A magyar versenyzők három érmet is szereztek a belgrádi Nemzetközi Földrajzi Olimpián (iGeo).  Tovább »

Egy kaposvári és egy miskolci diák aranyat nyert a Nemzetközi Matematikai Diákolimpián.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Négy ezüstérmet szerzett a magyar csapat a szombaton zárult Nemzetközi Kémiai Diákolimpián - közölte Magyarfalvi Gábor csapatvezető az MTI-vel.  Tovább »

„Van olyan ötleted, ami forradalmasítja a munka világát?” - címmel hirdetett versenyt az Aon Magyarország.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hihetetlen találmánnyal versenyeznek a magyar egyetemisták az idei Microsoft Imagine Cup innovációs versenyén.  Tovább »

A Miskolci Egyetem informatikushallgatói csapata – zsinórban immár negyedjére – 2017-ben is bejutott a nívós, világszerte jegyzett...  Tovább »

Megdőlt az eddigi, 2011-es világcsúcs TARTÓ kategóriában az Óbudai Egyetem RECCS Tésztahíd Építő Világbajnokságán.  Tovább »

A képek láttán sokan érzik majd magukat valamivel jobban.  Tovább »

A HVG Európai integrációs ötletversenye olyan jelentkezőket vár, akik elképzeléseikkel megkönnyítik az európai uniós együttműködést, együttélést és...  Tovább »

Nyolcadik alkalommal rendezte meg a Kárpát-medencei Egyetemek Kupáját a BEAC csarnokában az ELTE és a Budapesti Egyetemi Atlétikai Klub.  Tovább »

Háromfordulós KRESZ-versenyt indított a Generali a Biztonságért Alapítvány és a DUE Médiahálózat.  Tovább »

Idén harmadszor hirdeti meg "Nemzetiszínháztörténeti" vetélkedőjét a Nemzeti Színház. A vetélkedőre négyfős, 10-11.  Tovább »

Ismét megrendezik a 12-16 éves lányok programozási versenyét.  Tovább »

Január 22-éig regisztrálhatnak a diákok az Országos Középiskolai Problémamegoldó Versenyre (OKPV).  Tovább »

Egy problémamegoldó versenyen a diákok "átírhatják" a történelmet, a főszervező szerint ebben a magyar diákok kifejezetten jók.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X