Íme az idei felvételi legnépszerűbb orvosi, jogi, informatikai, bölcsész, műszaki, gazdasági és természettudományi képzésének ponthatára.  Tovább »

Pszichológia, vezetés és szervezés, kommunikáció- és médiatudomány: ezekre a mesterképzési szakokra szerzett nappali tagozatos, állami ösztöndíjas...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Turizmus-vendéglátás, gazdálkodási és menedzsment, kereskedelem és marketing, gazdaságinformatikus, pénzügy és számvitel - ezek idén a legnépszerűbb...  Tovább »

Mérnökinformatikus, gépészmérnöki, programtervező informatikus: ezekre az alapszakokon szerzett nappali tagozatos, állami ösztöndíjas férőhelyet a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Milyen ponthatárokat húztak a legnépszerűbb mesterképzéseken? Itt találjátok a különböző egyetemeken meghirdetett ponthatárokat.  Tovább »

Kommunikáció- és médiatudomány, nemzetközi tanulmányok és szociológia - ezek a legnépszerűbb gazdasági alapszakok a 2018-as felvételin.  Tovább »

Hány pontra volt szükség a 2018-as felvételin az informatikai képzésekhez? Mutatjuk a ponthatárokat.  Tovább »

Hány pontra volt szükség a 2018-as felvételin a biológia, kémia, matematika szakhoz? Mutatjuk a ponthatárokat.  Tovább »

Milyen ponthatárokat húztak a legnépszerűbb műszaki alapképzéseken?  Tovább »

Sok felvételizőt érhetett kellemetlen meglepetés, több népszerű szakon ugyanis az előzetesen meghirdetett ponthatárnál jóval magasabb pontszámmal...  Tovább »

Pszichológia, anglisztika, közösségszervezés, szabad bölcsészet - ezek a legnépszerűbb bölcsészettudományi alapszakok a 2018-as felvételin.  Tovább »

Hány pontra volt szükség a 2018-as felvételin az orvosi, fogorvosi, gyógyszerész vagy éppen az ápolás-betegellátás szakhoz? Mutatjuk a ponthatárokat.  Tovább »

3418 hallgatót vett fel szeptemberben induló magyar és angol nyelvű képzéseire a Budapesti Corvinus Egyetem: az alapszakokra felvettek közel fele...  Tovább »

Este nyolckor nyilvánosságra hozták a 2018-as felvételi ponthatárait, amelyet már az Eduline-on is böngészhettek.  Tovább »

Gazdálkodási és menedzsment, kereskedelem és marketing, turizmus-vendéglátás - ezek a legnépszerűbb gazdasági alapszakok a 2018-as felvételin.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X