésen, mint 2015-ben.  Tovább »

Minden második diák dolgozik tanulás mellett, karácsony előtt pedig ötödével többen vállalnak munkát, mint év közben.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Több mint háromszáz hallgató vett részt a Budapesti Corvinus Egyetem fórumán, amelyet az intézmény átalakulása miatt szervezett a hallgatói...  Tovább »

A CEU hallgatói is csatlakoznak az ELTE Társadalomtudományi Karán szerveződő „figyelemfelhívó szolidaritási és információs sztrájknaphoz”.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Corvinusos oktatók és hallgatók is csatlakoznak az ELTE Társadalomtudományi Karán szerveződő „figyelemfelhívó szolidaritási és információs...  Tovább »

Úgy is részt vehettek külföldi részképzésen, hogy ti magatok választjátok ki a fogadó egyetemet és egyeztetitek a részleteket.  Tovább »

Gyakran kell előadást tartanotok az egyetemen, de szeretnétek fejlődni a prezentációkészítésben és az előadásmódban? Remek online kurzusokat ajánlunk.  Tovább »

Blöff, hogy az egyetem elmegy Magyarországról – ezt mondta a CEU-ról Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádióban.  Tovább »

Több mint 2500 magyar hallgató tanul német egyetemeken, az alapképzésekért EU-s állampolgárként ugyanis nem kell fizetniük.  Tovább »

A Corvinus Business School a közép-kelet-európai régió második legjobb üzleti iskolája a francia Eduniversal 2018-as felmérése szerint.  Tovább »

Csaknem száz, korábban becsapott felvételiző kezdheti meg tanulmányait jövőre a tokiói orvostudományi egyetemen, amelyről idén nyáron kiderült, hogy...  Tovább »

Tízből négy hallgató mindenféle „papír”, diploma és abszolutórium nélkül távozott az egyetemről – derül ki a 2010-ben kezdett, műszaki...  Tovább »

Módosították a Bursa Hungarica ösztöndíj leadási határidejét. Így még közel egy hetetek van arra, hogy benyújtsátok a pályázatot.  Tovább »

A minden korábbinál jobb magyar-kínai kapcsolatok kedvező hatásai az oktatási, tudományos, kutatás-fejlesztési kooperációk terén is megmutatkoznak -...  Tovább »

Október végén sok hallgató kapott Neptun-üzenetet a Budapesti Gazdasági Egyetemen arról, hogy be kell fizetnie a többszöri tantárgyfelvételi díjat.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X