Hamarosan itt az érettségi: gyakoroljatok velünk az írásbelire!  Tovább »

El tudjátok képzelni, hogy az egyetemi matektanárotokról kiderül, hogy sikeres, több ezer fős rajongótáborral rendelkező modell?  Tovább »

Szeretitek a sudokut? Akkor ezt a logikai játékot imádni fogjátok!  Tovább »

Az általános iskolában tanult tudásra alapoz legújabb kvízünk. Töltsétek ki és kiderül, okosabbak vagytok-e egy hatodikosnál.  Tovább »

Matematikából, történelemből, üzleti közgazdaságtanból és elméleti gazdaságtanból tartott próbaérettségit szombaton a Studium Generale (SG), a...  Tovább »

A diákok és a szülők kiakadtak az idei középiskolai felvételi feladatain, a tanárok szerint azonban az eddigieknél alig volt nehezebb a feladatsor -...  Tovább »

"Egy évet készültem rá a semmiért" - ilyen és ehhez hasonló véleménnyel vannak a diákok a szombati központi írásbeliről. A gyakorikérdések.  Tovább »

Tudjátok, mi Kanada fővárosa, hány kromoszómája van egy egészséges embernek? Most kiderül, mennyire figyeltetek az iskolában.  Tovább »

Sőt, nemcsak megoldja, hanem lépésről lépésre le is vezeti - nagy segítség érettségire, vizsgára készülőknek.  Tovább »

A magyar- és a történelem- után az emelt szintű szóbeli matekérettségi tételeit is nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Egy diák azt kérdezte az Egyesült Királyság oktatási miniszterétől, mennyi 125 köbgyöke. Nem kapott választ.  Tovább »

Vektorok, háromszögek, függvények - éppen érettségire készültök, vagy csak kíváncsiak vagytok, mennyi maradt meg a középiskolai matekórákból?  Tovább »

Jól megy a fejben számolás? Akkor próbáljátok ki ezt a tesztet.  Tovább »

Szuper matektesztet ajánlunk nektek vasárnap délutánra.  Tovább »

Matektesztet ajánlunk péntek estére: négy szorzást kell megoldanotok, háromjegyű számokkal. Mennyi idő alatt sikerül?  Tovább »

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X