Meddig lehet jelentkezni a 2019-es központi írásbeli felvételire? Itt találjátok a választ.  Tovább »

Már csak néhány napot kell várni, és az összes középfokú iskola nyilvánosságra hozza a 2019 szeptemberében induló osztályok listáját és a felvételi...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Meddig lehet jelentkezni a 2019-es központi írásbeli felvételire? Itt találjátok a választ.  Tovább »

Mi alapján döntenek a középiskolák a diákok felvételi kérelméről? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

hirdetés

Közeledik a középiskolai felvételi, sok diák és szülő latolgatja már az iskolákat. Ahova kötelező a felvételi vizsga, hogyan kell rá jelentkezni?  Tovább »

Még ebben az évben jelentkezniük kell a központi felvételi írásbeli vizsgájára azoknak a középiskolásoknak, akik olyan helyükre adják a...  Tovább »

Mennyit ér az írásbeli és a szóbeli? Mit lehet beleszámolni a hozott pontokba és milyen tantárgyakat kell figyelembe venni? ?  Tovább »

Eltitkolhatják-e a szülők az általános iskola elől, ha a gyermekük hat- vagy nyolcosztályos gimnáziumba jelentkezik?  Tovább »

Komplex javaslatcsomagot dolgozott ki a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége (MGYOSZ) a szakképzés megújításához.  Tovább »

Milyen szempontok alapján számolják a felvételi pontokat a középiskolai felvételin?  Tovább »

Mikor tartják a középiskolák a központi felvételi vizsgát? Meddig lehet jelentkezni az írásbelire?  Tovább »

Mikor írják meg a hat-, nyolc-, négy- és ötosztályos középiskolákba jelentkezők a központi felvételi tesztet, és mikor kapják meg az eredményeket?  Tovább »

Pontosan hogy is zajlik a középiskolai központi felvételi? Hogyan kell jelentkezni, kik írhatnak pótvizsgát, és mikor érkezik a hivatalos eredmény?  Tovább »

Mi alapján számolják a felvételi pontokat a középiskolai felvételin? Itt a válasz.  Tovább »

Néhány hét múlva az összes középiskola közzéteszi felvételi tájékoztatóját és a 2019 szeptemberében induló osztályok listáját.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X