Augusztusban nevet válthat a kecskeméti és a szolnoki főiskola összevonásával tavaly nyáron létrehozott Pallasz Athéné Egyetem, az intézmény...  Tovább »

Rengeteg komment érkezett egyik olvasónk véleménycikkéhez. Miről kell(ene) fókuszálnia a biológiaérettséginek?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

"Valamiért úgy érzem, nem csak a mi hibánk, hogy jó pár sorstársammal együtt hosszú ideje küzdünk a felvételért" - írja egyik olvasónk, aki szerint...  Tovább »

Tiszteletbeli mesterdiplomát adott egy dél-kaliforniai egyetem egy anyának, aki egy baleset következtében lebénult gyerekével együtt járt az...  Tovább »

hirdetés

New York állam kormányzója, Andrew Cuomo szerdán közleményben jelezte, hogy készen áll a magyar kormánnyal folytatandó tárgyalásokra a Közép-európai...  Tovább »

A magyar kormány a megállapodásban érdekelt a Közép-európai Egyetem (CEU) ügyében, sajnálatos, hogy ehhez az amerikai szövetségi kormányzattól nem...  Tovább »

Augusztustól - egy kivétellel - eltűnnek az állami főiskolák, akkor olvad ugyanis a Semmelweis Egyetembe az konduktorokat képző Pető András Főiskola.  Tovább »

Az amerikai kormánynak "nincs hatásköre vagy szándéka" tárgyalni Magyarországgal a Közép-európai Egyetem (CEU) vagy más magyarországi egyetemek...  Tovább »

Miután már mindkét intézmény szenátusa rábólintott, a Pető András Főiskola a Semmelweis Egyetembe olvad augusztusban; az integrációt - ami a...  Tovább »

A cégek és a diákok elvárásai és várakozásai némileg eltérőek - ez derül ki egy kutatásból.  Tovább »

"Optimista értelmezésemben a kormányzat képviselői fontolgatják, hogyan lehetne a törvényt a teljesíthetőbb követelmények irányába átértelmezni...  Tovább »

Ha terveid között az szerepel, hogy Angliában tanulnál tovább, hasznos lehet, ha elmész egy kinti workshopra, ami az itthoni Educatio kiállításhoz...  Tovább »

Az egyetem egyik oktatójának pattant ki a fejéből, mi lenne, ha madárotthonokat terveztetne a diákjaival. Az eredmény bámulatra méltó.  Tovább »

Personal statement - a kifejezés ismerős lehet azok számára, akik valamelyik angol egyetemen szeretnének továbbtanulni.  Tovább »

Nyári egyetemet hirdet a Színház- és Filmművészeti Egyetem. Járj te is az ország legrégebbi színészképző intézményébe egy hétig!  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X