Hány hallgatót vehet fel szeptemberre a Magyar Táncművészeti Főiskola? Mutatjuk a kapacitásszámokat.  Tovább »

Nem érdemes a postást várni, ha jelentkeztetek az idei keresztféléves felvételire - a besorolási döntés nem postán érkezik.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Már javában zajlanak az egyetemi és a főiskolai nyílt napok, csütörtökön pedig megkezdődött az Educatio kiállítás.  Tovább »

Hány hallgatót vesz fel a Kodolányi János Főiskola a szeptemberben induló képzésekre? Itt vannak a kapacitásszámok.  Tovább »

(x)

SZIE: Budapesttől Gyuláig egy egyetem

A Szent István Egyetemre jelentkező hallgatók mind tudatosabban választják a hét karú, hat városban működő, gödöllői központú univerzitást.  Tovább »

Meddig és hogyan kell elküldenetek a felvételi jelentkezéshez és a pontszámításhoz szükséges dokumentumokat? Itt vannak a legfontosabb tudnivalók.  Tovább »

Megvannak a keresztféléves felvételi ponthatárai - a legjobb eredmény a Pázmány Péter Katolikus Egyetem, valamint a Budapesti Műszaki és...  Tovább »

Több mint 5800-an jelentkeztek az idei keresztféléves felvételire - a legnépszerűbb alap- és osztatlan szakok listája az idén sem változott...  Tovább »

Nyilvánosságra hozták a 2015-ös keresztféléves felvételi ponthatárait - volt olyan mesterszak, amelyre csak 80 feletti pontszámmal lehetett bekerülni.  Tovább »

Kétrészes cikksorozatunkban az elmúlt évek tíz legnépszerűbb alap- és osztatlan képzését mutatjuk be: ma a mérnökinformatikus, a műszaki menedzser...  Tovább »

Alig több mint három hét van hátra a 2015-ös felvételi jelentkezési határidejéig, új cikksorozatunkban azt mutatjuk meg, hány felvételiző kerülhet...  Tovább »

Február 15-ig jelentkezhettek a 2015 szeptemberében induló alap-, osztatlan és mesterképzésekre, illetve felsőoktatási szakképzésekre.  Tovább »

Ma hozzák nyilvánosságra a felsőoktatási keresztféléves ponthatárokat a www.felvi.hu oldalon.  Tovább »

Elstartolt a 2015-ös felvételi, a jelentkezési határidő február 15.  Tovább »

Automatikusan jár többletpont a 2015-ös felvételin, ha valakinek elváltak a szülei? Mire vonatkozik a hátrányos helyzet?  Tovább »

Hány elsőévest vehet fel a pécsi, a szegedi vagy a debreceni egyetem? Összegyűjtöttük a vidéki állami egyetemek kapacitásszámait.  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X