Kárpáti György Mór rövidfilmjét az elmúlt évek gólyatábori erőszakbotrányai ihlették.  Tovább »

Szendrey Júlia varta a kokárdát, de vajon ő is szabad lett-e a szabadságharc idejére? Valóban mindenre emlékszel a tanulmányaidból?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Robbanószer birtoklása miatt még januárban őrizetbe vettek egy 16 éves lányt a dán hatóságok, fény derült arra, hogy mit keresett robbanóanyag egy...  Tovább »

Aki az érettségi után külföldön kezdi meg felsőfokú tanulmányait, az örökre elhagyhatja az országot, aki viszont marad, az nyitva hagy egy ajtót...  Tovább »

hirdetés

3,3 milliárd forintnyi uniós forrással gazdálkodhatott a minisztériumi támogatással létrejött Új Nemzedék Központ Kft.  Tovább »

A TED ED legfrissebb logikai fejtörőébe szaladtunk, amelyben egy régészcsapat küldetése során megpróbál kijutni egy omladozó templomból, de több...  Tovább »

Rekordszámú, több mint 18 ezer pályázó jelentkezett az amerikai űrkutatási hivatal legújabb űrhajósképzésre.  Tovább »

A gravitációs hullámok létezésének megerősítése nagy port kavart a közelmúltban, a hullámokat feketelyukak keltették az univerzumban.  Tovább »

Bár rengeteget változott az 1956-os forradalom óta Budapest, a legismertebb utcák és terek azért felismerhetők.  Tovább »

Vállalod a kihívást? Indítsd be a karriermotort!  Tovább »

- Belekóstolnál az IT tanácsadók életébe?- Kipróbálnád magad egy igazi szakmai versenyen?  Tovább »

Február 8-án indult el az Erste HozamLáz nevû tőzsdejátéka.  Tovább »

Ausztráliában úgy szigorították a bevándorlási szabályokat, hogy az kedvez az angol nyelvet beszélőknek és a diplomásoknak, az indoklás szerint...  Tovább »

Elvesztek az Oktatási Hivatalnak csütörtökön küldött érettségi jelentkezések és középiskolai felvételivel kapcsolatos adatok.  Tovább »

2010. február 4-én 15 órától látogathatnak el a mesterszakok iránt érdeklődők a BME nyílt napjára.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X