Meghosszabbították az Útravaló ösztöndíj jelentkezési határidejét. Szeptember 20-ig még lehet jelentkezni a programra.  Tovább »

Engedélyezhetik az okostelefonok használatát az iskolai órákon: az oktatási miniszter javaslatára péntektől két szakértői munkacsoport dolgozza ki a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Egyre több az 50 fölötti pedagógus - írja a Haszon az OECD új, 450 oldalas tanulmánya alapján.  Tovább »

Az iskoláknak, az iskolafenntartóknak, az igazgatóknak és a tanároknak vissza kellene kapniuk autonómiájukat - Vekerdy Tamás pszichológus szerint ez...  Tovább »

hirdetés

"Az egész magyar iskolarendszert áthatja az az abnormális gondolat, hogy a jó tanulóból lesz jól boldoguló ember.  Tovább »

Az oktatási államtitkár szerint a most induló tanév a lehetőségek éve lesz a magyar közoktatásban.  Tovább »

Deliága Éva gyermekpszichológus szerint ha 10 tanítási órát is végig kell ülniük a gyerekeknek, és egyre nagyobb a követelmény, az könnyen...  Tovább »

Már írják az új NAT-ot: az uniós forrásból fedezett, 2,4 milliárdos projekten a nyilvánosság kizárásával száz ismeretlen szakértő dolgozik - írja a...  Tovább »

"A politikai Muppet-show megalázó, megtévesztő káros gyakorlatában nem kívánunk részt venni' - írja hétfői közleményében a Pedagógusok Demokratikus...  Tovább »

„Jogszerűen és szakszerűen” - a Klebelsberg Központ szerint így járt el a Salgótarjáni Tankerületi Központ, amikor visszavonta a pásztói Mikszáth...  Tovább »

Palkovics László oktatási államtitkár szerint stabil, kiszámítható és nyugodt, Balog Zoltán miniszter szerint biztonságos tanév jön.  Tovább »

Mintegy ötezer, befogadóközpontokban lakó, menekültkérvényének jóváhagyására váró óvodás- és iskoláskorú fiatal kezdi meg tanulmányait szeptember...  Tovább »

Milliárdos iskolafejlesztési programot jelentett be a kormány, amelynek nyerteseit hamarosan értesítik is.  Tovább »

Új, átfogó iskolafejlesztési program indul: 81,2 milliárdos forrásból közel 400 település 527 intézménye újul meg - jelentette be Balog Zoltán, az...  Tovább »

Nyilvánosságra hozták az idei pótfelvételi ponthatárait, a 2018-as érettségin még marad a régi történelmi atlasz, Palkovics László oktatási...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X