Több mint 21 ezren jelöltek meg mesterképzést első helyen az idén: íme, a tíz legnépszerűbb szak önköltsége nappali tagozatos, magyar nyelvű képzésen.  Tovább »

Nem tudjátok, milyen idézettel zárjátok a ballagási beszédet, vagy mit írjatok a meghívóra? Összegyűjtöttünk tíz rendhagyó ballagási idézeteket.  Tovább »

hirdetés

Vészesen közeleg a magyarérettségi, de még van időtök átfutni a kötelező olvasmányokat.  Tovább »

Milyen feltételekkel kaphattok pluszpontot a külföldi nyelvvizsgákért? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Hamarosan itt az érettségi: gyakoroljatok velünk az írásbelire!  Tovább »

Megjelölhettek-e még új képzést a felvételin? Meddig lehet változtatni a szakok sorrendjén? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.  Tovább »

Megkaphatja az érettségi feladatokat az a német diák, aki az információszabadságról szóló törvényre hivatkozva kikérte a vizsga anyagait, kérését...  Tovább »

Hány pontért jár ötös a középszintű és az emelt szintű érettségin, illetve hogyan kell elérnetek a kettes alsó ponthatárát?  Tovább »

A sárga vagy a fehér színű függvénytáblázatot kell bevinnetek az érettségire, és mi történik, ha elfelejtitek kiradírozni belőle a korábbi...  Tovább »

A februári határidő lejárta után még hozzáadhattok új szakokat az egyetemi, főiskolai jelentkezésetekhez? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Az információszabadságról szóló törvényre hivatkozva betekintést kér az érettségi feladatokba egy német diák, aki éppen a vizsgára készül.  Tovább »

Az eddigi 16 mellett további 25 szakon húztak központi ponthatárt a 2015-ös felvételin: aki ezt nem éri el, csak önköltséges helyre kerülhet be.  Tovább »

Hamarosan itt az érettségi: gyakoroljatok velünk az írásbelire!  Tovább »

Az idén 105 616 diák jelentkezett a felsőoktatásba, a tíz legnépszerűbb alapszakra összesen 47 907-en pályáznak, közülük 39 314-en állami...  Tovább »

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X