Matematikából, történelemből, üzleti közgazdaságtanból és elméleti gazdaságtanból tartott próbaérettségit szombaton a Studium Generale (SG), a...  Tovább »

A nyelv folyamatosan változik, veszünk át más nyelvekből is szavakat.  Tovább »

hirdetés

A matek, az üzleti közgazdaságtan és az elméleti gazdaságtan mellett töriből is próbaérettségit tartott a Studium Generale (SG), a Budapesti...  Tovább »

Ma még lehet jelentkezni a májusi-júniusi érettségi vizsgákra, a tudnivalókat összegyűjtöttük a cikkünkben.  Tovább »

(x)

Gyűjts élményeket is az ötösök mellé!

Emlékezetessé akarod tenni hallgatói éveidet? Az iskolapadban megszerzett tudás mellett élményekre, igazi tapasztalatokra is vágysz?  Tovább »

Matematikából, történelemből, üzleti közgazdaságtanból és elméleti gazdaságtanból tartott próbaérettségit szombaton a Studium Generale (SG), a...  Tovább »

Február 23-ig hitelesíthetnek azok, akik jelentkeztek a szeptemberben induló felsőoktatási képzésekre.  Tovább »

Több ponton változtak és változnak az érettségi szabályai - választható tantárgyak szűntek meg, szigorítottak az előrehozott érettségi feltételein...  Tovább »

Meddig csatolhatjátok a már meglévő dokumentumaitokat a felsőoktatási jelentkezés mellé? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Ma éjfélig jelentkezhettek a 2015-ös felsőoktatási felvételire, és ugyaneddig kell befizetnetek az eljárási díjat is.  Tovább »

A diákoknak és az országnak sem jó, ha rögtön az érettségi után kezdenek külföldi tanulmányokba a fiatalok - állítja Pete Péter, az ELTE...  Tovább »

Február 15-ig adhatjátok le a jelentkezéseteket a 2015-ös felvételin. Milyen határidőket nem szabad elfelejteni utána? Összegyűjtöttük.  Tovább »

Február 16-ig jelentkezhettek a 2015-ös májusi-júniusi érettségire, ezért összegyűjtöttük a legfontosabb információkat.  Tovább »

Február 15-ig jelentkezhettek a szeptemberben induló egyetemi és főiskolai képzésekre - íme, a legfontosabb tudnivalók.  Tovább »

Azzal tisztában vagytok, maximum hány pontot lehet szerezni a felvételin - de mi a helyzet, ha ugyanabból a nyelvből van emelt érettségitek és...  Tovább »

Elismertethetitek-e a felsőoktatási szakképzésen megszerzett krediteket, ha később alapszakra jelentkeztek? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X