A volt NDK területén élő iskolások jobbak matematikában és a természettudományos tantárgyakban, mint a Németország...  Tovább »

Katonai alapismeretek, természettudomány, gazdasági ismeretek - ezekből a tantárgyakból vizsgáztak az érettségizők hétfő délután.  Tovább »

Mennyit keresnek a friss diplomások? Mennyi idő alatt találnak állást, és hányan mennek külföldre?  Tovább »

A Zrínyi Miklós Gimnázium tanulói láthatták először a fővárosban azt a rendhagyó színházi előadást, amely a mérnöki pályáról és az abban rejlő...  Tovább »

(x)

Találd meg a hozzád illő szakot!

8 lépésben segítünk a személyiségednek megfelelő szak megtalálásában, a szakok megismerésében, a döntésben. Próbáld ki most!  Tovább »

Először mutatják be Budapesten a Mérnök Színház előadását, amelynek célja a természettudomány és a műszaki...  Tovább »

"Annyira nyomja a kormány a természettudományos területet, hogy nem lennék meglepve, ha már emiatt utálnák meg a...  Tovább »

„Ez a tankönyv megváltoztatja az életed” – így hirdetik az interneten a Fake Science 101 című könyvet.  Tovább »

Együttműködik az oktatási államtitkárság és a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) a természettudományos kerettantervek...  Tovább »

Tizenegyedik alkalommal jutalmazták Rátz Tanár Úr Életműdíjjal azokat a természettudományos tárgyakat oktató...  Tovább »

A kormány célja, hogy a természettudományos képzésre helyeződjön a magyar felsőoktatás hangsúlya - jelentette ki...  Tovább »

Már az iskolapadból a cégéhez próbálja csábítani, és anyagilag is támogatja a tanulókat több járműipari cég - számolt be csütörtökön a Népszabadság.  Tovább »

Néhány szerencsés tizenéves hamarosan esélyt kap arra, hogy az általa megtervezett tudományos kísérletet végrehajtsa a Nemzetközi Űrállomás...  Tovább »

Visszatáncolt a kötelező természettudományi érettségi bevezetésétől az oktatási államtitkárság: a köznevelési koncepció nyilvánosságra hozott...  Tovább »

Látványos segítséget kínál elsősorban matematikai, de néhány egyéb természettudományos feladat megoldásához is a Microsoft Mathematics - írja a...  Tovább »

Az írásbeli érettségik befejező napján harmincnégyféle vizsgát tartanak a középiskolákban: délelőtt idegen nyelvből, délután belügyi rendészeti...  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X