Ha szeretnétek valami újat tanulni és érdekel az informatika, akkor most akár online is tanulhattok tökéletes prezentációt készíteni, weboldalt...  Tovább »

Az orosz hatóságok visszavonták a Shaninka akkreditációját, amely Oroszország egyik vezető társadalomtudományi egyeteme.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Milyen lehetőségekkel lehet számolni az alapszakos diploma megszerzése után, ha mégsem akartok mesterszakra menni?  Tovább »

Több európai és magyar program is indult azért, hogy felkeltse a diákok érdeklődését a matematikai, természettudományos, műszaki és informatikai...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Vissza kell-e fizetnetek az állami támogatást, ha egy félév után otthagyjátok az egyetemet? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

A Google kibővítette Magyarországon a nemzetközi ingyenes képzési programját, amelyet szélesebb körben, bárki számára elérhetővé tesz - közölte...  Tovább »

Alig két hónap múlva kiderülnek a felvételi ponthatárok.  Tovább »

Új feltételekkel indul újra a diplomamentő program, a kormány azoknak nyújt segítséget, akik oklevelüket a nyelvvizsga hiánya miatt nem kapták meg -...  Tovább »

Nagy verseny várható a felvételizők között ezeken a szakokon.  Tovább »

Két HR-tematikájú, hiánypótló képzést indít a HVG Akadémia: interaktív, gyakorlatias kurzusokon vehettek részt.  Tovább »

Mire kell figyelnetek, ha államilag támogatott OKJ-s képzést kerestek, de már van egy OKJ-s szakmátok? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk.  Tovább »

Május 4-ig pályázhatnak az egészségügyi képzéseken tanulók a havi maximum 40 ezer forintos ösztöndíjra.  Tovább »

Ingyenes, online adattudományi kurzust indított a világ egyik legjobb egyeteme, a Berkeley.  Tovább »

Kihasználnátok a lehetőséget, és állami támogatással végeznétek el két OKJ-s képzést? Érdemes odafigyelni néhány feltételre.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X