Több ezüst- és bronzérmet szerzett a magyar csapat a Nemzetközi Matematikai Diákolimpián, amelyet idén Kolozsváron tartottak.  Tovább »

A cukorbetegek számára kifejlesztett applikációval nyerte meg a Falling Walls Lab nemzetközi innovációs verseny nemzeti fordulóját Havlik Károly, a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Tizenkét közép-kelet-európai országból 150 középiskola mintegy 2500 tanulója vesz részt a Vitázik a világ ifjúsága vitavetélkedőn.  Tovább »

A negyedik helyet szerezte meg a világ legnagyobb ifjúsági innovációs versenyén egy magyar egyetemista.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Magyar győzelemmel zárult az amerikai nemzetközi jogi-szoftverfejlesztő verseny, a Global Legal Hackathon - közölte a Budapesti Műszaki és...  Tovább »

Három ezüst- és három bronzérmet nyert a magyar csapat a Minszkben rendezett Nemzetközi Mengyelejev Diákolimpián.  Tovább »

Hány pont jár a 2018-as felvételin az Országos Középiskolai Tanulmányi Verseny (OKTV) döntőseinek?  Tovább »

A First Lego League európai döntőjének különdíja után most az AMTS lego robotversenyén arattak sikert az AKG-s robotépítő diákok.  Tovább »

Ha van kedvenc József Attila-versetek, és elég kreatívnak érzitek magatokat, akkor ezen a versenyen nektek is részt kell vennetek.  Tovább »

Megkapta a SAP különdíját az Alternatív Közgazdasági Gimnázium (AKG) csapata a First Lego League európai döntőjében.  Tovább »

Hány pont jár a 2018-as felvételin az Országos Középiskolai Tanulmányi Verseny (OKTV) döntőseinek?  Tovább »

A második helyezést szerezte meg a magyar csapat a bukaresti nemzetközi matematikai versenyen, ahová az előző évi nemzetközi matematikai...  Tovább »

Tíz hallgatói csapat részvételével zajlott le a kilencedik alkalommal nagy sikerrel megrendezett robotépítő verseny a Műegyetem aulájában.  Tovább »

2018-ban új feladatsorokkal ösztönzi a 9-12. évfolyamos tanulók matematika érettségire történő felkészülését a BME Természettudományi Kara.  Tovább »

A BME kapott felkérést a 2019. évi OTDK két szekciójának teljeskörű lebonyolítására, és a nyitó ünnepséget is a Műegyetemen tartják.  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X