Teszteljétek a tudásotokat, mennyire ismeritek a világ különböző dolgait.  Tovább »

Ha szeretitek a jó pizzákat, de még nem találtátok meg a legjobbat, akkor itt az idő, hogy újabb helyeket próbáljatok ki.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ha valami újra és izgalmasra vágytok a hétvégén, akkor ismét érdemes lehet átböngészni a mozik műsorát.  Tovább »

Az egyik legnehezebb, és legnagyobb fejtörést igénylő nyelvtani szabállyal kapcsolatos a következő feladat: a hangtörvényekkel.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A matek még mindig nagyon sok diák életében sötét folt, ezért nem árt gyakorolni.  Tovább »

Egy korábbi emelt földrajzérettségi első feladatából válogattunk nektek kérdéseket. Teszteljétek a tudásotokat kvízünkkel.  Tovább »

Az egyik legismertebb mondókában eredetileg szó sincs tűzről.  Tovább »

Ez a feladat akár egy komolyabb fejtörőnek is beillene. Lássuk, mennyire jó a térlátásotok.  Tovább »

Összegyűjtöttünk pár programot, amelyekre érdemes lehet ellátogatni, ha egy kicsit szeretnétek kikapcsolódni a hétvégén és a jövő hét elején.  Tovább »

A legnehezebb helyesírási szabályok sem fognak ki rajtatok? Valóban olyan egyszerű lenne a j és ly? Teszteljétek a tudásotokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Lássuk, mennyire vagytok jók történelemből, és ezzel párhuzamosan mennyire jó az arcmemóriátok. Ti felismeritek a következő személyeket, uralkodókat?  Tovább »

Milyen néven anyakönyvezték 1825. február 18-án Jókai Mórt? Ki volt az a Jókai Róza? És min vitáztak egészen az 1920-as évekig a Jókai-örökösök?  Tovább »

Jobban teljesítenek a KRESZ-vizsgákon azok, akik online kurzuson sajátítják el a közlekedési szabályokat, sőt az online KRESZ-tanulást választók az...  Tovább »

Ezzel a kvízzel azt tesztelhetitek, hogy mennyire ismeritek az idegen kifejezéseket. Hajrá!  Tovább »

Lássuk, mennyire vagytok jók irodalomból. Meg tudjátok mondani a következő tíz költemény szerzőjét?  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X