Ismeritek, esetleg használjátok is ezeket az idegen szavakat? Akkor ez a kvíz sem foghat ki rajtatok.  Tovább »

Tanulnátok valami újat? Fejlesztenétek magatokat?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Készüljetek játékosan a töriérettségire ezzel a kvízzel. Tudjátok, hogy a következő békekötések, szerződések és csaták mikor voltak?  Tovább »

Felismeritek a versek címét egy-egy részletük alapján? És arra is rájöttök, hogy ki a szerző? Akkor ez a kvíz nem foghat ki rajtatok.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Két HR-tematikájú, hiánypótló képzést indít a HVG Akadémia: interaktív, gyakorlatias kurzusokon vehettek részt.  Tovább »

Kétszáznál is több programmal készül április 19-20-ra a Startup Safary Budapest 2018. Menőbbnél menőbb programok és előadások várják az érdeklődőket.  Tovább »

Ti tudjátok, mit jelentenek ezek a szavak vagy elismeritek ezeket a híres regényeket az első mondatuk alapján?  Tovább »

Itt a jó idő, érdemes minél többet a szabadban lenni.  Tovább »

Felismeritek a különböző korstílusokat egy-egy alkotás alapján?  Tovább »

Az előző évek középszintű történelemérettségi feladatsoraiból válogattunk nektek kérdéseket, amelyekre forráshasználat nélkül is lehet tudni a...  Tovább »

Tíz régi magyar szóval találkozhattok ebben a kvízben, amelyeket a Régi magyar szavak magyarázó adatbázisából válogattunk nektek.  Tovább »

Mire kell figyelnetek, ha államilag támogatott OKJ-s képzést kerestek, de már van egy OKJ-s szakmátok? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Összeszedtünk pár filmet, amely nemrég jelent meg a mozikban, és érdemes hétvégén kikapcsolódásként megnézni.  Tovább »

A Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) szakképzésért és felnőttképzésért felelős helyettes államtitkára szerint a szakképzésnek a valós gazdasági...  Tovább »

A Madách téren, az Örkény Színház előtt adták át szerdán az első POKET automatát, amelyből kortárs és klasszikus irodalmi műveket vásárolhatnak...  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X