Ezen a héten is folytatódnak a végzős középiskolások megpróbáltatásai. Mi pedig összegeztük, mikor melyik vizsgát kell teljesíteniük.  Tovább »

A Nap ultraibolya sugárzásáról, a kerékpárok modern alkatrészeiről és az elektromos búvárszivattyúk teljesítményéről is kaptak feladatot a diákok a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Július 12-ig változtathatnak a megjelölt szakok sorrendjén az idén egyetemre-főiskolára felvételizők. Mikor érdemes módosítani a megadott listán?  Tovább »

Emelt- és középszinten fizikából tartanak ma érettségit reggel nyolctól.  Tovább »

hirdetés

Erről a Társaság a Szabadságjogokért készített útmutatót.  Tovább »

Megjöttek a tegnap délutáni föciérettségi hivatalos megoldásai.  Tovább »

Megjöttek a hivatalos megoldókulcsok, lehet számolgatni.  Tovább »

Az alábbi levelet és képeket egy felháborodott olvasónktól kaptuk.  Tovább »

Szavazz arról, milyen volt a földrajzérettségi!  Tovább »

Dr. Pirisi Gábor a Pécsi Tudományegyetem adjunktusa nyilatkozott nekünk az idei középszintű földrajzérettségiről.  Tovább »

Máté, a mi már sokszor emlegetett véleményező diákunk az emelt matematika- és angolérettségi után ma egy emelt kémiával nézett szembe.  Tovább »

A második feladatlap esetében már használható atlasz, körző, vonalzó és számológép.  Tovább »

Megérkeztek az első infók a középszintű érettségi első feladatlapjáról.  Tovább »

Péntek délután a földrajzérettségi kerül sorra - ahogy megszokhattátok, beszámolunk a feladatokról, tanárokat és diákokat kérdezünk az írásbeliről.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X