A Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) több alapszakára csak 400 pont feletti eredménnyel lehetett bekerülni.  Tovább »

Augusztus 5-ig minden felvételiző megkapja a besorolási döntést, az e-felvételiből akkor lesz letölthető a határozat.  Tovább »

hirdetés

Megvannak a 2015-ös felvételi ponthatárai - többen kérdeztétek, hogy mit tehettek, ha bekerültetek az egyik megjelölt szakra, de mégsem szeretnétek...  Tovább »

A 2015-ös felvételi során az orvos- és egészségtudományi szak volt a legnépszerűbb a Debreceni Egyetemen, ahova 6004 hallgatót vettek fel – mondta...  Tovább »

(x)

Hogyan lehetsz főiskolás, ha nincs 280 pontod?

A BKF lehetőséget kínál számodra, hogy ősztől Te is diplomát adó képzésben tanulhass. Akkor is, ha nincs 280 pontod. Tudj meg többet!  Tovább »

A felsőoktatásba jelentkező 105 ezer diák közül mintegy 72 ezret vettek fel, ami lényegében megegyezik a tavalyi arányokkal - közölte Palkovics...  Tovább »

Augusztus 10-ig jelentkezhetnek a 2015-ös pótfelvételire azok a diákok, akik egyetlen szakra sem kerültek be, vagy nem vettek részt az idei...  Tovább »

Vezetés és szervezés, vállalkozásfejlesztés, pénzügy, marketing - ezek voltak az idei felvételi legnépszerűbb mesterképzései.  Tovább »

Az ELTE bölcsészkarára, a Budapesti Gazdasági Főiskola Pénzügyi és Számviteli Karára, a Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi Karára...  Tovább »

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem, a Szegedi Tudományegyetem és a Debreceni Egyetem vette fel a legtöbb jelentkezőt az idei felvételin - az ELTE-n...  Tovább »

Több mint 2200-an kerültek be a 2015-ös felvételi legnépszerűbb alapképzésére, a gazdálkodási és menedzsmentre, de kétezernél több hallgató kezdi...  Tovább »

A felsőoktatásba jelentkező 105 ezer diák közül mintegy 72 ezren nyertek felvételt, ez lényegében megegyezik a tavalyi arányokkal.  Tovább »

Bekerültetek-e a kiválasztott szakra, ha elértétek a csütörtök este kihirdetett ponthatárt? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Nem lehet elmozdítani a legnépszerűbb mesterszakok éléről az ELTE pszichológia szakát. Megmutatjuk, mennyi pont kellett a bekerüléshez.  Tovább »

Minden ötödik felvételiző az ELTE-re adta be a jelentkezését, 8093 fő kezdi meg itt tanulmányait szeptemberben, köztük 880 leendő általános és...  Tovább »

Jószerével nem maradt olyan központi ponthatár, ami a helyén maradt. Megnéztük, hány ponttal kerülhettek be az ELTE-re vagy épp a BME-re.  Tovább »

Felsőoktatás hirdetés

OKJ-s képzés hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X