Biofűvel kereskedő fiatalkorúak ellen emeltek vádat Budapesten - közölte a Fővárosi Főügyészség csütörtökön az MTI-vel.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Több szabálysértési és büntetőeljárás ellenére is éveken át elhanyagolta két közös gyerekük iskoláztatását az a zalaegerszegi nő és élettársa, akik...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Több mint húsz kiskorú veszélyeztetésével vádol az ügyészség egy budapesti, XXIII.  Tovább »

Pénzt és műszaki cikkeket követeltek iskolatársuktól, most vádat emeltek ellenük.  Tovább »

Vádat emelt a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KRNNI) egy budapesti autósiskola vezetőjével, valamint román...  Tovább »

Életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésével gyanúsította meg a rendőrség azt a nőt, aki július 31-én életveszélyesen megsebesített egy, az...  Tovább »

Háromszáz ember elleni vádemelési javaslattal zárult az, a még 2007-ben indult nyomozás, amelynek három fő gyanúsítottja a legkülönfélébb...  Tovább »

Életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt emelt vádat a Somogy Megyei Főügyészség az ellen a 18 éves helyi fiatalember ellen, aki a tanév...  Tovább »

Vádemelést javasolt a rendőrség az ügyészségnek a szemérem elleni erőszakkal gyanúsított mohácsi művésztanár ellen.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X