Hogyan kalkulálhattok a pontjaitokkal, ha felsőoktatási szakképzésen tanulnátok tovább? Itt vannak a legfontosabb információk.  Tovább »

November 15-én lezárult a keresztféléves felvételi jelentkezési időszaka, de egészen január 10-ig változtathattok a megjelölt szakok sorrendjén.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Mikor kezdődnek, meddig tartanak a 2017-es tavaszi érettségi vizsgák? Itt az összes dátumot megtalálhatjátok.  Tovább »

Ma még jelentkezhettek az idei keresztféléves felvételire - de akkor sem dőlhettek hátra, ha már véglegesítettétek az e-felvételin a...  Tovább »

hirdetés

November 15-ig lehet leadni a jelentkezéseket.  Tovább »

Hány pontot ér a 2017-es egyetemi-főiskolai felvételin a középiskolában szerzett jegy földrajzból, biológiából, kémiából vagy fizikából?  Tovább »

Mennyit érnek a 2017-es felvételin a középiskolai jegyek és az érettségi eredmények? Itt találtok minden infót.  Tovább »

Milyen lesz a 2017-től kötelező szakmai érettségi? Milyenek lesznek a szóbeli tételek és a feladatsor? Itt vannak a részletek.  Tovább »

Hány pont jár a 2017-es felsőoktatási felvételin az emelt szintű érettségiért, a nyelvvizsgáért vagy egy OKJ-s szakképesítésért?  Tovább »

Kik várhatják a legnyugodtabban a 2017-es felvételin a ponthatárhúzást?  Tovább »

Az alapszabály évek óta változatlan: a B2-es, komplex (régi nevén középfokú, C típusú) nyelvvizsgáért 28, a C1-es, komplex (régi nevén felsőfokú, C...  Tovább »

Hogyan kaphatjátok meg az emelt szintű érettségiért járó 50-50 többletpontot az egyetemi-főiskolai felvételin, ha még a régi, 2005 előtti...  Tovább »

Hány alap- és osztatlan szakon lesz kötelező az emelt szintű érettségi a 2017-es felvételin? Itt találjátok a teljes listát.  Tovább »

Szakgimnáziumban tanultok, ezért 2017-től - ha tetszik, ha nem - szakmai tárgyból is érettségiznetek kell?  Tovább »

Nem érdemes az előző évek vizsgakövetelményei alapján felkészülni a 2017-es érettségire, több tantárgyból változnak ugyanis a feladatsorok, de az...  Tovább »

hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X