Biztosan nem ez lesz a legegyszerűbb kvíz, amit valaha csináltál. Történelmi kvíz angolul, csak profiknak.  Tovább »

Mindannyiunk életében eljöhet az a helyzet, amit a hátunk közepére sem kívánunk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ti miket és mennyit olvastok a nyáron? Szavazzatok!  Tovább »

Ki tudod találni a filmben szereplő karakterek neve alapján, hogy melyik filmre gondoltunk? Mennyit láttál belőlük?  Tovább »

hirdetés

Köztudott, hogy a jobb agyfélteke a művészet, az érzelmek és a kreativitás területe, míg a bal felelős a beszédkészségért és a logikáért.  Tovább »

Ha beszéltek angolul, és szeretnétek megtudni, egy online teszt szerint mekkora az intelligenciahányadosotok, ezt az oldalt érdemes megnéznetek.  Tovább »

Tényleg megtanulhatatlan a magyar nyelv? Tényleg a megszentségteleníthetetlenkedéseitekért a leghosszabb szó a világon?  Tovább »

Érdekes földrajz kvíz, amelyet pár másodperc alatt meg lehet oldani. Már ha tudod a válaszokat.  Tovább »

A reggeli tömegben a buszon érdekes helyzet alakult ki, amikor egy egész osztály szállt fel az amúgy is tömött buszra.  Tovább »

Felismered ezeket a filmeket a filmplakátjuk egy részlete alapján? Teszteld magad, és nézd meg, a tíz kérdésből hányat tudsz megválaszolni.  Tovább »

Ingyen utazhat a Gyermekvasúton hétvégétől egészen június végéig minden olyan diák, akinek az év végi bizonyítványa csupa ötös.  Tovább »

Mit is csinál pontosan az UX-es szakember? Kik ők, és miben segítik a mindennapjainkat? Hallottál már róluk?  Tovább »

Az amerikai Slate Magazin 20 hasonlóságot állapított meg Bob Dylan Nobel-beszéde és egy diákok által használt weboldal szövegei között - adta hírül...  Tovább »

Az iskolában eltöltött évek legemlékezetesebb pillanatai. Mémgyűjtemény.  Tovább »

Milyen hivatást érdemes választanotok? Kétperces tesztet ajánlunk csütörtök reggelre.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X