Magyar, matek, történelem - ebből a három tárgyból minden végzős középiskolásnak érettségiznie kell.  Tovább »

Az idei felvételin 11 757-en jelöltek meg valamilyen társadalomtudományi alap- vagy mesterképzést, a két legnépszerűbb alapszak pedig még mindig a...  Tovább »

hirdetés

Hány pontot vonnak le az írásbeli érettségin a helyesírási hibák miatt?  Tovább »

Tovább folytatódott az Ausztriában tanuló magyar diákok számának emelkedése - derül ki a Magyar Diákok Egyesületének (MDE-VUS) adataiból.  Tovább »

106 056-an jelentkeztek az idei felvételin alap-, osztatlan és mesterszakra, valamint felsőoktatási szakképzésre - ez magasabb, mint a tavalyi...  Tovább »

Melyik egyetemre jelentkezett a legtöbb diák az idei felvételin?  Tovább »

Vészesen fogy az idő, két és fél hét múlva itt a magyarérettségi, úgyhogy kezdjetek el ismételni.  Tovább »

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem szerint nem megalapozottak azok a sajtóhírek, amelyek szerint csökkent volna az intézmény népszerűsége, vonzereje.  Tovább »

Hány pontot lehet veszíteni az érettségin az olvasatlan írás miatt? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Több mint 12 ezren jelöltek meg műszaki alap- vagy mesterképzést az idei felvételin - a BSc-szakok közül még mindig a gépészmérnöki, a műszaki...  Tovább »

Ma estére újabb próbaérettségivel készültünk: hány pontot szereznétek történelemből az írásbelin?  Tovább »

Sokan kérdeztétek, hol találjátok meg az emelt szintű szóbeli érettségi témaköreit, tételcímeit a különböző tárgyakból.  Tovább »

Pszichológia, andragógia, szabad bölcsészet - az idei felvételin is ezek a legnépszerűbb bölcsészettudományi alapszakok.  Tovább »

Múlt héten több filmet ajánlottunk érettségizőknek, ma estére egy újabb filmadaggal készültünk: egy igazi klasszikus, egy musical, egy tipikus...  Tovább »

12 688-an jelentkeztek az idei felvételin gazdasági alap- és mesterszakra, a legnépszerűbb BSc-képzés ismét a gazdálkodási és menedzsment, de több...  Tovább »

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X