Összeállították a világ legboldogabb országainak listáját.  Tovább »

Április 10-ig lehet pályázni a tavaszi fordulóban a Tempus Közalapítvány Campus Mundi ösztöndíjára, amely rövid külföldi tanulmányutakhoz nyújt...  Tovább »

Hamarosan az ország egyik legnevesebb gimnáziumában érettségizik a 18 éves hencidai roma fiú, Ötvös Pisti, az L.  Tovább »

Az Oxfordi Egyetem vezetői szerint garantálni kell a Nagy-Britanniában élő külföldi EU-állampolgárok tartózkodási jogosultságát a brit EU-tagság...  Tovább »

Több mint 750 ezer külföldi hallgató tanul amerikai egyetemeken, sokan közülük komoly problémával küzdenek.  Tovább »

A külföldi továbbtanulás továbbra is népszerű a magyar egyetemisták körében, jelenleg több mint 10 ezren tanulnak főként nyugat-európai és amerikai...  Tovább »

Már az idei tanévre emelkedtek a támogatási összegek.  Tovább »

Az idén 30 éves program hatalmas népszerűségnek örvend, hogy ez így is maradjon, itthon is keresik azt a hallgatót, aki bemutatja történetét.  Tovább »

Van még mit javítani az egyébként nagyon népszerű hallgatói mobilitási programon, de elő is álltak a tervekkel.  Tovább »

November végén, december elején több ösztöndíj jelentkezési határideje lejár. Összeszedtük a legfontosabbakat.  Tovább »

November 30-ig pályázhattok a Magyar Állami Eötvös Ösztöndíjra, amellyel három-nyolc hónapig kutathattok, tanulhattok, végezhettek alkotómunkát...  Tovább »

Szuper külföldi ösztöndíjat találtunk azoknak, akik már megszerezték alap- vagy mesterszakos diplomájukat, de szívesen tanulnának külföldön.  Tovább »

Az Erasmus ehhez képest csak egy kirándulásnak hat.  Tovább »

Ne ess el egy jó lehetőségtől, csak azért, mert nem hallottál róla!  Tovább »

A jobb gimnáziumokból többen mennének külföldre tanulni.  Tovább »

hirdetés

Idén érettségizel?

Iratkozz fel ÉRETTSÉGI-FELVÉTELI HÍRLEVELÜNKRE!

Iratkozz fel e-mail címeddel

vagy

Csatlakozz Facebookkal:

Szeretnék az eduline.hu-tól kereskedelmi célú tájékoztatókat kapni.

Már feliratkoztam »
Bezárás

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X