Idén érettségiztek vagy diplomáztok, és külföldi továbbtanulásban gondolkodtok?  Tovább »

Akkor is megkapjátok a felvételin a 40 többletpontot, ha már nem jártok iskolába? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

hirdetés

Az összes szakon kötelező lesz az emelt szintű érettségi? Mi a helyzet a nyelvvizsgával? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

2016-tól csak az érettségizhet, aki a középiskola első három évében ötven óra közösségi munkát végez.  Tovább »

(x)

A BGF-en találkoznak a fiatal közgazdászok

Idén a Budapesti Gazdasági Főiskola rendezi hazánk legnagyobb felsőoktatási tudományos seregszemléjének, a XXXII.  Tovább »

A felvételi jelentkezés hitelesítésével még nem dőlhettek hátra, megmutatjuk, mi történik még a jelentkezés után.  Tovább »

Minden nap órákat ültök a buszon vagy a metrón és szívesen használnátok ezt az időt olvasásra vagy nyelvtanulásra, de a szótárak és a könyvek túl...  Tovább »

Feltölthetitek-e még a szakképesítést igazoló dokumentumot? Milyen végzettségért jár többletpont az idei felvételin?  Tovább »

Mikor és hogyan jelentkezhettek a pótfelvételire, ha az első körben nem kerültök be egyetemre, főiskolára? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Megírtuk, hogyan dől el, ki kezdheti el az egyetemet, főiskolát szeptemberben, és milyen lesz a tavaszi félév a köz- és a felsőoktatásban.  Tovább »

Az alapvető jogok biztosa szerint hiányos az elektronikus felvételi rendszer jogszabályi háttere - írta pénteki számában a Magyar Nemzet Székely...  Tovább »

Meddig érdemes nyelvvizsgára jelentkezni, ha a felvételi pluszpont miatt szereznétek nyelvvizsga-bizonyítványt? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Milyen lesz a minimumponthatár az alap- és osztatlan szakokon jövőre? Mi a helyzet a felsőoktatási szakképzésekkel?  Tovább »

Február 15-ig lehetett jelentkezni a 2015-ös felsőoktatási felvételire.  Tovább »

Hétfőn, február 23-án jár le a határidő, eddig kell hitelesítenie a felvételi lapokat azoknak, akik jelentkeztek a szeptemberben induló...  Tovább »

A közép- és általános iskolákban június 15-én, hétfőn ér véget a tanítás, de mikor kell utoljára iskolába menniük az érettségizőknek?  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X