Hogyan zajlik az oktatás egy Waldorf-iskolában, és miben tér el a Waldorf-pedagógia a "hagyományos" módszerektől?  Tovább »

A Szülői Hang több mint ötezer szülő részvételével készített felmérésből kiderül: az általános iskolákban a matek- és az angolórákat érinti...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Megduplázódott a depressziós serdülők száma - derül ki a német Kaufmännische Krankenkasse (KKH) egészségbiztosító felméréséből.  Tovább »

Több mint 42 millióan nézték meg azt a videót, amelyet egy szülő tett közzé a Facebookon arról, hogyan köszönti az egyik amerikai általános iskola...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Még októberben is több mint ezer betöltetlen pedagógus álláshely volt szerte az országban - írja a Népszava.  Tovább »

Mi alapján döntenek a középiskolák a jelentkezők rangsorolásáról? Mutatjuk a részleteket.  Tovább »

Egy Kamaszhíd nevű különleges könyvtár nyílt Gödöllői Városi Könyvtárban, ahol nem csak olvasni tudnak a diákok.  Tovább »

Novemberben újra indul az ingyenes InterRail-program, tizenkétezer fiatal utazhatja körbe Európát.  Tovább »

"Igen, ezek a gyerekek és tanárok a képen éppen iskolában vannak és tanulnak" - írta fotójához a Budapest School.  Tovább »

A 444.hu számolt be a német AfD párt kezdeményezéséről.  Tovább »

Ha átfogóbban szeretnétek készülni a közelgő érettségire vagy éppen tudjátok, hogy mi az a témakör, ami nehezebben megy, a következő online...  Tovább »

Hány pedagógus dolgozik a magyarországi óvodákban, általános iskolákban és középiskolákban?  Tovább »

Az óvodai és iskolai pedagógusok egy része nem hajlandó vállalni a cukorbeteg gyerekek oktatását.  Tovább »

Újra megjelent a Facebookon az a levél, amelyet a diákok túlterheltségéről írt tavaly szeptemberben egy győri gimnazista.  Tovább »

Azoknak a pedagógusoknak, akik jelentkeztek a 2019-as minősítési eljárásra, portfóliót kell készíteniük. De mi a határidő? Mutatjuk.  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X