Már javában tart az iskolakezdési bevásárlás. Amikor az őrület a tetőfokára hág, mindenki másképp vásárol.  Tovább »

Akár általános iskolába jártok, vagy középiskolások, esetleg egyetemisták vagytok, az iskolakezdés hamarosan mindenkinek eljön.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Szeptembertől sok egyetemista kezdi meg a tanévet más városban, így kollégium, vagy albérlet után kell nézniük.  Tovább »

Lássuk, mennyit olvastatok a nyári szünetben. Felismeritek ezeket a híres regényeket az első mondatukról?  Tovább »

hirdetés

Megvan otthon a legújabb helyesírási szabályzat? Bele is lapoztatok már? Most kiderül, mire emlékeztek.  Tovább »

A Diák Oscar-díjért (Student Academy Awards) versenyez Kovács István Ostrom című filmje, amely a nemzetközi fikciós rövidfilm kategóriában jutott be...  Tovább »

Sokan szeptemberben kezditek meg az egyetemet, és még nem is tudjátok, hogy milyen sok jó dolog vár majd rátok.  Tovább »

Nyilvánosságra hozták a teljes Magyar Ifjúsági Kutatást, amit 2000 óta négyévente folytatnak le mindig azonos módszertannal, ezúttal nyolcezer...  Tovább »

Nyáron is jól megy fejszámolás? Most letesztelhetitek, mennyire emlékeztek még arra, mit tanultatok a nyári szünet előtt. Nektek hibátlan lesz?  Tovább »

Lássuk, mennyire vagytok jók magyar nyelvből, ha a régi szavakról és kifejezésekről kérdezünk titeket.  Tovább »

A hűvös mozi teremben lazítanátok a meleg nyári napokon? Mutatjuk, melyek a legnézettebb filmek.  Tovább »

Sokan a rímekről, kifejezéseikről vagy a versformáról könnyedén felismeritek híres magyar irodalmi alakjainkat, hiszen mindenki tanult róluk az...  Tovább »

Feltalálók és találmányaik, műszaki és különböző technikai eszközzel kapcsolatos kérdésekkel találkozhattok a következő kvízben.  Tovább »

Ma már egészen furcsa szakmákkal lehet találkozni, minél hosszabb egy pozíció neve, annál komolyabbnak tűnik. Ti mennyire vagytok képben?  Tovább »

Szívesen próbára tennétek földrajzi tudásotokat? Próbáljátok ki a következő két tesztet: figyelem, némi angoltudás mindkettőhöz kell!  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X