A 2017/2018-as tanévben 5882 köznevelési intézményben tanulhattak a diákok - írja a Világgazdaság keddi száma az Oktatási Hivatal adatai alapján.  Tovább »

Egymást váltották az oktatási/felsőoktatási/köznevelési államtitkárok és helyettes államtitkárok, többször tüntettek az egyetemisták és a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

December elején egyik napról a másikra távolították el a somlóvásárhelyi iskola igazgatóját, pedig az intézményt tíz éve vezető pedagógus három...  Tovább »

Megkérdezték az illetékes tankerületet, amely egyetértett a sajátos oktatási performansszal.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Decemberben azoktól az önkormányzatoktól is elvették az iskolákat, akik nem adták volna az államnak. Palkovics László szerint ez zökkenőmentes volt.  Tovább »

Pölöskei Gáborné úgy tűnik, csak az új tankerületi rendszer elindulásáig maradt a helyén, a következményekre más várhat.  Tovább »

Hat önkormányzat nem írta alá a tankerületi központokkal közösen készített megállapodásokat az iskolák átvételéről, ezért Tiszaeszláron, Csömörön...  Tovább »

Fontos, hogy menedzserszemléletű legyen a Klebelsberg Intézménytartó Központ (Klik), és támogassa a tankerületeknél ezt az egységes gondolkodásmódot...  Tovább »

Gyorsabban halad az önkormányzati működtetésű oktatási intézmények állami működtetésbe vétele, mint arra előzetesen számítottak - erről Horváth...  Tovább »

Heves megyében is problémákkal tarkított működése ellenére az újjászervezett Klik élén maradt a tankerületi igazgató.  Tovább »

Nem tisztázza a levél, pontosan kikre gondolnak, és miért ilyen sürgős a dolog.  Tovább »

A tankerületek átszabásával kevesebb, de már kipróbált igazgatókkal kezdi meg a Klik a következő tanévet.  Tovább »

Az országos központot leszámítva 58 tankerületből 51-ben a régi vezetők maradnak a tankerületek élén a Magyar Nemzet gyűjtése szerint.  Tovább »

Kinevezték az új tankerületi vezetőket is, akik állítólag nem lesznek igazi vezetők, hanem a több ezer igazgató.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X