Milyen tantárgyakból lehet vizsgázni az őszi érettségin? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Mennyit kell fizetni az érettségiért idén ősszel? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

hirdetés

Augusztus 28-án hozzák nyilvánosságra az idei pótfelvételi ponthatárait, amelyek nem lehetnek alacsonyabbak a július...  Tovább »

Közzétette a 2014-es őszi érettségi jelentkezési lapját az Oktatási Hivatal - az űrlapot innen tölthetitek le.  Tovább »

(x)

Még mindig tanulhatsz diplomát adó képzésben ősztől!

A BKF lehetőséget kínál számodra, hogy ősztől Te is diplomát adó képzésben tanulhass. Akkor is, ha nincs 260 pontod. Tudj meg többet!  Tovább »

Milyen szakokon lesz kötelező az emelt szintű érettségi 2015-ben? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Magyarból évek óta nem teljesítettek olyan jól a középszinten érettségizők, mint az idén - a végzős középiskolások történelemből és angolból is...  Tovább »

Éjfélig jelentkezhettek az idei pótfelvételire - a határidő miatt a felvételi ügyfélszolgálat is tovább tart nyitva.  Tovább »

Ma lejár a felsőoktatási pótfelvételik jelentkezési határideje.  Tovább »

A 2014-es rendes felvételi eljárásban összesen 106 175-en jelentkeztek valamilyen egyetemi vagy főiskolai képzésre, és 73 973-an kerültek be.  Tovább »

Már azelőtt be kell fizetnetek az őszi tanév önköltségét, ha diákhitelből szeretnétek finanszírozni a képzést? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Augusztus 12-én jár le a pótfelvételi jelentkezési határideje: összegyűjtöttünk minden fontos infót, amelyre szükségetek lehet.  Tovább »

2003-ban még 50 878-an tanultak költségtérítésesként egyetemen vagy főiskolán, 2014-ben már csak 17 060-an fizetnek a felsőfokú tanulmányaikért.  Tovább »

Az idei pótfelvételin is csak elvétve indítanak államilag támogatott szakokat.  Tovább »

Mikor javíthatjátok ki az eredményt? Bekerül-e az érettségi bizonyítványba, hogy megbuktatok? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Méghozzá az, hogy ugyanabban az időpontban tartották a főváros két művészeti egyetemén, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen és a Magyar Képzőművészeti...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X