Bemutatják Christopher Nolan legújabb filmjét, amiért már most teljesen odavannak a kritikusok.  Tovább »

A kiválasztási szakemberek általában három személyiségorientált alapkérdés valamelyikével támadnak, ezekre pedig jól fel kell készülni Peggy McKee...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Angolteszt egy kicsit másképp. Össze tudjátok párosítani a meghatározásokat a szavakkal? Teszteljétek magatokat ezzel a kvízzel.  Tovább »

Most kiderül, hogy mennyire vagytok filmrajongók, mert ez egy nagyon komoly filmes teszt. Vajon hány kérdésre tudjátok a választ?  Tovább »

hirdetés

Ha egy kis kalandra vágytok, vagy csak csinálnátok valamit a nyári szünetben, akkor ezen a hétvégén is remek ingyenes programokat találhattok...  Tovább »

Ha éppen KRESZ vizsgára készültök, akkor minden gyakorlási lehetőség fontos lehet, hogy a vizsga sikerüljön.  Tovább »

A kisállatokat mindenki szereti, főleg ha egy egész film szól az életükről. Ti ismeritek a leghíresebb történeteket?  Tovább »

Egy dolog ismerni az európai fővárosokat, más dolog ebben a kvízben eltalálni őket. Itt nem elég a földrajzi tudás, gyorsaság is kell.  Tovább »

Bioszrajongók, figyelem! Ha szerettek megfigyelni az állatokat kirándulás közben, ezt az alkalmazást nektek találták ki.  Tovább »

Ha a héten egy kis pihenésre vágytok, ajánlunk pár helyet Budapesten, ahová érdemes elmenni. Itt a jó idő és a szünet, mi lenne jobb egy esti sétánál?  Tovább »

Gondoltátok volna, hogy azok a zenék, amelyeket ma is játszanak a sarki ábécében vagy a strandokon, esetenként már több mint 20 évesek?  Tovább »

Nyáron egymást érik a fesztiválok - némelyik huszonöt éves és egész Európában ismert, más fesztiválok egészen családiasak. Ti melyikre szavaznátok?  Tovább »

Az ismétlés sosem árt, ezért most letesztelhetitek, hogy mennyire vagytok jók a helyesírásban, ha a megváltozott szabályokról van szó.  Tovább »

Az idei fesztiválok közül nem véletlenül az EFOTT érdemelte ki a legsportosabb fesztiválnak járó díjat.  Tovább »

Számos olyan tevékenység létezik, amelyre csak képesítés birtokában indítható vállalkozás.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X