Átmennétek a matekérettségin, ha ma lenne? Még van időtök gyakorolni a 2019-es érettségi előtt, mi pedig segítünk pár gyakorló feladatsorral.  Tovább »

Ha sok a matekházi, nehezen megy a legújabb témakör, vagy csak közeleg a témazáró?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Jó lenne, ha lenne olyan "tanárotok", aki bármikor segítene nektek, újra és újra elmagyarázná a feladatokat, segítene a házi megoldásában...  Tovább »

Mikor tartják a központi vizsgát? Milyen lesz a középiskolai központi felvételi matekból?  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Szívesen kipróbálnátok magatokat néhány matekteszttel? Mutatunk három izgalmas kvízt, amivel érdemes megküzdeni hétfő reggel is.  Tovább »

Lássuk, mennyire vagytok jók matekból. Profi fejszámolók vagytok?  Tovább »

Nyilvánosságra hozta a közép- és emelt szintű matekérettségi feladatsorát és megoldókulcsát az Oktatási Hivatal.  Tovább »

Nemcsak kijavítja a hibákat a tanárok helyett, hanem visszajelzésekkel a gyerekeket is segíti az az új matekos applikáció, amely októberben jelent...  Tovább »

Sok a matekházi, elkezdtétek az érettségi-felkészülést, vagy csak közeleg egy témazáró?  Tovább »

Épphogy elkezdődött a tanév, de már minden az érettségiről szól?  Tovább »

Több mint két éve kering a közösségi oldalakon a következő matematikai fejtörő, amelyről már a Daily Mail és az Independent is írt.  Tovább »

Mutatunk egy remek alkalmazást, amely jól jöhet, ha éppen matekot gyakoroltok, és ellenőrizni szeretnétek a végeredményeteket.  Tovább »

Szívesen megoldanátok néhány matektesztet? Mutatunk három egészen izgalmas kvízt.  Tovább »

Átadták a matematika Nobel-díjaként is emlegetett Fields-érmet. Négy remek kutató professzor, tanár gazdagodott a díjjal.  Tovább »

Matematikai igaz-hamis kvízzel edzésben tarthatjátok az agytekervényeiteket, de azt is kipróbálhatjátok, meg tudjátok-e oldani a korábbi érettségi...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X