Hány százaléktól kaphattok kettest? Egyáltalán: hol vannak a szóbeli magyarérettségi tételsora?  Tovább »

Itt találjátok a középszintű olaszérettségi harmadik és negyedik részének feladatait, a megoldásokat holnap reggel ellenőrizhetitek.  Tovább »

hirdetés

Tizenegy órakor ért véget a középszintű olaszérettségi - mivel szaktanári segítséget nem kaptunk, itt csak a feladatokat találjátok, a megoldásokat...  Tovább »

Bútorokról kell leírásokat adni, Federico Moccia egy szövegrészletét és a színész Raoul Bovával készült interjúrészletet is kaptak a diákok a...  Tovább »

(x)

A francia a jövő generációjának nyelve

A francia nyelv több szempontból is jó befektetés.  Tovább »

Mire kell figyelnetek az érettségi vizsgák után, ha az idén jelentkeztek egyetemre vagy főiskolára?  Tovább »

Az emelt szintű franciaérettségi hivatalos megoldását is közzétette az Oktatási Hivatal - innen letölthetitek a dokumentumokat.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a középszintű franciaérettségi feladatsorát és megoldókulcsát az Oktatási Hivatal - itt ellenőrizhetitek, hány pontot...  Tovább »

Mikor mehettek javító vizsgát tenni, ha a mostani, tavaszi érettségi időszakban megbuktok egy tárgyból? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Hány percetek lesz a felkészülésre és milyen segédanyagokat használhattok a felelet előtt?  Tovább »

A kijavított érettségi dolgozatokat június 2-án nézhetik meg azok, akik valamelyik megyei vagy a fővárosi kormányhivatal oktatási főosztályán...  Tovább »

Kedden tizennégy tárgyból - például közgazdasági alapismeretekből, oktatási, mezőgazdasági alapismeretekből - érettségiztek a diákok közép- és emelt...  Tovább »

Nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal a közép- és emelt szintű érettségi megoldásait kereskedelem és marketingből, a vendéglátás és...  Tovább »

Szerdán a franciaérettségi kerül sorra: beszámolunk a feladattípusokról, tanárokat és diákokat kérdezünk a feladatokról.  Tovább »

Szerda reggel a franciavizsgával folytatódik az érettségi harmadik hete - az eduline-on megtaláljátok a legfrissebb infókat, diákokat és tanárokat...  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a középszintű rajzérettségi megoldását az Oktatási Hivatal - itt ellenőrizhetitek a válaszaitokat.  Tovább »

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X