Milyenek a pontszámítási szabályok a mesterszakos felvételin? Milyen szempontok alapján rangsorolják a jelentkezőket?  Tovább »

Mesterképzésre jelentkeztek, de nem tudjátok, hogyan kaphattok pluszpontokat a felvételin? Minden szabályt az egyetemek határoznak meg? Itt a válasz.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nagy az érdeklődés az idén ősszel először indított ápolói mesterképzés iránt.  Tovább »

Az Állami Egészségügyi Ellátó Központ ösztöndíjpályázatot hirdetett ápolás mesterképzési szakos hallgatóknak, az első félévben akár 640 ezer...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A szeptemberben induló, ápolóknak szóló egyetemi mesterképzésre (MSc) jelentkezőknek is ösztöndíjat vezet be a kormány - jelentette be az...  Tovább »

Habár a pontozási rendszerek intézményenként eltérőek, bizonyos jogcímeken többlettpontokhoz juthattok a mesterszakos felvételitek során.  Tovább »

Február 15-ig jelentkezhettetek a 2017-es felvételire, az eredményekre azonban még pár hónapot várnotok kell.  Tovább »

A felvételi azoknak is kihívás, akik már szereztek egy diplomát. Itt vannak a legkeresettebb mesterszakok.  Tovább »

A Karlsruhe Institute of Technology intézmény ösztöndíjat kínál két éves, angol nyelvű mesterképzés elvégzésére...  Tovább »

Még egy hónapotok van az egyetemi-főiskolai felvételi jelentkezési határidejéig - az elektronikus jelentkezési lapot nem nehéz kitölteni, de néhány...  Tovább »

Mesterszakra szeretnétek jelentkezni a 2017-es felvételin? Íme, ilyenek a pontszámítási szabályok.  Tovább »

Eltűnik a mesterszak, így aki alapdiplomával akar tanárrá válni, kezdhet mindent az elején.  Tovább »

A keresztféléves felvételi eljárásban így számolják a pontokat.  Tovább »

Az egyetemek vilgárangsoráról híres Quacquarelli Symonds (QS) Magyarországra hozza a legjobb külföldi egyetemek mesterképzéseinek börzéjét.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X