Mi az az ügyfélkapu, és hogyan lehet a leggyorsabban hitelesíteni az online jelentkezési lapot? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

November 15-én éjfélig lehet jelentkezni a keresztféléves felvételire, ezért szombaton is nyitva tart a felvételi ügyfélszolgálat.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Már csak egy napotok van arra, hogy leadjátok a keresztféléves felvételi jelentkezési lapját.  Tovább »

Véget értek az őszi érettségi szezon emelt szintű szóbeli vizsgái, november 17-én pedig megkezdődnek a középszintű szóbelik - közölte az Oktatási...  Tovább »

(x)

Gondoskodjon magáról is!

A középiskolások, egyetemisták szüleinek többsége valószínűleg gyermeke jövőjét tartja legfontosabbnak. Sokan még saját jövőjükről is megfeledkeznek.  Tovább »

Az érettségihez legalább ötven óra közösségi munka, a felvételihez pedig - több szakon - emelt szintű érettségi kell majd 2016-tól.  Tovább »

Ha februárban el akarjátok kezdeni az egyetemet vagy a főiskolát, szombatig jelentkeznetek kell az idei keresztféléves felvételire.  Tovább »

Hány többletpontot kaphatnak a fogyatékossággal élő jelentkezők a felvételin? Jár-e pont gyermekgondozásért? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Mikor tartják a 2015-ös május-júniusi érettségi vizsgákat? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Érdemes alaposan megtervezni az utolsó középiskolai évet - nyelvvizsgára vagy emelt szintű érettségire érdemes készülni?  Tovább »

Majdnem nyolcezren készülnek a középiskolai záróvizsgákra: elkezdődött az őszi szóbeli érettségi.  Tovább »

Már csak pár hónap van a 2015-ös felvételi időszakig. Fogalmatok sincs, milyen szakot kellene választanotok?  Tovább »

Hány pontot kaphattok, ha valamelyik középiskolai versenyen helyezést értetek el? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Hány pontot kaphattok az érettségiért, a nyelvvizsgáért vagy a versenyeredményért az egyetemi-főiskolai felvételin? Melyek a legnépszerűbb alapszakok?  Tovább »

Meddig pótolhatják a hiányzó dokumentumokat a keresztféléves felvételire jelentkezők? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

A 2015-ös és a 2016-os felvételin ismét emelkedik az alap- és osztatlan szakok, valamint a felsőoktatási szakképzések minimumponthatára, néhány éven...  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X