Angela Merket nyitotta meg a CeBit informatikai kiállítást és beszédében kormánya terveiről beszélt a Német és az európai digitális gazdaság...  Tovább »

Esélye ugyan van Taylor Rosenthalnak, egy 8,5 milliárdos ajánlatot már visszautasított a startup cégéért.  Tovább »

Nem valószínű, hogy sokaknak kell bemutatni a Prezit, a LogMeIn-t vagy a Ustream magyar startupkirályokat, de ha az igazi munkába szeretnétek...  Tovább »

Ha ilyen ütemben mondanak le a papírról a legnagyobb világcégek, akkor a jövőben a szakmai gyakorlat többet érhet a diplománál.  Tovább »

A három egyetemista San Franciscóban, 2008-ban alapította meg az Airbnb nevű online közösségi piacteret, az ötletük...  Tovább »

Izgalmas, innovatív elképzeléseitek vannak, és ezeket meg is szeretnétek valósítani?  Tovább »

Új inkubációs programot a Budapesti Corvinus Egyetemen és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen Vecsenyi...  Tovább »

Még mindig kevés pályakezdő indít vállalkozást Magyarországon, de vannak olyanok, akik az egyetem után nem álláshirdetéseket kezdenek böngészni...  Tovább »

hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X