Évek óta a jogászképzés egyik legnépszerűbb osztatlan szak, több ezren jelentkeznek állami ösztöndíjas formára, de csak a jelentkezők pár százaléka...  Tovább »

Milyenek lesznek a pontszámítási szabályok a 2018-as felsőoktatási felvételin?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Mely szakokon húzták a 2017-es pótfelvételi legmagasabb ponthatárait? Mutatjuk a listát.  Tovább »

Az idei felvételin a harmadik legnépszerűbb szak volt a jelentkezők között az óvodapedagógus, és sokan jelentkeztek gyógypedagógiára is.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Milyen ponthatárokat húztak a legnépszerűbb mesterszakokon?  Tovább »

Sokan jelentkeztek 2017-ben is informatikai alapképzésre. Mutatjuk, hogy hány ponttal lehet idén bekerülni.  Tovább »

Változtattak az orvosi, fogorvosi és gyógyszerészet képzés előzetes ponthatárain, sok felvételizőt érhetett kellemetlen meglepetés.  Tovább »

Az idei felvételin is a gazdasági szakok taroltak, a magasan meghúzott előzetes ponthatárok ellenére több ezren próbáltak állami ösztöndíjas helyet...  Tovább »

Jogi képzési területen tanulnátok tovább? Mutatjuk, milyen szakokon húztak előzetes ponthatárokat.  Tovább »

Több agrárképzésen az idén is előzetes ponthatárokat húztak - nézzük, melyek ezek az alap- és osztatlan szakok.  Tovább »

Ahogy az előző években, úgy az idei felvételin is a gazdasági szakok taroltak - a gazdálkodási és menedzsment ismét a legnépszerűbb BSc-képzés.  Tovább »

Milyen ponthatárokra számíthatnak azok a felvételizők, akik állami ösztöndíjasként szeretnének továbbtanulni valamelyik bölcsészettudományi szakon?  Tovább »

Milyen ponthatárok lesznek a három népszerű orvosi-egészségtudományi osztatlan képzésen? Hány pont kell az állami ösztöndíjas férőhelyhez?  Tovább »

Milyen ponthatárokra számíthatnak ebben az évben azok, akik valamelyik népszerű társadalomtudományi szakra - például politikatudományra...  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X