Október 10-én a nemzetiségi nyelvi és irodalmi vizsgákkal kezdődött meg az idei őszi érettségi - itt megtaláljátok az összes feladatsort és...  Tovább »

Évekkel ezelőtt érettségiztetek? Nem tudjátok, hány pontot szereznétek, ha ma lenne a vizsga?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Kedd délután a földrajzvizsgákkal folytatódott az idei őszi érettségi, az Oktatási Hivatal pedig már nyilvánosságra is hozta a feladatsorokat és a...  Tovább »

Nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal a keddi matematikaérettségi közép- és emelt szintű feladatsorait, illetve hivatalos megoldásait.  Tovább »

Egy tudományos-ismeretterjesztő szöveget, egy Montaigne-részletet, egy Petőfi-, valamint egy Ady Endre- és egy József Attila-verset kaptak a diákok...  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a hétfői közép- és emelt szintű magyarérettségi hivatalos megoldását az Oktatási Hivatal - itt ellenőrizhetitek a válaszokat.  Tovább »

Februárban le kell adni a felvételi jelentkezési lapot, de még fogalmatok sincs, milyen szakot jelölnétek meg?  Tovább »

Hétfő reggel a magyarvizsgával folytatódott az idei őszi érettségi. Milyen tantárgyakból írásbeliznek a diákok ezen a héten? Íme, az e heti menetrend.  Tovább »

Milyen az osztrák felsőoktatás? Mennyibe kerül egy félév? Itt találjátok a legfontosabb infókat az ausztriai továbbtanulásról.  Tovább »

Pénteken elkezdődött az őszi érettségi: hétfőn többek között magyarból, kedden matekból, szerdán pedig történelemből vizsgáznak a diákok.  Tovább »

Péntek reggel a nemzetiségi nyelvi és irodalmi vizsgákkal kezdődött meg az idei őszi érettségi.  Tovább »

A nemzetiségi nyelv és irodalom tárgyak írásbeli vizsgáival pénteken megkezdődött az idei tanév őszi érettségi időszaka - közölte az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Reggel nyolckor a nemzetiségi nyelvi és irodalmi vizsgákkal megkezdődött az idei őszi érettségi - több mint nyolcezren írásbeliznek és szóbeliznek...  Tovább »

Legalább 280 pont, emelt szintű érettségi, alkalmassági vizsga - sok mindenen múlhat a felvételi.  Tovább »

Mikor hozzák nyilvánosságra, hogy milyen keresztféléves képzések indulnak februárban? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X