Az írásbeli vizsgák után az emelt szintű szóbelivel folytatódik az őszi érettségi.  Tovább »

Mikor húzzák meg a keresztféléves felvételi ponthatárait? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Már csak kevesebb mint két hétig lehet jelentkezni az idei keresztféléves felvételire - aki november 15-ig nem véglegesíti felvételi lapját...  Tovább »

November 2-án nézhetik meg kijavított dolgozatukat azok az érettségizők, akik valamelyik kormányhivatal oktatási főosztályán jelentkeztek az őszi...  Tovább »

(x)

Duális képzés - dupla esély a Kecskeméti Főiskolán

Kecskeméten már nem próbaüzem! Duplázd esélyeid a duális képzést elsőként bevezető Kecskeméti Főiskolával és partnereivel!  Tovább »

Mennyibe kerül a keresztféléves felvételi? Itt vannak a részletek.  Tovább »

Még három hétig – november 15-ig - jelentkezhettek a keresztféléves felvételire, aki azonban arra számít, hogy akkora lesz a szakkínálat, mint a...  Tovább »

Hány pont jár a keresztféléves felvételin a szakképesítésért? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Keresztféléves felvételin hány pontot kaphattok az emelt szintű érettségiért?  Tovább »

Azok az érettségizők, akik a megyei vagy fővárosi kormányhivataloknál jelentkeztek a vizsgákra, november 2-án tekinthetik meg a kijavított...  Tovább »

Kedden olaszból, kémiából, pszichológiából, természettudományból vizsgáztak az érettségizők - íme, a közép-, illetve emelt szintű feladatsorok és a...  Tovább »

Nyelvvizsgáért hány pontot kapnak a keresztféléves felvételire jelentkezők?  Tovább »

Nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal a hétfői németérettségi dokumentumait - íme, a közép- és emelt szintű feladatsorok, illetve hivatalos...  Tovább »

2016-ban az előzetes tervekkel ellentétben nem emelik tovább a felvételi minimumponthatárt: így azoknak, akik alap- vagy osztatlan képzésre...  Tovább »

A keresztféléves képzésekre jelentkezők is kaphatnak többletpontot a versenyekért? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Pénteken tartották a közép- és emelt szintű informatikaérettségi gyakorlati vizsgáit valamint több nyelvi érettségit is - itt találjátok a hivatalos...  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X