Szerintük természetes fluktuációról van szó, országos szintű pedagógushiányról pedig nem beszélhetünk.  Tovább »

"Ma már a pedagógus pálya egyre vonzóbb, az 50%-os pedagógus béremelés és a pedagógushallgatói ösztöndíjak hatására 30%-kal nőtt az érintett...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Milyen lehetőségek vannak az oktatásban az állami iskolákon kívül?  Tovább »

Mennyit kell fizetni Magyarország legdrágább iskoláiban évente? Mekkora a legnagyobb tandíj? Mutatjuk a három legdrágább iskolát.  Tovább »

hirdetés

Kiből lehet magántanuló? Kell-e órákra járni és milyen gyakran kell vizsgázni? Mivel jár mindez? Utánajártunk.  Tovább »

191 tanítói, 679 tanári - így áll most a pedagógus álláshirdetések száma.  Tovább »

Három fontos dátum, amit nem szabad elfelejteni, hiszen még szeptemberben észben kell tartani.  Tovább »

Eddig majdnem ötvenezren töltötték le az új Nemzeti alaptanterv tervezetét – mondta Csépe Valéria, a NAT-tervezetet készítő kutatócsoport szakmai...  Tovább »

Az állami általános iskolákban és gimnáziumokban augusztus végén 4325 betöltetlen álláshely volt, derül ki azokból a Klebelsberg Központnál...  Tovább »

Péntek este nyilvánosságra hozták az új Nemzeti alaptanterv tervezetét, sőt több szakmai szervezet és oktatáskutató gyorselemzést is adott már az...  Tovább »

"Sokan fel vannak háborodva, ha a gyerekek zombiként mászkálnak. Pedig csak napi 10 órát talpalnak, fiatalok még, bírniuk kell. Vagy nem?  Tovább »

Marad a heti öt testnevelésóra az általános iskolákban, a szakközépiskolákban, a gimnáziumokban és a szakgimnáziumokban is, az új Nemzeti...  Tovább »

Kizártnak tartja, hogy a jelenlegi javaslat formájában lépne életbe a Nemzeti alaptanterv egy év múlva, a vitaanyag azonban mindenkinek lehetőséget...  Tovább »

Megkezdte a tanszerek kiszállítását az Ökumenikus Segélyszervezet.  Tovább »

"Fontos, hogy egységes tankönyvekből tanuljanak a diákok, így sem az iskolaváltásnál, sem a felvételinél nem okozhat problémát az eltérő...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X