A mathdokuban a csavar az, hogy nem csak a hagyományos sudoku szabályit kell betartani - egy sorban és egy oszlopban csak egyszer szerepelhet...  Tovább »

Milyen segédeszközt lehet használni a szóbeli matekérettségin? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

"A világ legnagyobb trollja paráztatja az érettségizőket, emeljük a kalapunkat!  Tovább »

A középszintű után az emelt szintű matekérettségi hivatalos megoldását is közzétette az Oktatási Hivatal - innen letölthetitek a feladatsort és a...  Tovább »

(x)

DF diplomások – életrevaló, sikeres munkavállalók!

A Dunaújvárosi Főiskola piacképes gyakorlati tudást, rendszerszemléletet, kapcsolati tőkét ad és életre nevel.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a középszintű matekérettségi hivatalos megoldását az Oktatási Hivatal - innen letölthetitek a feladatsort és a megoldókulcsot.  Tovább »

"A kétszintű érettségi rendszer bevezetése, tehát lassan tíz éve tananyag a gráfelmélet, kicsit furcsállom, hogy valaki kihagyja.  Tovább »

Több mint nyolcvanezer diák írta meg a középszintű matektesztet ma délelőtt.  Tovább »

A matekérettséginek már vége, hátradőlhettek. A gyakorikérdések.hu-n viszont még mindig ott virítanak a tegnap esti vizsgapánik legfurcsább kérdései.  Tovább »

Kellemes meglepetés érte a matekból emelt szinten érettségizőket, az eduline-nak nyilatkozó diákok legalábbis könnyűnek tartják az idei feladatsort.  Tovább »

Melyik volt a középszintű matekérettségi alattomos feladata? Szaktanárokat kérdeztünk az írásbeli második, hosszabb feladatokból álló részéről.  Tovább »

Az utolsó három feladat közül a térgeometriás példát hagyta ki az eduline által megkérdezett diákok többsége - az érettségizőknek így is kevés...  Tovább »

Melyek voltak a legproblémásabb feladatok a középszintű matekérettségin?  Tovább »

Itt találjátok a középszintű matekérettségi második feladatsorát, amelyre 135 percet kaptak a vizsgázók.  Tovább »

Tizenegy órakor ért véget a középszintű matekérettségi, az első, tizenkét kérdésből álló feladatsor megoldására 45 percet kaptak a diákok.  Tovább »

Tizenegy órakor ért véget a középszintű matekérettségi - az eduline olvasói röviden, velősen értékelték a feladatsort a Facebookon.  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X