Uniós forrásból 12 milliárd forintos képzési, továbbképzési programot indítanak a szociális ágazatban dolgozóknak.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Már majdnem 40 ezren látták Enyedi Ildikó Arany Medve-díjas filmjét, a Testről és lélekről című alkotást.  Tovább »

A Circular Hungary videója remekül illusztrálja, miért fontos az újrahasznosítás.  Tovább »

Egy bostoni iskolában megelégelték a torz térképekkel történő oktatást, és találtak egy sokkal pontosabb eszközt.  Tovább »

Ma van a költészet világnapja, ezért összeállítottunk nektek egy versekből álló rövid tesztet, aminek segítségével kideríthetitek, mennyire...  Tovább »

A Clementine kutatása szerint nem az innováció, diverzitás vagy csapatmunka vonzza a munkakeresőket.  Tovább »

A két műholdat a NASA lőtte fel és tényleg annyi a feladatuk, hogy folyamatosan üldözik egymást, anélkül, hogy valaha találkoznának.  Tovább »

Pink is érkezik a Szigetre, a -1. napon lép fel.  Tovább »

A teljesen funkcionális mikroszkóp otthon is összeszerelhető, az alapanyagok egy dollárnál kevesebbe kerülnek.  Tovább »

A munkahelyi vezetők hajlamosak félreértelmezni a fiatalok attitűdjét.  Tovább »

Újabb helyesírási tesztet ajánlunk nektek - két perc alatt kitölthetitek a feladatsort, így ellenőrizve saját tudásotokat.  Tovább »

Az elmúlt tíz év legjobb első hétvégi eredményét produkálta a Kincsem című magyar romantikus kalandfilm, amelyre a premier előtti vetítésekkel...  Tovább »

Angela Merket nyitotta meg a CeBit informatikai kiállítást és beszédében kormánya terveiről beszélt a Német és az európai digitális gazdaság...  Tovább »

hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X