A többség már túl van az írásbeliken, nem is bírták magukban tartani felhőtlen örömüket, a közösségi oldalakat ellepte az elmúlt napokban az...  Tovább »

Hány pontot kell elérni az írásbelin, hogy szóbelizhessen az érettségiző? Mennyit kell minimum elérni szóbelin és írásbelin, hogy meglegyen a kettes?  Tovább »

Az érettségi közepén küldték ki az igazgatóknak a kerettanterv máris hírhedt módosítását véleményezésre.  Tovább »

(x)

Sprechen Sie Deutsch?

A budapesti Osztrák Intézet intenzív nyári német nyelvtanfolyamokat indít, amelyek az ÖSD német nyelvvizsgára is felkészítenek.  Tovább »

Egy egyszerűnek tűnő feladat vált ki éles vitákat a neten, mióta valaki posztolta a feladványt.  Tovább »

Elhalasztották az American Airlines légitársaság Philadelphiából az ontariói Syracuse-ba tartó járatának indulását, mert egy utas titkos terrorista...  Tovább »

A nekünk nyilatkozó tanárok és diákok túnyomó többsége szerint könnyen lehetett megírni az ide a középszintű érettségiket a legfeszítettebbnek...  Tovább »

Az emelt szintű matekérettségihez is közzétették a megoldókulcsot.  Tovább »

Az Oktatási Hivatal közzétette a középszintű érettségi hivatalos megoldókulcsát.  Tovább »

Az elmúlt évek tendenciái szerint készült a legtöbb diák az emelt szintű matematika érettségire, ennek megfelelően nem lepődtek meg a tér- és...  Tovább »

Elég optimista volt a diákok többsége a mai matekérettségivel kapcsolatban, és már-már a tegnapi magyarhoz hasonlították, de aztán kikerültek a nem...  Tovább »

A diákok inkább pozitívan nyilatkoztak az érettségiről, de többen említették, hogy a vártnál több számítást kellett végezniük, ezért gondba...  Tovább »

Általunk megkérdezett tanárok szerint szerint nem volt könnyű az idei középszintű matekérettségi második része.  Tovább »

A vártak szerint alakult a matekérettségi első fele, a feladatokra minden diák felkészülhetett, de volt egy-két pont, amire figyelniük kellett...  Tovább »

Diákokat kérdeztünk arról, hogyan érzik magukat a feladatmegoldás után. A második rész sokaknak nem tetszett.  Tovább »

hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X