A tanár is biztos elnevette magát. (Meg végülis igaz).  Tovább »

Ezekkel a feladatokkal kell boldogulnia egy tizedikes, tehát 16 éves diáknak.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Valóban hibás volt az angol nyelvű matematikaérettségi egyik feladata.  Tovább »

A tegnapi matekérettségi emelt szintű hivatalos megoldásait is közzétette az Oktatási Hivatal.  Tovább »

hirdetés

Megérkeztek a tegnapi középszintű matekérettségi hivatalos megoldásai.  Tovább »

Megvolt a matekérettségi is, a két legnehezebb (?) vizsgával megvagytok, a holnapi töri előtt jöjjön egy kis lazítás.  Tovább »

Kedden matekból érettségiztek a diákok - legtöbbjük valószínűleg nem ezt a vizsgát várta a legjobban, legalábbis erről árulkodnak az elmúlt évek...  Tovább »

Ha az lenne a matekérettségi után a legelső gondolatotok, hogy mi van, ha nincs meg a kettes, akkor ezt a cikket kell elolvasnotok.  Tovább »

Kedden a matekvizsgával folytatódott az érettségi szezon.  Tovább »

Hány pontot lehet kapni a középszintű matekérettségi feladataira? Milyenek a pontozási szabályok emelt szinten? Itt minden infót megtaláltok.  Tovább »

A szakértők nem osztják több diák véleményét, szerintük igenis megoldható, korrekt, és a tavalyinál nem nehezebb középszintű érettségit írtak...  Tovább »

Megvannak a középszintű matekérettségi utolsó, választható feladatainak nem hivatalos megoldásai.  Tovább »

Kedden a matekérettségi volt soron - itt találjátok a középszintű feladatsor első részének nem hivatalos megoldásait.  Tovább »

Itt találjátok a középszintű matekérettségi második, hosszabb - és kötelező - feladatokból álló részének megoldását.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X