A Budapesti Gazdasági Egyetem, a hazai egyetemek közt elsőként, nemzetközi akkreditációban részesült a Network of International Business Schools...  Tovább »

A lex CEU több mint hét hónapja az Alkotmánybíróság előtt van, egyelőre megjósolni sem lehet, mikor határoz a testület az ügyben.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nem maradhatnak ki a kérdésekből a pestiek sem. A Budapesti Corvinus Egyetemre jártok, vagy oda szeretnétek jelentkezni?  Tovább »

A Debreceni Egyetem hallgatói képviseletének négy olyan alakja van, aki erősen feszegeti a felsőoktatási törvény határait - írja a Magyar Nemzet.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Újabb város, és egyetem a terítéken, most a pécsieket kérdezzük. A Pécsi Tudományegyetemre jártok, vagy oda szeretnétek jelentkezni?  Tovább »

Hamarosan eljön a téli vizsgaidőszak, és nem árt időben belefogni a felkészülésbe, könyvtárazásba és jegyzetelésbe.  Tovább »

Milyen a jó csapatmunka? Hol lehet a BME-n lazítani, ha kimerítene a tanulás? Hova érdemes elvonulni a város zajától?  Tovább »

A Miskolci Egyetemre jártok, vagy oda szeretnétek jelentkezni? Akkor ezt a tesztet ki kell próbálnotok.  Tovább »

Kilencen szenvedtek klórgázmérgezést az egyik nyíregyházi uszodában kedd délelőtt - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi...  Tovább »

Szegeden tanultok vagy tanultatok? Esetleg ott szeretnétek folytatni a tanulást? Akkor próbáljátok ki ezt a tesztet!  Tovább »

Több mint 400 férőhelyes diákszálló jön létre jövő szeptemberig összesen 3,4 milliárdos kormányzati beruházással a főváros III.  Tovább »

Miután az ELTE dékánjáról kiderült, visszaélt a hatalmával, kirúgták Mikonya Györgyöt.  Tovább »

Miért érdemes Szegeden tanulni? Hol lehet jókat ebédelni, lazítani, szórakozni?  Tovább »

Két évtized után újraindul a hazai pilótaképzés a 2018/2019-es tanévtől a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) Hadtudományi és Honvédtisztképző Karán...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X