Ezzel a gyors teszttel könnyen kideríthetitek, mennyire megy a számolás: hosszú, de nem túl bonyolult példákat kaptok.  Tovább »

Május 6-án jön a matekérettségi: az eduline és a Budapesti Corvinus Egyetem előkészítője, a Studium Generale közös előkészítőjével átismételhetitek...  Tovább »

Már csak három hét van az érettségiig, ideje elővenni a számológépet, és elkezdeni gyakorolni.  Tovább »

Milyen legális puskákat lehet használni a közép- és az emelt szintű matekérettségin? Melyik képlettárat érdemes bevinni az írásbeli vizsgára?  Tovább »

Már csak néhány hét van az idei tavaszi érettségiig - itt a következő matekteszt, amellyel kideríthetitek, hogy átmennétek-e az érettségi vizsgán...  Tovább »

Sokan kipróbáltátok tegnapi matektesztünket - itt a következő, amellyel kideríthetitek, átmennétek-e az érettségin, ha ma tartanák.  Tovább »

Öt hét van a matekérettségiig, évről évre több mint 90 ezer diák tölti ki a tesztet. De mire emlékszünk matekból öt-tíz évvel az érettségi után?  Tovább »

Két szám összeadása senkin nem foghat ki, ez a logikai játék mégis megizzaszthat titeket.  Tovább »

Jól megy a matek, vagy a legegyszerűbb példák is gondot okoznak? Tesztajánlónk péntekre.  Tovább »

Matekguruk, figyelem: elsőre könnyűnek tűnik a következő teszt, hiszen csak számokat kell összeadni, szorozni, osztani, de minden feladatot időre...  Tovább »

Hogyan tanulnak szorozni a kínai diákok? Napok óta újra terjed a Facebookon ez a videó.  Tovább »

Matematikából, történelemből és elméleti gazdaságtanból tartott próbaérettségit szombaton a Studium Generale (SG), a Budapesti Corvinus Egyetem...  Tovább »

A nyolcosztályos gimnáziumok felvételi feladatsorait és a megoldókulcsot is nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal.  Tovább »

A négyosztályos középiskolák mellett a négy- és hatosztályos gimnáziumok is ma tartották a központi írásbeli felvételit.  Tovább »

Nyilvánosságra hozta az Oktatási Hivatal a 2014. május-júniusi érettségi emelt szintű szóbeli vizsgáinak témaköreit. A vizsgákat június 5. és 13.  Tovább »

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X