Augusztus 11-én a debreceni Ady Endre Gimnázium épülete elé vonulnak tiltakozásul azok, akik nem fogadják el a gimnáziumot tizenhat éve vezető...  Tovább »

Lettországban a kisebbségi iskolákban is bevezetik a lett nyelvű oktatást. A reform bevezetése nagy felháborodást váltott ki.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Több, a február 23-i diáktüntetésen részt vevő tizenéves kapott értesítést az V.  Tovább »

Délután öt órakor ismét utcára vonulnak a diákok, a demonstrációt az Andrássy úton tartják.  Tovább »

hirdetés

Magasabb fizetésért tüntettek hétfőn az argentin pedagógusok. Galéria.  Tovább »

A pénteki diáktüntetés végén harminc-negyven ember továbbindult tüntetni, őket a Vadász utcában körbezárták és igazoltatták a rendőrök - írja a hvg.  Tovább »

"A jelenlegi oktatási rendszer rohad" - hangzott el a Kossuth téren, ahol több ezer diák, szülő és tanár tüntetett az "oktatási rendszerváltásért".  Tovább »

Pénteken a diákok az "oktatási rendszerváltásért" vonulnak az utcákra, eddig több ezren jelezték az esemény Facebook-oldalán a részvételüket.  Tovább »

Február 23-ra újabb tüntetést szerveznek a diákok, szerintük ugyanis "kiderült, Orbán Viktor fél a fiatal demokratáktól, megtagadta fiatalkori...  Tovább »

Orbán Viktor várhatóan nem áll ki nyilvános vitára a Független Diákparlamenttel, erről Lázár János, a Miniszterelnökség vezetője beszélt szokásos...  Tovább »

Nyilvános vitára hívják Orbán Viktort, akinek február 7-ig kell választ adnia.  Tovább »

Közzétette a Tanítanék Mozgalom azt a levelet, amellyel Vekerdy Tamás pszichológus üzent a vasárnapi tüntetés résztvevőinek.  Tovább »

A másfél héttel ezelőtti diáktüntetés után újabb demonstrációt tartottaka Kossuth téren: több százan tiltakoztak az iskolák militarizálása, a...  Tovább »

Tüntetést szervez a Kossuth térre a Tanítanék a szabad oktatásért.  Tovább »

A Pedagógusok Szakszervezete is csatlakozik a Tanítanék vasárnap délutáni tüntetéséhez.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X