Keresztféléves felvételivel jelentkeznétek mesterképzésre? Mutatjuk a pontszámítási szabályokat.  Tovább »

Jól beszéltek németül, és mesterképzésre jelentkeznétek? Ezzel az ösztöndíjjal Németországban tanulhattok. Mutatjuk a pályázat feltételeit.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ha műszaki informatikai képzésen tanultatok, és megvan a diplomátok, de szívesen fejlesztenétek a tudásotokat, ez az ösztöndíj nektek szól.  Tovább »

Holnap éjfélig lehet még jelentkezni egyetemre, főiskolára pótfelvételi eljárással.  Tovább »

hirdetés

Melyik mesterszakra jelentkeztek a legtöbben a 2018-as felvételin? Melyik tíz szak a legnépszerűbb, és ezeket hányan jelölték meg első helyen?  Tovább »

Sok egyetemen már elkezdődött a mesterszakos felvételi, azaz a diákok már részt vettek írásbeli vagy szóbeli vizsgákon.  Tovább »

Mesterszakra jelentkeztetek? Akkor nem árt tisztában lenni a megjelölt szak pontos felvételi követelményeivel.  Tovább »

Mesterképzésre jelentkeztek? Tudjátok, hogy mennyire eltérőek a felvételi eljárások egyetemenként? Megnéztünk három népszerű képzést.  Tovább »

Ha ebben a félévben diplomáztok és versenyeztetnétek a szakdolgozatotokat, ez a pályázat nektek való.  Tovább »

Mesterszakra jelentkeztek? Fontos tisztában lenni a megjelölt szak pontos felvételi követelményeivel.  Tovább »

Ha mesterképzésre jelentkeztek, fontos ha tudjátok, az adott szakra milyenek az előzetes feltételek.  Tovább »

Milyen dokumentumokat kell beszerezniük a 2018-ban felvételizőknek? Miket kérhetnek az egyetemek és főiskolák?  Tovább »

Autonóm járműirányítási mérnök mesterszakot indít szeptemberben a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) közlekedésmérnöki és...  Tovább »

Milyenek a pontszámítási szabályok a mesterszakos felvételin? Milyen szempontok alapján rangsorolják a jelentkezőket?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X