Ne megszokott módon szeretne pénzt szerezni tanulmányaira az Olaszországban élő lány.  Tovább »

Ha vezetni tanultok vagy szeretnétek elkezdeni a felkészülést a KRESZ vizsgára, akkor ez az alkalmazás a segítségetekre lehet.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Bár a légitársaságok jelentős pilótahiánnyal küzdenek, még mindig komoly összeget kell fizetnie annak, aki kapitány szeretne lenni.  Tovább »

Ott vagytok a Szigeten, VOLT-on, EFOTT-on? Tudjátok, melyiket hol és mikor szokták megrendezni?  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Különböző területekről válogattunk nektek izgalmas kérdéseket.  Tovább »

A nagy érdeklődésre való tekintettel meghosszabbították a programot, amely a múlt héten ért volna véget.  Tovább »

Ha szeretitek gyarapítani a szókincseteket, vagy csupán érdekelnek a tájszavak, a népies kifejezések, akkor ez a tesztet nektek találtuk ki.  Tovább »

Mit jelent a pagináció? És a zsöllye? Mit csinál az, aki rádliz? Lássuk, ismeritek-e ezeket az idegen szavakat.  Tovább »

Lássuk, mennyire vagytok otthon a filmművészetben. Felismeritek ezeket a filmeket egy idézet alapján? Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

A megszokottól eltérően most nem a helyes, hanem a helytelen választ keressük. Így is hibátlan lesz ez a kvíz?  Tovább »

Összegyűjtöttük az egyetemek klasszikus alakjait, akik minden egyes szakon jelen vannak. Íme, a lista.  Tovább »

Decemberben megkérdeztünk titeket, szerintetek melyik Budapest legszebb egyetemi épülete.  Tovább »

Ebből a tesztből kiderül, hogy mennyire vagytok jók nyelvtanból. Ha tökéletes a helyesírásotok, egy kérdés sem jelenthet problémát.  Tovább »

Jók vagytok művtöriből? Most kiderül, hogy milyen válaszotok van a következő tíz kérdésre. Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Ilyen kvízt még biztosan nem töltöttetek ki: kíváncsiak vagyunk, hogy ismeritek-e a következő feltalálókat és találmányaikat.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X