A Startup Safary idején ellepik a várost a fiatal informatikai vállalkozók és az érdekesebbnél érdekesebb ötletek is, hiszen ez maga a startup...  Tovább »

Kétszáznál is több programmal készül április 19-20-ra a Startup Safary Budapest 2018. Menőbbnél menőbb programok és előadások várják az érdeklődőket.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Kétszáznál is több programmal készül április 19-20-ára a Startup Safary Budapest 2018. Menőbbnél menőbb programok és előadások várják az érdeklődőket.  Tovább »

Világszerte egyre népszerűbb a crowdfunding, vagyis a közösségi finanszírozás, az „együtt összedobjuk” elvre építő startupalapítók azonban...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Miért félünk annyira a kudarctól, a bukástól? Miért áll rosszul a „vállalkozói ökoszisztéma” Magyarországon?  Tovább »

Asztmásokon segít az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) Informatikai Kara diákjainak Pulmoment nevű telefonos alkalmazása, mely egyedüli...  Tovább »

Az easyMaths 2011-ben indult, és azóta is segíti az egyetemistákat a matematikában, gazdasági ismeretekben és hasonlókban, de hol kezdték az alapítók?  Tovább »

Vak embereknek adja vissza az olvasás élményét 2017 magyar diákstartupja, a csapat tagjai július végén Seattle-ben, a Microsoft Imagine Cup nevű...  Tovább »

A Lauder-iskola végzős diákjai tanrendjébe a vállalati kultúra oktatása is bekerült.  Tovább »

A Startup Safary idei előadói között volt Limbacher Tivadar, aki Szabadkai Attilával 2011-ben, egyetemistaként hozta létre Ma este Színház!  Tovább »

Holnap és holnapután rengeteg program vár az első Startup Safary-n.  Tovább »

Kétszáznál is több programmal vár április 20-21-én a Startup Safary Budapest 2017.  Tovább »

Megszületett a döntés a győztes kifejezésekről a Pénz7 nyitónapján meghirdetett névkereső pályázaton, szerdán a zsűri eredményt hirdetett az egyes...  Tovább »

Hogy néz ki a világ egyik legnagyobb repülőjegy-keresőjének, a Skyscannernek a budapesti központja?  Tovább »

Angela Merket nyitotta meg a CeBit informatikai kiállítást és beszédében kormánya terveiről beszélt a Német és az európai digitális gazdaság...  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X