Milyen szakokon kötelező az emelt szintű érettségi, és meddig hitelesíthetitek az elektronikus jelentkezési lapot?  Tovább »

Szerdán elindult a keresztféléves felvételi - összegyűjtöttük a legfontosabb információkat a jelentkezés menetéről, a szakokról és az árakról.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Milyen versenyeredményekért kaphatnak többletpontokat a keresztféléves felvételire jelentkezők? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Hétfőn folytatódik az idei őszi érettségi - a vizsgázók többek között német, olasz és spanyol nyelvből, kémiából és biológiából adnak számot...  Tovább »

Pénteken tartották a közép- és emelt szintű informatikaérettségi gyakorlati vizsgáit - itt találjátok a hivatalos javítókulcsot.  Tovább »

November 15-ig jelentkezhettek a 2015 februárjában induló képzésekre: megnéztük, mennyibe kerülnek a tavalyi keresztféléves felvételi legnépszerűbb...  Tovább »

Csütörtökön angol nyelvből vizsgáztak az ősszel érettségizők - íme, a közép- és emelt szintű feladatsorok, illetve megoldások.  Tovább »

November 15-ig jelentkezhettek az idei keresztféléves felvételire - több mint harminc egyetem és főiskola képzései közül választhattok.  Tovább »

November közepéig jelentkezhettek a keresztféléves képzésekre. Milyenek a pontszámítási szabályok? Utánajártunk.  Tovább »

Elindult a keresztféléves felvételi eljárás, november 15-ig jelentkezhettek a 2015 februárjában induló képzésekre. Itt vannak a részletek.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a szerdai történelemérettségi feladatsorait és megoldását az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Október 10-én a nemzetiségi nyelvi és irodalmi vizsgákkal kezdődött meg az idei őszi érettségi - itt megtaláljátok az összes feladatsort és...  Tovább »

Évekkel ezelőtt érettségiztetek? Nem tudjátok, hány pontot szereznétek, ha ma lenne a vizsga?  Tovább »

Kedd délután a földrajzvizsgákkal folytatódott az idei őszi érettségi, az Oktatási Hivatal pedig már nyilvánosságra is hozta a feladatsorokat és a...  Tovább »

Nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal a keddi matematikaérettségi közép- és emelt szintű feladatsorait, illetve hivatalos megoldásait.  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X