Milyen részekből áll az angolérettségi? Mennyi idő van egy-egy feladattípusra? Hány pontot lehet kapni összesen?  Tovább »

Szeretném, ha nem leterhelt, unott diákok ülnének a padokban, ha a gyerekeknek nem kellene egy felnőttnél is több munkát végezni, ha nem kellene a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Milyen lesz az idei középszintű magyarérettségi? Hány pontot lehet szerezni? Mennyi idő lesz az írásbelire? Utánajártunk.  Tovább »

A hét közepén kezdődnek az általános iskolai beiratkozások. Fontos figyelni arra, hogy minden kötelező dokumentumot magukkal vigyenek a szülők.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

"Mi nem csalódtunk Önben: Ön lekicsinyli azt a 3 hónapos egyeztetés során létrejött 30 oldalas dokumentumot, amelynek létrehozásában csak az Önök...  Tovább »

A „Magyarország jó tanulója − jó sportolója 2017" cím elnyeréséért pályázhattok, ha a 2016/17-es tanévet hjó tanulmányi eredménnyel és kimagasló...  Tovább »

A gerendási általános iskolás tanára egyetlen diákja miatt tanulta meg a Braille-ábécé használatát.  Tovább »

"A kormányok, legyenek bármilyen színűek, forradalmi változásokban gondolkodnak.  Tovább »

Túlterheltek a gyerekek és a tanárok, az iskola nem készít fel az életre, a mai fiatalok pedig kezelhetetlenek – ez derül ki abból a reprezentatív...  Tovább »

Előrehozott érettségit tesztek valamelyik nyelvből vagy informatikából?  Tovább »

Négy beszélő robot segít a matematika és a nyelv tanításában tamperei általános iskolákban - jelentette a Yle finn országos műsorszolgáltató.  Tovább »

A szülők 65 százaléka kimenekítené gyermekét az állami iskolákból, ha lenne rá lehetősége - derül ki a Szülői Hang Közösség online szülői...  Tovább »

"A férfi tanárok hiánya elsősorban a fiúk viselkedésére van direkt hatással, de a lányok számára is hátrányt jelent, különösen apahiány esetén vagy...  Tovább »

Kiderült, hogy idén melyik napokon lehet beíratni a gyerekeket az általános iskolákba, és hogy pontosan milyen dokumentumokat kell bemutatni.  Tovább »

Oktatási minimumról szóló megállapodást írtak alá pedagógusok és oktatók, valamint ellenzéki pártok képviselői hétfőn Budapesten, a közös...  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X