szerző:
Eduline

Kétszáznál is több programmal készül április 19-20-ára a Startup Safary Budapest 2018. Menőbbnél menőbb programok és előadások várják az érdeklődőket.

©

Kevés jobb programot tudunk a Startup Safarynál: a kétnapos fesztiválon lesznek wokshopok, beszélgetések, előadások. Találkozhattok azokkal, akik még most próbálkoznak az ötleteik megvalósításával és azokkal is, akiknek már sikerült.

A város különböző pontjain található startupok várják az érdeklődőket. A helyszíneken megismerkedhettek az adott irodával, az ott zajló munkával, és előadások is lesznek.

Mi az a Startup Safary?
Berlinből 2012-ben indult kezdeményezés, amelynek célja a startup világ megismertetése a szélesebb közönséggel, illetve a piaci szereplők közötti kapcsolatok bővítése. A cégek egy vagy két napra kinyitják kapuikat az érdeklődők előtt, és programokat szerveznek szakmabelieknek, potenciális befektetőknek, álláskeresőknek, pályaválasztás előtt állóknak. A Startup Safaryt eddig Európa több mint tíz városában rendezték meg Párizstól Athénig. Budapesten tavaly tartották az első ilyen eseményt közel 3 ezer résztvevővel.

A rengeteg program közül válogathattok, erről bővebben itt olvashattok.

Regisztrálni pedig itt tudtok.

 

Így indíthatsz sikeres startupot 6 lépésben - tippek

A Startup Safary idei előadói között volt Limbacher Tivadar, aki Szabadkai Attilával 2011-ben, egyetemistaként hozta létre Ma este Színház! nevű oldalt, amelyen last minute jegyeket lehet vásárolni, jelentős kedvezménnyel. Ma, hat évvel később már több mint 110 ezer felhasználójuk van, és több mint 130 színházzal dolgoznak együtt Budapesten és vidéken.