Melyik a legnépszerűbb alapszak az idei pótfelvételin? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Könnyen lehet, hogy a 2015-ben felvételizők kevesebb képzés közül válogathatnak majd.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Csütörtökön húzzák a 2014-es pótfelvételi ponthatárait: nemsokára kiderül, kik kezdhetik el szeptemberben az egyetemet, főiskolát.  Tovább »

Szeptember 5-ig jelentkezhetnek azok, akik az október-novemberi vizsgaidőszakban szeretnének érettségi vizsgát tenni.  Tovább »

Azon gondolkoztok, hogy az érettségi után külföldi egyetemen, főiskolán folytatjátok?  Tovább »

Több mint 9500-an jelentkeztek az idei pótfelvételire, többségük alap- és osztatlan képzést jelölt meg, 18 százalékuk felsőoktatási szakképzésen, 9...  Tovább »

Augusztus 28-án, csütörtökön hirdetik ki a felsőoktatási pótfelvételi eljárás ponthatárait a www.felvi.hu oldalon.  Tovább »

Még néhány nap, és nyilvánosságra hozzák az idei pótfelvételi ponthatárait. Kik azok, akik biztosan nem kerülnek be egyetemre, főiskolára?  Tovább »

Milyen tantárgyakból lehet vizsgázni az őszi érettségin? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Mennyit kell fizetni az érettségiért idén ősszel? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Augusztus 28-án hozzák nyilvánosságra az idei pótfelvételi ponthatárait, amelyek nem lehetnek alacsonyabbak a július...  Tovább »

Közzétette a 2014-es őszi érettségi jelentkezési lapját az Oktatási Hivatal - az űrlapot innen tölthetitek le.  Tovább »

Milyen szakokon lesz kötelező az emelt szintű érettségi 2015-ben? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Magyarból évek óta nem teljesítettek olyan jól a középszinten érettségizők, mint az idén - a végzős középiskolások történelemből és angolból is...  Tovább »

Éjfélig jelentkezhettek az idei pótfelvételire - a határidő miatt a felvételi ügyfélszolgálat is tovább tart nyitva.  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X