Amennyiben azért csúsztatok le a felvételiről, mert nem értétek el a 260 pontos minimumponthatárt, megoldás lehet, ha a pótfelvételin jelentkeztek...  Tovább »

Mikor tudjátok meg, hogy bekerültetek-e a megjelölt szakra a pótfelvélin? Mikor lesznek a gólyatáborok? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

hirdetés

Megnéztük, mire számíthatnak az elsőévesek a gólyatáborban, milyen ösztöndíjakra pályázhatnak, mennyit kell fizetniük a koliért vagy az albérletért.  Tovább »

Részt vehettek-e a pótfelvételin, ha az általános felvételi eljárásban önköltséges helyet szereztetek? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Bár korábban a felsőoktatási államtitkárság azt ígérte, nem emelkedhetnek a tizenhat szak állami ösztöndíjas képzésének előzetes ponthatárai, a...  Tovább »

Üzbegisztánban felfüggesztették pénteken a mobilinternet-hálózatot, valamint blokkolták az SMS-, illetve MMS-küldést is azért, hogy az egyetemi...  Tovább »

Szeptember 5-ig jelentkezhettek a 2014-es őszi érettségire, az írásbeliket és szóbeliket október 10-től november 22-ig tartják.  Tovább »

A 2014-es pótfelvételin a korábbiakhoz hasonlóan - egy-két kivételtől eltekintve - csak fizetős szakokat indítanak.  Tovább »

Szeptember 5-ig jelentkezhettek az idei őszi érettségire, a jelentkezési lapokat a vizsgaszervezésre kijelölt...  Tovább »

Bő egy évtized alatt jelentősen csökkent a költségtérítéses formában felvett hallgatók száma a felsőoktatásban - írta csütörtöki számában a Magyar...  Tovább »

Már lehet jelentkezni a 2014-es pótfelvételire: több szakon - többek között a művészeti alapképzéseken, az osztatlan tanári szakokon és a...  Tovább »

Elindult a 2014-es pótfelvételi, az egyetemek és főiskolák azonban csak fizetős szakokat hirdetnek meg.  Tovább »

Már lehet jelentkezni a 2014-es pótfelvélire, azokra a fizetős szakokra azonban most sem lesz könnyű bekerülni, amelyeken magas ponthatárokat húztak...  Tovább »

Megkezdődött a pótfelvételi, a ponthatárokat augusztus 28-án hozzák nyilvánosságra. Milyenek voltak a pótfelvételi ponthatárai 2013-ban? Utánajártunk.  Tovább »

Már lehet jelentkezni a pótfelvételire: a jelentkezési lapot augusztus 12-ig lehet leadni, a ponthatárokat augusztus 28-án húzzák.  Tovább »

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X