"Ha minden változatlan marad, akkor összeomlás előtti állapotban van az oktatás. Személyi feltételeit nézve egyértelműen.  Tovább »

„Picit úgy érzem magam, mint a Kádár-korszak végén, amikor azt figyeltük, hogy hol van olyan megnyilvánulás a hatalom részéről, hogy talán...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Leporolta a kilencosztályos általános iskola bevezetésnek ötletét a Magyar Nemzeti Bank (MNB), amely száznyolcvan pontos javaslatcsomagot dolgozott...  Tovább »

Létezik Magyarországon lemorzsolódás elleni program az idő előtti iskolaelhagyás elkerülésére, de az ezzel járó terheket az egyes oktatási...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Csak Budapesten ötszáznál is több pedagógust keresnek, több helyen bármilyen szakos tanárral beérnék, van olyan kistelepülés, ahonnan tizennégy...  Tovább »

A Szigetszentmiklósi Bíró Lajos Általános Iskola speciális tagozatos diákjai eddig mindig külön ballagási tablón szerepeltek.  Tovább »

A magyar 19-29 évesek 35 százaléka szerint könnyen találna magának állást - derül ki a K&H Bank ifjúsági indexéből.  Tovább »

Szeptembertől kísérleti formában hatvan iskolában az "élménysuli" módszertana alapján kezdenek el tanítani.  Tovább »

Nem igaz, hogy kihúznák a Jókai- és a Móricz-műveket a kötelező olvasmányok listájáról, csak áthelyeznék azokat, ahogy az sem igaz, hogy a...  Tovább »

Az utolsó tanítási héten behívatta és gyakorlatilag kirúgta a balatonfüredi Lóczy Lajos Gimnázium és Két Tanítási Nyelvű Idegenforgalmi...  Tovább »

A Szülői Hang Közösség felmérte a szülők véleményét és tapasztalatait a kölcsöntankönyvek és a nem állami tankönyvek rendelhetősége kapcsán.  Tovább »

Mikor kezdődik a suli szeptemberben? Mikor lesznek az érettségik és kompetenciamérések a következő tanévben? Itt a válasz.  Tovább »

Habár már lassan mindenki felszabadulhat, azért sokan nagyon kimerültek már. Nálatok milyen állapotok uralkodnak?  Tovább »

Feljelentettek egy nyíregyházi tanárt, amiért megalázóan és durván bánt a diákokkal.  Tovább »

Elbocsátottak egy 26 éves orosz általános iskolai tanárnőt az omszki 7-es számú általános iskolából.  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X