Kell-e emelt szinten érettségizniük azoknak, akik szociológia, gazdálkodási és menedzsment vagy mérnökinformatikus szakra szeretnének jelentkezni?  Tovább »

Szeptember 7-ig jelentkezhettek az október-novemberi érettségi vizsgákra. Íme, a legfontosabb tudnivalók.  Tovább »

hirdetés

Második körben augusztus 10., éjfélig jelentkezhettek a szeptemberben induló egyetemi, főiskolai képzésekre.  Tovább »

Ne csak ponyvát vigyetek magatokkal a strandra, vannak könyvek, amiket érdemes elolvasni, még mielőtt egyetemre mentek.  Tovább »

Hétfőig és kizárólag elektronikus úton nyújthatjátok be pótfelvételi kérelmet, ha az általános felvételi eljárásban nem vettek fel, vagy az idén nem...  Tovább »

A pótfelvételire augusztus 10-ig jelentkezhettek, de arra is figyeljetek, hogy eddig a határidőig kell hitelesíteni is a jelentkezést.  Tovább »

Ha azért nem kerültetek be a "rendes" felvételin egyetemre vagy főiskolára, mert nem értétek el a 280 pontos minimumponthatárt, akkor számotokra...  Tovább »

Ha önköltséges helyre kerültetek be a "normális" felvételin, akkor részt vehettek a pótfelvételin?  Tovább »

Megvan, meddig lehet jelentkezni idén az őszi érettségire. A főbb információkat gyűjtöttük össze nektek.  Tovább »

Azt már tudjátok, hogy melyik egyetemen vagy főiskolán kezdtek szeptemberben, és valószínűleg azt is, hogy elköltöztök-e otthonról a nyár végén.  Tovább »

Nemsokára indul a gólyatáborszezon. Mutatunk pár jó tanácsot, amit érdemes lehet megfogadni.  Tovább »

Már lehet jelentkezni a 2015-ös pótfelvételire: több szakon - többek között a művészeti alapképzéseken, az osztatlan tanári szakokon és a...  Tovább »

Önköltség, tankönyvek, gólyatábor, albérlet vagy kollégium - mekkora kiadásal jár az egyetemi-főiskolai tanévkezdés? Utánajártunk.  Tovább »

Szeretnék jelentkezni a pótfelvételire. Most is öt szakot lehet megjelölni?  Tovább »

Augusztus 10-ig jelentkezhettek a pótfelvételire: megnéztük, milyen ponthatárra számíthatnak azok, akik a tavalyi év legnépszerűbb szakjaira...  Tovább »

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

OKJ-s képzés hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X