Jelentkeztetek valamelyik egyetemre vagy főiskolára, de meggondoltátok magatokat, és visszavonnátok a felvételi kérelmet? Mutatjuk, mit kell tennetek.  Tovább »

Lassan megkezdődnek a középszintű szóbeli érettségi vizsgák, de hány pontot érnek a 2018-as felsőoktatási felvételin az érettségi eredmények?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Hány többletponttal számolhatnak azok a felvételizők, akik korábban már szereztek egy OKJ-s bizonyítványt?  Tovább »

2018. július 17-től 24-ig rendezik meg a Studium Generale (SG) ingyenes nyári táborát Baján. Ha jövőre érettségiztek, ezt ne hagyjátok ki.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nem kell aggódniuk az idén érettségizőknek, ha a bizonyítvány átvétele után nem jelennek meg azonnal az érettségi eredményei az E-felvételi...  Tovább »

Nemsokára megkezdődnek a középszintű szóbeli érettségik: itt találjátok a legfontosabb infókat a feladatokról, a pontozásról és a szabályokról.  Tovább »

Mikor derül ki, melyik egyetemre vagy főiskolára kerültök be a 2018-as felvételin?  Tovább »

Pluszpontokra számíthatnak az egyetemi-főiskolai felvételin a gyesen, gyeden, cseden lévő kismamák.  Tovább »

Idén érettségiztek és felvételiztek? Milyen tennivalótok lesz, ha megkapjátok az érettségi bizonyítványt?  Tovább »

Meddig pótolhatják a dokumentumokat az idén egyetemre-főiskolára felvételizők?  Tovább »

Hány pontot kell szerezni a 2018-as felvételin ahhoz, hogy egy jelentkezőnek esélye legyen bekerülni valamelyik egyetemre vagy főiskolára?  Tovább »

Az emelt szintű szóbeli érettségi vizsgák már megkezdődtek, de mikor kerülnek sorra azok a diákok, akik középszinten vizsgáznak?  Tovább »

Hamarosan megkezdődnek a 2018-as érettségi szezon szóbeli vizsgái. Lássuk, hogy milyen lesz az idei szóbeli vizsga franciából.  Tovább »

Meglehetősen elavult szemléletet tükröz - így reagált az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet (OFI) oldalán olvasható, az új történelmi atlaszról...  Tovább »

Ki és hogyan tehet észrevételt az érettségivel kapcsolatban? Most minden kérdésre válaszolunk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X