Milyen ponthatárokra számíthatnak azok a felvételizők, akik állami ösztöndíjasként szeretnének továbbtanulni valamelyik bölcsészettudományi szakon?  Tovább »

Több tárgyból a hármas átlageredményt sem érték el a diákok az idén kötelezővé tett komplex szakmai érettségi vizsgákon.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Milyen ponthatárok lesznek a három népszerű orvosi-egészségtudományi osztatlan képzésen? Hány pont kell az állami ösztöndíjas férőhelyhez?  Tovább »

A legfrissebb adatok szerint ezek a legnépszerűbb alapképzések az idén felvételizők körében.  Tovább »

hirdetés

Közzétette a Felvi a 2017-es felvételi jelentkezőiről szóló elemzését, amelyből többek között az is kiderül: a legtöbben a közép-magyarországi...  Tovább »

Milyen ponthatárokra számíthatnak ebben az évben azok, akik valamelyik népszerű társadalomtudományi szakra - például politikatudományra...  Tovább »

Melyek a legnépszerűbb egyetemi-főiskolai karok a 2017-es felvételin?  Tovább »

Idén is az Eötvös Loránd Tudományegyetem gyűjtötte be a legtöbb első helyes jelentkezést, ezzel a népszerűségi lista élén áll.  Tovább »

Megkérdeztünk pár HÖK-öst, hogy mit tanácsolnak azoknak akik most mennek egyetemre, a válasz egyöntetű volt, bárki szólalt meg: menjetek el a...  Tovább »

Évről évre csökken a felsőoktatásba bejutó szakközépiskolás végzettségű diákok aránya, csak az elmúlt öt évben hat százalékkal esett vissza – írja a...  Tovább »

Összesen 11955-en jelentkeztek az idén osztatlan mesterképzésre, közülük a legtöbben jogászok, tanárok és orvosok szeretnének lenni.  Tovább »

Jelenleg is zajlik a július 12-ig módosított jelentkezői adatok, benyújtott dokumentumok feldolgozása.  Tovább »

Érdekes adatokra bukkantunk a Felvin: tudtátok, hogy minden harmadik felvételiző 20-23 éves? Hogy a legtöbben Közép-Magyarországon élnek?  Tovább »

Aki nem kerül be a felvételi eljárásban egyik megjelölt szakra sem, pótfelvételin próbálkozhat.  Tovább »

Mikor szükséges a módosítás, és mikor érdemes inkább nem belepiszkálni a sorrendbe?  Tovább »

hirdetés