Sok egyetemen már elkezdődött a mesterszakos felvételi, azaz a diákok már részt vettek írásbeli vagy szóbeli vizsgákon.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Mesterszakra jelentkeztetek? Akkor nem árt tisztában lenni a megjelölt szak pontos felvételi követelményeivel.  Tovább »

Mesterképzésre jelentkeztek? Tudjátok, hogy mennyire eltérőek a felvételi eljárások egyetemenként? Megnéztünk három népszerű képzést.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ha ebben a félévben diplomáztok és versenyeztetnétek a szakdolgozatotokat, ez a pályázat nektek való.  Tovább »

Mesterszakra jelentkeztek? Fontos tisztában lenni a megjelölt szak pontos felvételi követelményeivel.  Tovább »

Ha mesterképzésre jelentkeztek, fontos ha tudjátok, az adott szakra milyenek az előzetes feltételek.  Tovább »

Milyen dokumentumokat kell beszerezniük a 2018-ban felvételizőknek? Miket kérhetnek az egyetemek és főiskolák?  Tovább »

Autonóm járműirányítási mérnök mesterszakot indít szeptemberben a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) közlekedésmérnöki és...  Tovább »

Milyenek a pontszámítási szabályok a mesterszakos felvételin? Milyen szempontok alapján rangsorolják a jelentkezőket?  Tovább »

Mesterképzésre jelentkeztek, de nem tudjátok, hogyan kaphattok pluszpontokat a felvételin? Minden szabályt az egyetemek határoznak meg? Itt a válasz.  Tovább »

Nagy az érdeklődés az idén ősszel először indított ápolói mesterképzés iránt.  Tovább »

Az Állami Egészségügyi Ellátó Központ ösztöndíjpályázatot hirdetett ápolás mesterképzési szakos hallgatóknak, az első félévben akár 640 ezer...  Tovább »

A szeptemberben induló, ápolóknak szóló egyetemi mesterképzésre (MSc) jelentkezőknek is ösztöndíjat vezet be a kormány - jelentette be az...  Tovább »

Habár a pontozási rendszerek intézményenként eltérőek, bizonyos jogcímeken többlettpontokhoz juthattok a mesterszakos felvételitek során.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X