Augusztus 12-ig jelentkezhetnek a 2014-es pótfelvételire azok a diákok, akik egyetlen szakra sem kerültek be, vagy nem vettek részt az idei...  Tovább »

Egy kivételével minden népszerű szakon nőtt a ponthatár a nagy vidéki egyetemeken, a fizetős helyre jelentkezőknek pedig ugyanolyan jól kellett...  Tovább »

hirdetés

Az általános orvosi szak volt a legnépszerűbb a 2014-es általános felvételi eljárásban a Debreceni Egyetemen, ahová az idén 6290 hallgatót vettek...  Tovább »

Az ELTE bölcsészkarára, a Budapesti Gazdasági Főiskola Pénzügyi és Számviteli Karára, a Budapesti Corvinus Egyetem ra, valamint a győri Széchenyi...  Tovább »

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem, a Debreceni Egyetem és a Szegedi Tudományegyetem vette fel a legtöbb jelentkezőt az idei felvételin - az ELTE-n...  Tovább »

Magyar-történelem, angol-magyar, testnevelés-gyógytestnevelés - ezekre a tanári szakpárokra vették fel a legtöbb jelentkezőt az Educatio friss...  Tovább »

Több mint 2600-an kerültek be a 2014-es felvételi legnépszerűbb alapképzésére, a gazdálkodási és menedzsmentre, de kétezernél több hallgató kezdi...  Tovább »

1300 diákkal többen, 73 973-an jutottak be valamelyik egyetemre vagy főiskolára az idei felvételin - ez azt jelenti, hogy tíz jelentkezőből heten jó...  Tovább »

Húsz százalékkal több, összesen 1246 felvételiző került be a Nyíregyházi Főiskolára, mint egy évvel korábban.  Tovább »

Bekerültetek-e a kiválasztott szakra, ha elértétek a csütörtök este kihirdetett ponthatárt? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Csütörtök este kihirdették a 2014-es felvételi ponthatárait: a jelentkezőket több kellemetlen meglepetés is érte - összegyűjtöttük őket.  Tovább »

Fizikus, földtudomány, vidékfejlesztési agrármérnöki - ezekre a mesterképzésekre csak a maximális 100 ponttal lehetett bekerülni.  Tovább »

Majdnem 4800 felvételiző került be a Budapesti Gazdasági Főiskolára (BGF)  – az idén a turizmus-vendéglátás, a...  Tovább »

A legnépszerűbb budapesti egyetem legtöbb képzésén magasabb ponthatárt húztak, mint egy évvel korábban: van olyan szak, amelyhez a tavalyi 350...  Tovább »

Biológia, földrajz, kémia - a természettudományi alapképzések közül ezekre jelentkezett a legtöbb diák.  Tovább »

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X