Mi történik, ha nem sikerül helyet szerezni az önkormányzati bölcsődékben? Milyen anyagi teherrel jár, ha a magánbölcsit kell választanotok?  Tovább »

Mint a korábbi években, idén is fontos szempont a környezettudatosság a szervezők számára.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Kárpáti György Mór rövidfilmjét az elmúlt évek gólyatábori erőszakbotrányai ihlették.  Tovább »

Szendrey Júlia varta a kokárdát, de vajon ő is szabad lett-e a szabadságharc idejére? Valóban mindenre emlékszel a tanulmányaidból?  Tovább »

hirdetés

Aki az érettségi után külföldön kezdi meg felsőfokú tanulmányait, az örökre elhagyhatja az országot, aki viszont marad, az nyitva hagy egy ajtót...  Tovább »

3,3 milliárd forintnyi uniós forrással gazdálkodhatott a minisztériumi támogatással létrejött Új Nemzedék Központ Kft.  Tovább »

A TED ED legfrissebb logikai fejtörőébe szaladtunk, amelyben egy régészcsapat küldetése során megpróbál kijutni egy omladozó templomból, de több...  Tovább »

Rekordszámú, több mint 18 ezer pályázó jelentkezett az amerikai űrkutatási hivatal legújabb űrhajósképzésre.  Tovább »

A gravitációs hullámok létezésének megerősítése nagy port kavart a közelmúltban, a hullámokat feketelyukak keltették az univerzumban.  Tovább »

Bár rengeteget változott az 1956-os forradalom óta Budapest, a legismertebb utcák és terek azért felismerhetők.  Tovább »

A Mûegyetem Gazdaság és Társadalomtudományi Karának Üzleti Tudományok Intézete 2010. február 4-én, csütörtökön 15 órától nyílt napot tart.  Tovább »

Ha szeretnél megismerni minél több kultúrát a világból, ha angolul szeretnél továbbtanulni és ha vonz a nemzetközi karrierépítés lehetősége...  Tovább »

Ha már a zsebedben van egy diploma, de úgy érzed, hogy még fontos lenne tanulni, akkor már csak azt kell eldöntened, hogy melyik posztgraduális...  Tovább »

Javában zajlik a felsőoktatási jelentkezési időszak Magyarországon.  Tovább »

Hogyan bírják az álláskeresők a sikertelen próbálkozásokkal járó stresszt?  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X