A Lauder-iskola végzős diákjai tanrendjébe a vállalati kultúra oktatása is bekerült.  Tovább »

A Startup Safary idei előadói között volt Limbacher Tivadar, aki Szabadkai Attilával 2011-ben, egyetemistaként hozta létre Ma este Színház!  Tovább »

Holnap és holnapután rengeteg program vár az első Startup Safary-n.  Tovább »

Kétszáznál is több programmal vár április 20-21-én a Startup Safary Budapest 2017.  Tovább »

hirdetés

Megszületett a döntés a győztes kifejezésekről a Pénz7 nyitónapján meghirdetett névkereső pályázaton, szerdán a zsűri eredményt hirdetett az egyes...  Tovább »

Hogy néz ki a világ egyik legnagyobb repülőjegy-keresőjének, a Skyscannernek a budapesti központja?  Tovább »

Angela Merket nyitotta meg a CeBit informatikai kiállítást és beszédében kormánya terveiről beszélt a Német és az európai digitális gazdaság...  Tovább »

Esélye ugyan van Taylor Rosenthalnak, egy 8,5 milliárdos ajánlatot már visszautasított a startup cégéért.  Tovább »

Nem valószínű, hogy sokaknak kell bemutatni a Prezit, a LogMeIn-t vagy a Ustream magyar startupkirályokat, de ha az igazi munkába szeretnétek...  Tovább »

Ha ilyen ütemben mondanak le a papírról a legnagyobb világcégek, akkor a jövőben a szakmai gyakorlat többet érhet a diplománál.  Tovább »

A három egyetemista San Franciscóban, 2008-ban alapította meg az Airbnb nevű online közösségi piacteret, az ötletük...  Tovább »

Izgalmas, innovatív elképzeléseitek vannak, és ezeket meg is szeretnétek valósítani?  Tovább »

Új inkubációs programot a Budapesti Corvinus Egyetemen és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen Vecsenyi...  Tovább »

Még mindig kevés pályakezdő indít vállalkozást Magyarországon, de vannak olyanok, akik az egyetem után nem álláshirdetéseket kezdenek böngészni...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X