Hogyan kapcsolódik egymáshoz egy matematikai egyenlet és a negyedik Star Wars-film kocsmai muzsikája? Egy Dani Ochoa nevű lány megmutatta.  Tovább »

Érettségire készültök, de matek nem tartozik a kedvenceitek közé? Próbáljátok ki a következő három ingyenes appot.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ezzel a kvízzel begyakorolhatják a matematikai érettségi egyik feladattípusát. Különböző évek feladatsoraiból válogattunk.  Tovább »

A második helyezést szerezte meg a magyar csapat a bukaresti nemzetközi matematikai versenyen, ahová az előző évi nemzetközi matematikai...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Korábbi évek matematika érettségi feladataiból válogattunk nektek. Ezek a kérdések általában egy-egy pontot érnek.  Tovább »

Előző évek matematikaérettségi feladatsoraiból készítettünk nektek összeállítást.  Tovább »

Szombaton írták meg matekból a közép- és emelt szintű próbaérettségit azok, akik részt vettek a Studium Generale, a Budapesti Corvinus Egyetem...  Tovább »

Már csak három hónap van hátra a 2018-as érettségi szezon kezdetéig.  Tovább »

Egy olyan feladatsorral készültünk nektek, amely sokak mentőöve az érettségin, hiszen 50 százalék eséllyel lehet helyesen válaszolni a kérdésekre.  Tovább »

Mutatunk egy remek alkalmazást, amely jól jöhet, ha éppen matekot gyakoroltok, és ellenőrizni szeretnétek a végeredményeteket.  Tovább »

Érdekes feladatot találtunk, amely a matematikai fogalmak ismeretét ellenőrzi. Ne aggódjatok, csak elsőre tűnnek nehéznek.  Tovább »

Jók vagytok matekból? Gyakorolnátok egy picit? Akkor ezzel a teszttel most kideríthetitek, hogy mennyit tudtok. Nektek hibátlan lesz?  Tovább »

Január 20-án, vagyis szombaton írják meg a középiskolákba jelentkező diákok a központi írásbeli felvételit magyar nyelvből és matematikából.  Tovább »

Székelyhidi László elnyerte a német "nemzeti Nobel-díjnak" is nevezett Leibniz-díjat.  Tovább »

Egy kis gyakorlás senkinek sem árt a hétvégén. Ti meg tudnátok oldani ezt a feladatot?  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X