November 6-án megkezdődött a regisztráció a Mathias Corvinus Collegium és a Case Solvers közös rendezésű megmérettetésére, az Országos Középiskolai...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Egy bronzérmet és kilenc kiválósági érmet nyertek a magyar versenyzők a fiatal szakmunkások világversenyén, a WorldSkills-en Abu-Dzabiban, ahol 51...  Tovább »

Elindult a jelentkezés a Freshhh 2017-re, a MOL-csoport tehetségkutató versenyére.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ha még nem hallottatok róla, akkor, azért, ha pedig már a jelentkezést tervezitek, azért érdemes elolvasni mindent, amit tudni kell a Tudományos...  Tovább »

Még pár napig van időtök jelentkezni az idei Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyre (OKTV), amelyért a felvételin többletpont jár, ha jó...  Tovább »

Egy 16 éves magyar diák, Szegedi Melinda aranyérmet szerzett a 32. Kínai Ifjúsági Tudományos és Technológiai Innovációs Versenyen.  Tovább »

A magyar versenyzők három érmet is szereztek a belgrádi Nemzetközi Földrajzi Olimpián (iGeo).  Tovább »

Egy kaposvári és egy miskolci diák aranyat nyert a Nemzetközi Matematikai Diákolimpián.  Tovább »

Négy ezüstérmet szerzett a magyar csapat a szombaton zárult Nemzetközi Kémiai Diákolimpián - közölte Magyarfalvi Gábor csapatvezető az MTI-vel.  Tovább »

„Van olyan ötleted, ami forradalmasítja a munka világát?” - címmel hirdetett versenyt az Aon Magyarország.  Tovább »

Hihetetlen találmánnyal versenyeznek a magyar egyetemisták az idei Microsoft Imagine Cup innovációs versenyén.  Tovább »

A Miskolci Egyetem informatikushallgatói csapata – zsinórban immár negyedjére – 2017-ben is bejutott a nívós, világszerte jegyzett...  Tovább »

Megdőlt az eddigi, 2011-es világcsúcs TARTÓ kategóriában az Óbudai Egyetem RECCS Tésztahíd Építő Világbajnokságán.  Tovább »

A képek láttán sokan érzik majd magukat valamivel jobban.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X