Jelentkeztetek a keresztféléves felvételire, vagy már a 2015-ös felvételire készültök, ezért segítséget kérnétek az Educatio ügyfélszolgálatától?  Tovább »

Ki kaphat felmentést bizonyos érettségi tárgyak alól, és milyen más könnyítés jár a tanulási problémákkal küzdő diákoknak?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Kémiából érettségiznétek vagy csak sosem tudjátok megjegyezni a különböző elemek tulajdonságait? Ezekkel a videókkal könnyebben fog menni.  Tovább »

Mi változik a 2015-ös felvételin az idei évhez képest? Hány pont kell a bekerüléshez? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

(x)

Találd meg a hozzád illő szakot!

8 lépésben segítünk a személyiségednek megfelelő szak megtalálásában, a szakok megismerésében, a döntésben. Próbáld ki most!  Tovább »

Január 8-ig pótolhatják a hiányzó dokumentumokat és módosíthatják a jelentkezésüket a keresztféléves felvételizők, amelyhez az Educatio...  Tovább »

Tantárgyanként 15-25 ezer forintot kell fizetnetek az érettségi vizsgákért, ha már nincs tanulói jogviszonyotok - például tavaly végeztetek, de a...  Tovább »

Elindult az e-ügyintézés az idei keresztféléves felvételin: már feltölthetitek nyelvvizsga-bizonyítványotok vagy diplomátok beszkennelt változatát.  Tovább »

A 2015-ös tavaszi érettségin már jóval kevesebb tantárgyból vizsgázhattok, mint eddig - az egyedileg akkreditált tárgyakból már nem tehettek...  Tovább »

Mennyivel emelkedik a minimumponthatár jövőre? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Az idei keresztféléves felvételin a jelentkezők több mint 85 százaléka, összesen 4971-en jelöltek valamilyen mesterszakot az első helyen, 4773-an...  Tovább »

Mesterképzést 4971-en, alapképzést 665-en, felsőoktatási szakképzést 156-an, osztatlan mesterképzést pedig 35-en jelöltek meg első helyen a...  Tovább »

665-en jelöltek meg első helyen valamilyen alapképzést az idei keresztféléves felvételin - továbbra is a gazdálkodási és menedzsment, a kereskedelem...  Tovább »

Hány szakon kötelező az emelt szintű érettségi és az alkalmassági vizsga? Felsőoktatási szakképzést vagy alapszakot érdemes választani?  Tovább »

Közel hatezren jelentkeztek a jövő februárban induló keresztféléves képzésekre: közülük legtöbben állami ösztöndíjas mesterképzéseket jelöltek meg...  Tovább »

Január 22-én hirdetik ki az idei keresztféléves felvételi ponthatárait, egy dolog azonban már most biztos: februárban még azok is elkezdhetik...  Tovább »

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X