Hétfőn a magyarral kezdődik a 2018-as őszi érettségi szezon.  Tovább »

Milyen feladatok megoldásához használhattok szótárt a közép- és az emelt szintű idegen nyelvű érettségin? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Előrehozott érettségit tesztek angolból, németből vagy más idegen nyelvből? Mutatjuk, milyen feladatokból áll a középszintű írásbeli.  Tovább »

hirdetés

Ha átfogóbban szeretnétek készülni a közelgő érettségire vagy éppen tudjátok, hogy mi az a témakör, ami nehezebben megy, a következő online...  Tovább »

Mire számíthatnak azok a felvételizők, akik 2019-ben jelentkeznek a Budapesti Corvinus Egyetem képzéseire? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Megmarad az ingyenes tanulás lehetősége a felsőoktatásban – írja közleményében az Innovációs és Technológiai Minisztérium, amely szerint a...  Tovább »

Milyen legális puskákat használhattok az őszi érettségin?  Tovább »

Október 15-én a magyar nyelv és irodalom és a magyar mint idegen nyelv írásbeli vizsgáival kezdődik az őszi érettségi.  Tovább »

Nem csak tavasszal felvételizhettek egyetemre, főiskolára.  Tovább »

Pontosan mikor kezdődik a 2018-as őszi érettségi szezon és mikor lesznek a szóbeli vizsgák? Itt a válasz.  Tovább »

Bár jelentkezni csak februárban lehet majd az érettségire, nem árt tudni, hogy milyen tantárgyakból tehettek emelt szintű vizsgát 2019-ben.  Tovább »

Épphogy elkezdődött a tanév, de már minden az érettségiről szól?  Tovább »

Hamarosan itt az őszi érettségi szezon, nem árt elkezdeni a felkészülést.  Tovább »

Akik már nagyon készülnek és várják, hogy egyetemre mehessenek, egy szuper kezdeményezéssel kipróbálhatják, hogyan telnek a hétköznapok a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X