Több mint 12 ezren jelöltek meg műszaki alap- vagy mesterképzést az idei felvételin - a BSc-szakok közül még mindig a gépészmérnöki, a műszaki...  Tovább »

Ma estére újabb próbaérettségivel készültünk: hány pontot szereznétek történelemből az írásbelin?  Tovább »

hirdetés

Sokan kérdeztétek, hol találjátok meg az emelt szintű szóbeli érettségi témaköreit, tételcímeit a különböző tárgyakból.  Tovább »

Pszichológia, andragógia, szabad bölcsészet - az idei felvételin is ezek a legnépszerűbb bölcsészettudományi alapszakok.  Tovább »

Múlt héten több filmet ajánlottunk érettségizőknek, ma estére egy újabb filmadaggal készültünk: egy igazi klasszikus, egy musical, egy tipikus...  Tovább »

12 688-an jelentkeztek az idei felvételin gazdasági alap- és mesterszakra, a legnépszerűbb BSc-képzés ismét a gazdálkodási és menedzsment, de több...  Tovább »

Készüljetek velünk az érettségire: ma az elmúlt évek középszintű feladatsorait gyűjtöttük össze fizikából.  Tovább »

Az idei felvételin is a gazdálkodási és menedzsment szakra jelentkeztek a legtöbben - mekkora lesz a verseny a különböző egyetemeken és főiskolákon...  Tovább »

Amíg az érettségire készül az ember, a vizsga gondolatától is kiveri a víz, utólag viszont jókat lehet sztorizgatni az írásbelit lekéső...  Tovább »

Május 6-án jön a matekérettségi: az eduline és a Budapesti Corvinus Egyetem előkészítője, a Studium Generale közös előkészítőjével átismételhetitek...  Tovább »

Kémiából érettségiztek? A felkészüléshez összegyűjtöttük az elmúlt évek középszintű feladatsorait és a megoldásokat.  Tovább »

Az idén tízezerrel több diák jelentkezett az egyetemekre és főiskolákra, mint egy évvel korábban - kik a nyertesei és a vesztesei a 2014-es...  Tovább »

Három hetetek van az idei érettségi szezon kezdetéig, úgyhogy itt az ideje elkezdeni a gyakorlást.  Tovább »

Egyetem helyett főiskolán tanulnátok tovább? Melyik intézmény állami ösztöndíjas helyeiért lesz a legnagyobb harc az idei felvételin? Megnéztük.  Tovább »

Orvosi, egészségügyi vagy természettudományi szakra felvételiztek, ezért biológiából is érettségizni fogtok?  Tovább »

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X