A Karlsruhe Institute of Technology intézmény ösztöndíjat kínál két éves, angol nyelvű mesterképzés elvégzésére...  Tovább »

Még egy hónapotok van az egyetemi-főiskolai felvételi jelentkezési határidejéig - az elektronikus jelentkezési lapot nem nehéz kitölteni, de néhány...  Tovább »

Mesterszakra szeretnétek jelentkezni a 2017-es felvételin? Íme, ilyenek a pontszámítási szabályok.  Tovább »

Eltűnik a mesterszak, így aki alapdiplomával akar tanárrá válni, kezdhet mindent az elején.  Tovább »

A keresztféléves felvételi eljárásban így számolják a pontokat.  Tovább »

Az egyetemek vilgárangsoráról híres Quacquarelli Symonds (QS) Magyarországra hozza a legjobb külföldi egyetemek mesterképzéseinek börzéjét.  Tovább »

Több kisebb intézménynél magasabb felvételi pontszám kellett a bejutáshoz a legnépszerűbb mesterszakoknál.  Tovább »

Milyen dokumentumokat kell leadnotok, ha mesterképzésre felvételiztek? Hogyan számolják ki a pontszámotokat? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Milyenek a pontszámítási szabályok a mesterszakos felvételin? Mire adhatnak többletpontot az egyetemek és főiskolák?  Tovább »

Megszűnő szakok, új központi ponthatárok: összeszedtük nektek, milyen változások várhatók 2016-tól a felsőoktatásban.  Tovább »

Közel öt és fél ezren jelentkeztek a 2016 februárjában induló keresztféléves képzésekre, a legtöbben állami ösztöndíjas mesterképzéseket jelöltek...  Tovább »

Osztatlan egyetemi képzéssel és mesterszakos végzettséggel érhető el a legmagasabba bér.  Tovább »

2016-tól kivétel nélkül minden mesterképzés alapfeltétele lesz legalább egy középfokú komplex nyelvvizsga megléte.  Tovább »

Vezetés és szervezés, vállalkozásfejlesztés, pénzügy, marketing - ezek voltak az idei felvételi legnépszerűbb mesterképzései.  Tovább »

hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X