Jövő szeptembertől egy újabb amerikai egyetem indíthatja el a képzési programját Budapesten - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter...  Tovább »

Kutatók véletlenül akadtak rá a három régi kötetre a Dél-dániai Egyetem könyvtárában, melyeknek borítója magas koncentrációjú arzént tartalmazott.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Alig két hét múlva mindenki megtudja, bekerült-e a legelső helyen megjelölt szakra, egyetemre. De hogy mivel és hogyan töltitek a következő napokat?  Tovább »

Kinek jár tanulmányi ösztöndíj? Főleg az elsőéves egyetemistáknak fontos tudnia erről, hogy véletlenül se ringassák magukat hiú ábrándokba.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Koltay András lehet Patyi András utóda a Nemzeti Közszolgálati Egyetem élén - számolt be a Hír TV.  Tovább »

Önkéntesek vehetnek részt az amerikai Saint Louis University kutatásában, amely során különböző vakcinákat tesztelnek az ideiglenesen megbetegített...  Tovább »

Az Európai Unió (EU) által végzett nemzetközi hallgatói felmérés alapján a magyar hallgatók az európai átlagnál elégedettebbek a felsőoktatás...  Tovább »

A transzszexuális nemi identitású hallgatókat is fogadja a tokiói Ocsanomizu női egyetem a 2020/2021-es tanévtől - írta csütörtökön a helyi sajtó.  Tovább »

A BME immáron negyedik alkalommal indította el nagy sikerrel a Gyerekegyetemet, amelyen a tanulók élményszerűen ismerkedhetnek meg a műszaki és...  Tovább »

Augusztus 31-ei határidővel benyújtotta lemondását Patyi András a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) rektori vezetői megbízásáról - közölte az...  Tovább »

Még mindig nem reagált a magyar kormány New York állam oktatási hivatalának levelére, amelyben a hivatal megerősítette, hogy a CEU megfelel a...  Tovább »

Azok az EU-s diákok, akik 2019 szeptemberétől kezdenék tanulmányaikat, ugyanazzal az éves tandíjjal és állami támogatású diákhitelekkel...  Tovább »

A jelenlegi mintegy 21 ezerről az új rektori ciklus végéig 25 ezerre kívánja emelni hallgatóinak létszámát a Pécsi Tudományegyetem (PTE) - hangzott...  Tovább »

Lemondott a Szegedi Tudományegyetem hallgatói önkormányzatának elnöki posztjáról Török Márk, aki 2007 óta töltötte be a tisztséget – erősítette meg...  Tovább »

A Miniszterelnökséget vezető miniszterhez kerül a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) irányítása egy az Országgyűlésnek benyújtott javaslat alapján.  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X