Hamarosan lezárul a 2018-as pótfelvételi jelentkezés is.  Tovább »

Kedd este lesz az utolsó határidő arra, hogy leadjátok a pótfelvételi jelentkezéseteket.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Hamarosan költöztök kollégiumba vagy albérletbe az egyetem miatt?  Tovább »

Holnap éjfélig lehet még jelentkezni egyetemre, főiskolára pótfelvételi eljárással.  Tovább »

hirdetés

Eldöntöttétek, hogy megpróbáljátok a kollégiumi jelentkezést?  Tovább »

Még nem döntöttétek el, hogy melyik szakot akarjátok megjelölni a pótfelvételin? Figyeljetek, mert hétfő éjfélig le kell adnotok a jelentkezésetek.  Tovább »

A pótfelvételi kiváló lehetőség azoknak, akiket nem vettek fel sehova, de nem szeretnének halasztani.  Tovább »

Önköltség, tankönyvek, gólyatábor, albérlet vagy kollégium - mekkora kiadásal jár az egyetemi-főiskolai tanévkezdés? Utánajártunk.  Tovább »

A 2018-as pótfelvételin a korábbiakhoz hasonlóan - egy-két kivételtől eltekintve - csak önköltséges szakokat indítanak.  Tovább »

Önköltséges képzésre vettek fel és szeretnétek a pótfelvételivel újra jelentkezni a felsőoktatásba? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Minden bölcsészettudományi és társadalomtudományi szakhoz kötelező egy emelt szintű érettségi a 2019-es felvételin is.  Tovább »

Megkezdődtek az egyetemi kollégiumi jelentkezések, hamarosan készülhettek a gólyatáborra is. De mi a helyzet a beiratkozással?  Tovább »

Ha bekerültetek az egyetemre, akkor hamarosan ideje lesz elkezdeni készülni az első félévetekre.  Tovább »

A most érkező külföldi hallgatókkal tovább emelkedik a Debreceni Egyetem elsőéveseinek száma: a tavalyi 1690 után ebben az évben már 1825-en...  Tovább »

Fontos, hogy tudjátok, mit és meddig kell vállalnotok, ha állami ösztöndíjas képzésre jelentkeztetek a 2018-as felvételin.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X