Az elmúlt napokban bemutattuk az Oktatási Hivatal listáit a kiemelkedő pedagógiai teljesítményű általános és középiskolákról - ezeket szedtük össze...  Tovább »

Egyre nyilvánvalóbb, hogy a magyar iskolák nem képesek fejleszteni azokat a készségeket és képességeket, amelyekre a jövő munkavállalóinak szükségük...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Két kazincbarcikai játszótérre telepítették az ország első interaktív kültéri játszóeszközeit - írja a hvg.hu.  Tovább »

A TEDxYouth, Forbes és Highlights of Hungary (2015) által is díjazott, középiskolások pályaorientációját segítő, nagysikerű Így dolgozunk mi...  Tovább »

hirdetés

A zalaegerszegi felsőoktatási intézmények mintegy 3 milliárd forint támogatást nyertek el a helyi gazdaság igényeit szolgáló kutatási kapacitások...  Tovább »

Nem megy a matek, és korrepetálásra kell járnia a diáknak? Közel sem biztos, hogy csak többet kellene tanulnia.  Tovább »

A gyerekek másfél kilométert gyalogolnak az erdőben a faházakig, ahol minden időt a szabadban töltenek.  Tovább »

A kisiskolások szinte csak kivételes esetben találkoznak negatív visszajelzésekkel teljesítményükkel kapcsolatban, játékosan és tapasztalati úton...  Tovább »

552 labdarúgó tart éppen a labdarúgó Európa-bajnokságra Franciaországba, vállukon 24 ország reményének és elvárásának terhével.  Tovább »

A Londonban megrendezett „Tanulás és technológia” világfórumon a három cég bemutatta azt a több szektort átfogó kutatási projektre vonatkozó közös...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X