Február 15-ig jelentkezhettek a szeptemberben induló egyetemi és főiskolai képzésekre.  Tovább »

Hány szemesztert végezhettek el ingyen? A legfontosabb tudnivalók az állami ösztöndíjról.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Megvannak a keresztféléves felvételi ponthatárai - van olyan mesterképzés, ahova csak maximum pontszámmal lehetett bejutni.  Tovább »

Több mint 5400-an jelentkeztek az idei keresztféléves felvételire - a legnépszerűbb alap- és osztatlan szakok listája az idén sem változott...  Tovább »

(x)

Új képzések, versenyképes diplomák – ajánló: Zsigmond Király Főiskola

A Zsigmond Király Főiskolán immáron teljesen angol nyelvű, valamint duális képzések is elérhetőek a 2016. szeptemberben kezdődő szemeszterben.  Tovább »

Nyilvánosságra hozták a 2016-os keresztféléves felvételi ponthatárait - volt olyan mesterszak, amelyre csak 87-90-es pontszámmal lehetett bekerülni.  Tovább »

Várhatóan szerdán határozzák meg az idei keresztféléves felvételi pontszámait, amelyeket a felvi.hu oldalon hoznak majd nyilvánosságra.  Tovább »

Alap- vagy osztatlan szakra, esetleg felsőoktatási szakképzésre szeretnétek járni szeptembertől?  Tovább »

Még egy hónapotok van a 2016-os felvételi jelentkezési határidejéig: milyen hibákat érdemes elkerülni az e-felvételi kitöltése közben?  Tovább »

Már jelentkezhettek a szeptemberben induló alap-, osztatlan és mesterképzésekre, illetve felsőoktatási szakképzésekre.  Tovább »

Milyen dokumentumokat kell leadnotok, ha mesterképzésre felvételiztek? Hogyan számolják ki a pontszámotokat? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Legalább hány pontot kell szereznetek 2016-ban, ha be szeretnétek kerülni egyetemre? Milyen eredményeket lehet beszámítani?  Tovább »

Matematikából, történelemből és közgazdaságtanból tartott próbaérettségit szombaton a Studium Generale (SG), a Budapesti Corvinus Egyetem hivatalos...  Tovább »

A matek, a közgazdaságtan mellett töriből is próbaérettségit tartott a Studium Generale (SG), a Budapesti Corvinus Egyetem hivatalos előkészítője.  Tovább »

Matematikából, történelemből és közgazdaságtanból tartott próbaérettségit szombaton a Studium Generale (SG), a Budapesti Corvinus Egyetem hivatalos...  Tovább »

Milyenek a pontszámítási szabályok a mesterszakos felvételin? Mire adhatnak többletpontot az egyetemek és főiskolák?  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X